לפי דעתי זה ממש פספוס. לדעתי אחת הסיבות היא שהמכירה הייתה ב12:50בצהריים והיו כ900 אנשים מחוברים בכל העולם שזה כמות קטנטונת(בשעות אחה"צ יש בין 2500-5500 ) אני גם יודע על מאמן בישראל שמאוד רצה אותו ולא הצליח להשיג מימון בהתראה כ"כ קצרה. אם מי שהיה קונה אותו היה עם מקום בתקרת שכר בשבילו הוא בלי ספק היה רק מרוויח שדרוג אדיר לקבוצה שלו.
אני ממש לא מסכים שמה שטוב לקבוצה הוא מה שטוב לנבחרת בכל המקרים. בנבחרות אין אילוצי שכר כך שאני לא משווה אותו עלות מול תועלת לשחקן אחר אלא רק תועלת מול תועלת וחושב שהפסדנו שחקן שימושי ומאוד יעיל בטקטיקות מסוימות , עשיתי מה שיכולתי כדי להציל אותו וחבל שזה לא הצליח.
זו חוכמה מאוד קטנה לבוא להגיד עדיף שחקן יותר מגוון- הרי ברור שאעדיף שחקן שיש לו 20 בהכל, רק שאין חיה כזו וביחס למצאי שיש לנו לנבחרת הוא אחד היותר טובים לטקטיקות מסוימות. אתה בטח לא חושב שאף אחד מבין ניר או ערן או קני או אני כולנו לא מבינים כלום כשלקחנו אותו לסגל. הוא לא היה השחקן הכי טוב שלנו אבל הוא מגן איכותי ואחד משלושת הקלעים הכי טובים שלנו -יש טקטיקות ומצ'אפים שבהם שיבוץ של שחקן כמוהו בכושר גבוה מביא לך את האקסטרא יכולת קליעה והגנה שמנצחים את המשחק וצריך בחלק מהמשחקים גם שחקנים מסוג זה(כשאין שחקן עם 20 בכל דבר...)
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...