Ko te ņemās... ja cilvekam bija nauda un vins bija gatvas maksat, ta ir vina izveleKipiš baigais, smieklīgi
Wow, kas te par aktivitāti, kūl!Es jau ar teiktu, ka par daudz ir, bet tā kā man neviens neprasa... tad arī citu naudu neskaituNu tad puikas - panākumiem bagātu jauno sezonu! Bučas
sezonas galvenais merkis- atrasties prieksa BC RIbe turnira tabula :P sabojajot vinam garigo
Re ari Kreisie visu paskaidroja un viss palika skaidrs!!! ;) Ne viens jau negrasās iet uz Policiju! :D
BC Ribe varbūt Tu būsi priekšā, bet es jau esmu BC Ribe priekšā, tapēc... :D :D
BC Ribe varbūt Tu būsi priekšā, bet es jau esmu BC Ribe priekšā, tapēc...Un par to Kreiso iemetēju pirkumu nav nekāds "kipiš" vnk interesanati bija!!!! Re ari Kreisie visu paskaidroja un viss palika skaidrs!!! ;) Ne viens jau negrasās iet uz Policiju!
sezonas galvenais merkis- atrasties prieksa BC RIbe turnira tabula sabojajot vinam garigo Neredzu šķeršļus, lai Tu to izdarītu Man gan galvenais uzdevums vienkāršāks - būt priekšā visiem sezonas beigās
sezonas galvenais merkis- atrasties prieksa BC RIbe turnira tabula sabojajot vinam garigo