Sveiki, visi žinote Kazlėką, kuris durniuoja forumuose ir rinkimuose, tačiau šiemet nutariau kandidatuoti rimtai. Buzerį žaidžiu nuo 3 sezono, senieji žaidėjai mane žino vardu Rakutis, o komanda - vasiukai. Patirtimi ir pasiekimais nesiskundžiu, mano stiprioji pusė - taktikos ir varžovų analizavimas, tai man padeda laimėti prieš žymiai didesnius biudžetus turinčias komandas. Mano treniravimo filosofija - gynyba, gynyba ir dar kartą gynyba. Puolimas turi prasidėti nuo gynybos. Jaunių treniravimas man nėra problema, pats esu užauginęs žaidėją jaunimo rinktinei. Skautinimas taip pat man pažįstamas, per Kirko kadenciją skautindavau ir jis tuo nenusivylė. Kodėl turėtumėt mane rinkti? Nes aš turiu savo žaidimo ir treniravimo filosofiją, kuri gal ir yra specifinė, tačiau visos prieš tai buvusių trenerių filosofijos nepasiteisino, tad kodėl nepabandžius manosios? Daug laiko skiriu buzeriui, varžovų (ir savos komandos!) analizei. Treniruojant rinktinę dar labiau atsiskleistų mano kaip trenerio potencialas, kadangi galėčiau sukurti treniruočių planus kiekvienam jaunuoliui atskirai. Kaip sakiau mano filosofija yra specifinė, todėl padėtų ne tik rinktinei siekti pergalių, bet ir komandoms, turinčioms šiuos žaidėjus, kuo geriau išnaudoti jų potencialą. Lauksiu Jūsų balsų, o jei vis dar abejojate, prašom užduoti klausimus į BB-paštą.
http://www.buzzerbeater.com/team/177602/overview.aspx