θορ..να ξερεις οτι αυτο που ειπες για τα κατσικακια με πληγωσε..
Νικο μην τους ακους..εγω πιστευω σε εσενα και την ομαδα σου..
(Νικο εισαι δασκαλος,καντους ενα μαθημα..φερε μας το κυπελλο μαζι με το πρωταθλημα)
Λοιπον για να μην μετακινηθει το ποστ μου οχι τιποτα αλλο..ας που και εγω 2 λογια την ΝΕΩΝ..
*Οταν εισαι ΝΕΟΣ οδηγος,βαζεις το γνωστο ταμπελακι στο αμαξι σου για ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ..
*Οταν εισαι ΝΕΟΣ στην σουλεια σου παλι ολοι ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ μεχρι να παρεις το κολλαει..
*Οταν εισαι ΝΕΟΣ στο φανταριλικι παλι ολοι ασχολουνται ΜΑΖΙ ΣΟΥ (σποντα αυτο για καποιον εδω μεσα :P) ..και εσυ ανυπομωνεις μεχρι να γινεις παλιος..
ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ?
Ας μην ειμαστε στα 2 ακρα..ας εχει η υ-21 εναν ροστερ με 25 παικτες..ας εχει 17 mvp και ανω 18αριδες για προετοιμασια στην μεγαλη κτλ κτλ.και ας εχει και 8 21χρονους οι οποιοι θα βγαζουν το φιδι απο την τρυπα στους αγωνες..
(Αν δεν κανω λαθος ολοι οι μανατζερς θα εχουν ενα κινητρο και λιγο οικονομικη βοηθεια)
κατι τελευταιο..
το δυσκολο δεν ειναι να γινουν οι προπονησεις σωστα..το δυσκολο ειναι να επικοινωνησεις σωστα με τους μανατζερς των παικτων..μανατζερς σε μικρες κυριως κατηγοριες δεν ασχολουνται με το φορουμ,δεν απαντανε σε προσωπικα μνμ κλ..
οποτε ειναι μακραν το πιο δυσκολο πραγμα στο μπαζερ να φτιαξεις παικτες για την μεγαλη εθνικη ..
και τωρα μια ερωτηση..
ο κολλητος μου εχει αυτον τον παικτη
(22761993) ..ειναι για την Νεων αυτος??μα αφου δεν μπορει να φτασει σε επιπεδο μεγαλης εθνικης..αυτος ισως πρεπει να το γυρησει σε σμαλλ αν θελει να παιξει σε μεγαλο επιπεδο..
και αυτος ο φιλος μου ειναι χαρακτηριστηκο μανατζερ που δεν κοιταει φορουμ,δεν το νοιαζει η εθνικη δεν δεν δεν..παρα μονο η ομαδα του..
αλλα ας πουμε και εγω..προτιμω να κανω προπονηση για την ομαδα μου παρα για την εθνικη μου..
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΕΩΝ..εκει καταλειγω και φευγω..