Καλησπέρα,
Μπαίνεις και σύ σε Μνημόνιο; Λοιπόν πέρα από την πλάκα. Θεωρώ ότι για 4η κατηγορία έχεις ακριβό ρόστερ, ιδίως από τη στιγμή που πολλοί από τους παίκτες σου παίζουν παγκίτες. Άρα καλά έκανες και έβαλες κάποιους στη λίστα. Το γήπεδο σου οφείλεις να το μεγαλώσεις αρκετά. Οι 6330 θέσεις είναι πολύ λίγες για τόσο ακριβό ρόστερ. Επίσης, οφείλεις, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, να έχεις έναν σχετικά φθηνό (ώς 15000 το πολύ) ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ γυμναστή και 2 μέτριους (ειδικότητα μασαζ μια χαρά είσαι) γιατρό και pr (θεωρώ καλύτερο σχέσεις με το κοινό, αλλά δεν ξέρω και σίγουρα). Το παιχνίδι δεν σου δίνει κάποια άλλη επιλογή για μείωση ή αύξηση των οικονομικών σου.
Θεωρώ ΒΑΣΙΚΟ να ξεκαθαρίσεις ποιοί είναι οι στόχοι σου. Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μεγαλώσεις τουλάχιστον στις 8000 θέσεις το γήπεδο σου, πρίν αποφασίσεις να κάνεις το άλμα της ανόδου, διότι, πολύ φοβάμαι ότι σε διαφορετική περίπτωση θα έχεις μεγάλο πρόβλημα και δεν θα μπορέσεις να σταθείς στην 3η. Όταν θα πουλήσεις παίκτες, θα έχεις πιο ορθολογικούς μισθούς στο προσωπικό σου και θα κερδίζεις περισσότερα από το γήπεδο, τότε θα κάνεις μια απαραίτητη κάβα για να μπορέσεις να σταθείς στην επόμενη κατηγορία. Αυτά κατά την άποψή μου. Θέλω να ελπίζω ότι σε βοήθησα έστω και ελάχιστα.
Last edited by epanastatis79 at 2/7/2012 4:36:18 PM