Tu su znaci pocetni skilovi.
Da bi ti igrac dobio trening on mora odigrati 48 minuta na zeljenoj poziciji u toku jedne sedmice. Pretpostavljam da to znas. Sto bi znacilo da Fadil mora odigrati cio mec na mjestu centra u subotu, a Nejsil u utorak da bi dobili minute za trening.E sad posto imas vec dva jaka centra u ekipi to nece biti lako izvodljivo, ukoliko ne budes igrao prijateljske. :)
Znaci bilo bi dobro da ti Nejsil u ligaskim mecevima skupi 48 minuta na poziciji Centra, a da Fadil odigra cijelu prijateljsku na istom mjestu. E kad sakupe minute (48 minuta na odredjenoj poziciji je 100 % treniga, sve ispod 40 minuta je po meni beskorisno) odredjujes treninge. Ja bih ti preporucio da treniras Inside Def. za Centre (jedna pozicija) dok oba igraca ne dobiju po 3 upa. Tu bi Nejsil imao odbranu 10, a Fadil 8. Onda bih ti preporucio da im miksas rebounding i inside shot. Jedan trening jednog petka, sledeceg drugi i tako u krug. Nek tu izmu po 1 up do pocetka sledece sezone i super ce biti.
Mozes me obavjestavati svaki put kad neki od njih dvojice dobiju upove da vidimo kako to napreduje ;)
Kad ispune to gore navedeno krenucemo sa drugim korakom treninga(u zavisnosti koliko dignu do kraja sezone ;) ) Bice oni dobri igraci.
ps. Preporucio bih ti da otpustis Senijada Vejselovica jer vidim da ti ne igra, tako da dzaba uzima pare ;) Mozes i Ninoslava sa njim, ako zelis.
pss.Vidim da ti i forma igraca nije na zavidnom nivou. Bilo bi pozeljno da ti igrac odigra od 60-80 minuta sedmicno da mu skoci forma. Nema potrebe da ti Sorger i Ricardo igraju prijateljske ;)
Last edited by JoccY at 6/3/2011 4:33:36 AM