BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εξευτελισμος

Εξευτελισμος

Set priority
Show messages by
This Post:
00
185796.11 in reply to 185796.10
Date: 5/25/2011 6:45:58 AM
Overall Posts Rated:
150150
θα σου κανω αναφορα spam να σε κλειδωσουν!!!!!!!!!!και μετα δε θα εχουμε προπονητη..χαχαχαχαχα

Last edited by GIANNIS.K. at 5/25/2011 6:48:07 AM

This Post:
00
185796.12 in reply to 185796.6
Date: 5/25/2011 10:50:19 AM
Overall Posts Rated:
1010
Βασικη διαφορα ειναι οτι εδώ δεν έχουν σκοπό να διαλύσουν τις πορείες αλλα να περιορίσουν τους αναρχικούς. Θυμάσαι τι εγινε με την Marfin? Δεν προσπαθουσαν να τους περιορίσουν, τους αφησαν να φτάσουν μεχρι την Αθηνάς αλλα επειδή η αστυνομία ειναι κ αυτή ανίκανη στην Ελλάδα και επειδή η ανομία είναι λίγο πολύ δεδομένη, αυτοί που τα σπάγαν, συνεχίζουν να τα σπάνε.

This Post:
00
185796.13 in reply to 185796.12
Date: 5/25/2011 12:23:34 PM
Overall Posts Rated:
186186
Δεν νομιζω οτι ειναι η ανικανοτητα της αστυνομιας και της δικαιοσυνης που φτεει... αλλωστε ολοι πιασμενοι ειναι και τιμωρημενοι απο τον νομο και ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι, αλλα η διαχειρηση αυτων των ατομων και ομαδων (αβουλων κατα εμενα) απο την καθε κρατικη μηχανη ή πολιτικο χωρο που τους βολευει να γινονται επεισοδια για να μετακινουν κοινες γνωμες και πρωτοσελιδα εφημεριδων!

From: nikos64

This Post:
00
185796.14 in reply to 185796.1
Date: 5/26/2011 7:29:33 AM
Overall Posts Rated:
303303
Εντελει πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα ... αργει να ξημερωσει ... ασε που πολλοι εχουν την κρεβατοκαμαρα δυτικα

This Post:
00
185796.15 in reply to 185796.13
Date: 5/26/2011 2:22:22 PM
Overall Posts Rated:
1010
Εγω πιστευω οτι είνιαι. Όχι όλων αλλα μερικοί είναι πραγματικοί δημόσιοι υπάλληλοι
1)θυμησου την βια στα γήπεδα στην οποια οταν υπάρχει αστυνομία αυτή πο΄τέ δεν συλλαμβάνει κάποιον,
2)Πορείεες στις οποίες γίνονται τα σόδομα και τα γόμορα και αυτοί αντι να αρχίσουν να συλλαμβάνουν αρχίζουν κ βαράνε κάτω τον κόσμο. Ωραια έκανε μαλακία, γιατί δεν του βάζειςε χειροπέδες να μήν μιλάει κανείς και απλά τον χτυπάς κάτω
3)Το δικαστικό σύστημα είναι για τα πανηγύρια. Για να κάνω αγωγή θα πρεέι να έχω δικηγόρο!!! :/ Δηλαδή αν δεν έχει κάποιος λεφτά την πάτησε εν ολίγοις. Ασε το αλλο οτι πρέπει να περιμένεςι κανα 2χρονο για να εκδικαστεί η υπόθεσή σου. Δηλαδή για να πάρεις χρήματα τα οποία κάποιος σου έχει κλέψει θα πρέπει να περιμένεςι 2 χρόνια;;;Δεν είναι τραγικό
Και δεν ξέρω αν έχετε μπεί ποτέ σε αίθουσα δικαστηρίου αλλα επειδή έχω μπεί υπήρχε κάποια στιγμή που ήθελα να σηκωθώ και να φωνάξω γιατίι αν κ ήμνουν μάρτυρας ,ο ένας αντίδικος ε ίχε φέρει έναν ψευδομάρτυρα τον οποίο δεν αναγνώριζα, ποτέ δεν ήταν στο συμβάν αλλα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και οι γύρω μου με συμβούλευσαν να μην κάνω γιατί θα με πάνε πετάξυον απο την αίθουσα το λιγότερο ;;;;;;Αν είναι ποτέ δυνατόν. Δηλαδή είχα μια ευκαιρία να μιλήσω και μετά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να διαψευσω αυτά που έλεγε ο ψευδομάρτυρας??
Στο ιδιο συμβαν παρεππιπτόντως οταν είχε έρθει η αστυνομία δεν είχε καταγράψει τίποτα και απλά έφυγε και με είχαν δεί οι αστυνομικοί αλλα δεν είχαν καταγράψει το συμβάν οπότε ήταν σαν να μην συνέβη και δεν γνωρίζε κανείς ποιοι ήταν. Αυτό δεν είναι ανευθυνότητα της αστυνομίας;;;;Γινεται τροχαίο και υποτίθεται πως όταν φωνα΄ζεις την αστυνομία είναι γιατί θές να παρέμβει αλλα εκείνοι ήρθαν, είπαν κάτι στους δύο οδηγούς και μετά έφυγαν.

Last edited by viper151 at 5/26/2011 2:24:08 PM

This Post:
11
185796.16 in reply to 185796.15
Date: 5/26/2011 3:12:49 PM
Overall Posts Rated:
186186
Απο οτι καταλαβενω κρινεις ατομα και οχι θεσμους ... δεν θα διαφωνησω απολυτα μαζι σου αλλα πες μου αν και εσυ και εγω και ολοι μας δεν εχουμε συμπεριφερθει αντιστοιχα στη δουλεια μας, ετσι ωστε να δημιουργησουμε προβλημα στον ανθρωπο που εχουμε απεναντι μας....

Πιστευω οτι ειναι θεμα καθαρα ελληνικης νοοτροπιας και τιποτα αλλο αυτο πρεπει να αλλαξει σιγα σιγα απο μικρες ηλικιες μεσα απο τα σχολεια....

Κρινεις τις δυο εξουσιες απο τις 3 που ειναι ευκολο οταν βρισκομαστε στην αντιπερα οχθη... δεν σε αδικο και γω σε μικροτερη ηλικια ημουν επαναστατης αλλα οσο μεγαλωνεις και βλεπεις την σαθρωτητα του ελληνικου τοπιου καταλαβενεις πολλα πραγματα που κριβονται πισω απο ολα αυτα οπως την χρησιμοποιηση τους....

Τελος παντων μακαρι να υπηρχε η τελεια κοινωνια , θα ηθελα σιγουρα να ειμαι μελος της! αλλα δυστυχως πρεπει να προσαρμοστουμε και να δουμε τι πρεπει να κανει καθε ενας απο το μετεριζι του για να το διορθωσει και οχι μονο τι πρεπει να κανει ο αλλος.

This Post:
00
185796.17 in reply to 185796.16
Date: 5/26/2011 5:08:21 PM
Overall Posts Rated:
186186
This Post:
22
185796.18 in reply to 185796.16
Date: 5/26/2011 5:20:51 PM
Overall Posts Rated:
1010
Θα συμφωνήσω όντως μαζί σου οτι ολοι οι έλληνες είμαστε κάπως ετσι. Δεν διαφωνώ παρ΄όλο που το βρίσκω δύσκολο να φερθείς ανάλογα στην δουλειά σου . Και πρώτος εχω δηλώσει οτι δεν πιστεύω οτι φταινε μόνο οι βουλευτές και οι λοιποί όπως πιστεύουν οι περισσότεροι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ. Αλλα ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το οτι δεν πηραν μέτρα νωρίτερα το έχουν. Και αν βλέπεις άτομα που υποτίθεται πως πρέπει να κρατάνε την τάξη να την καταπατούν αργά η γρήγορα θα μάθεις κ εσύ έτσι. Κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ.

Αλλα εκτός απο την αστυνομία που έχεις δίκιο δεν αναφέρθηκα σε θεσμούς αλλα σε άτομα, στο δικαστήριο όμως αναφέρθηκα σαν θεσμό. Οι δικαστές οταν έτσι είναι το σύστημα δεν μπορούν να αλλάξουν. Μπορείς να μιλήσεις μια φορά μόνο κ να περιμένεις την σειρά σου. Το πως θα υπερασπίσεις το οτιδήποτε δεν υπάρχει στα δικαστήρια. Απλά ομολογίες κα αποφάσεις. Εκεί τα βάζω με το σύστημα.

This Post:
00
185796.19 in reply to 185796.18
Date: 5/27/2011 4:11:58 AM
Overall Posts Rated:
186186
Μαζι σου παρε μια μπαλιτσα να τις κανεις 2

This Post:
00
185796.20 in reply to 185796.15
Date: 5/27/2011 4:50:50 AM
Overall Posts Rated:
303303
Σχετικα με το δικαστικο και το αστυνομικο που ανεφερες.
Να τα παρω απο την αρχη.
Οταν φωναζεις αστυνομια το περιστατικο καταγραφεται , ειδικα σε τροχαιο ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν και αντιγραφο αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το ξερεις και να το ζητας (αγνοια νομου δεν μπορεις να επικαλεστεις). Αν θελεις και πορισμα για το ποιος φταιει λες οτι υπαρχει τραυματισμος , ερχεται η ΤΟΤΑ και το βγαζει.
Στο δικαστηριο δεν μπορει να γινεται διαλογος μεταξυ των μαρτυρων , ετσι δεν θα τελειωνε ποτε μια δικη .Το "ξεσκονισμα" των μαρτυρων ειναι δουλεια των δικηγορων , και του δικαστηριου ειδικα του εισαγγελεα.
Εχω παραβρεθει σε δικη παρομοια με την δικια σου , χωρις δικηγορο εγω (χτυπησε το αμαξι μου και εφυγε ) με δικηγορο αυτος και μαρτυρα ε ο εισαγγελεας τον ξετιναξε βαση αυτων που ειχα πει πριν απο αυτον.Το παραλογο ειναι οτι για να αποζημιωθεις χωρις δικηγορο δεν γινεται (δεν τα ξερω και καλα στο περιστατικο που σου λεω ειχα παει στην τροχαια και εκανα μηνυση ουσιαστικα η τροχαια εκανε το δικαστηριο με μαρτυρα κατηγοριας εμενα για να επαιρνα τα λεφτα της ζημιας επρεπε εγω να κανω αγωγη αλλα τα λεφτα που ζητουσε ο δικηγορος ηταν οση η ζημια .. αντε να το ρισκαρεις , εκτοτε εχω νομικη προστασια).
Α να σου πω και κατι ακομα ειχαν τρακαρει συγγενη μου σηκωθηκε και εφυγε η αλλη (φωναξε αστυνομια περιμενε 1 ωριτσα αλλα αντιγραφο καταγραφης περιστατικου πηρε), εγινε δικαστηριο ξερεις τι ισχυριστηκε η αλλη πλευρα ? Οτι δεν εγκατελειψε αυτη αλλα ο συγγενης μου!!!!! καταλαβαινεις οτι χωρις το χαρτακι αυτο θα την ειχε πατησει.
Δεν εμπιστευεσαι κανενα και τιποτα εκεινη την ωρα του συμβαν .

Advertisement