a ko drugi mi bumo samo nijemi promatraći i još više se bumo borili za opstanak..............
to je naša stvarnost u ovoj zajebanoj ligi.........
.sad su ćak dvojica bivših prvoligaša sa nama i ovak je bilo kom a kaj sad......
a vidim da mala truba ima rasprodaju prodal je igraća kaj je prije par mjeseci kupl za 7 milja za 3mije to mu je bila stvarno isplativa investicija, i još jednog centra koeg je platil 1,9 milja i do sada je tražil za njega oko 3 milje sada daje, samo da ga proda.........
a i gledao sam igraće od sanca ima 19 igraća u rosteru ali najmlađi kaj nekaj vrijedi ima 25 godina a svi ostali 26,27,28 pa i 33 god....koliko bu on izdural sa tim igraćima
a i ti ray imaš u ekipi dosta onih od 27godina............
kaj nije vrijeme za podmlađivanje ekipa, tak i tak slijedećih nekoliko sezona, nemamo kaj tražiti, jer nemamo šanse ići naprijed sa ovim eipama mislim da nam je krajnje vrijeme da podmladimo ekipe i da samo treningom uspijemo dostići ove prvoligaše koji dođu na godišnji u našu ligu, i da uzmu pare za ponovni ulazak u prvu ligu i da bez problema istreniraju neke mlađe jer to nemreju u prvoj ligi.............
kaj vi mislite o tome..........
ali za to nam opet treba lova , jer na draftu dobivamo samo lopate, iz sezone u sezonu....bio drugi ili 6 isti drek da prostite od drafta
Last edited by marijoh (NTscout) at 6/29/2010 7:06:43 PM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!