BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Vasaros Meetas Plateliuose.

Vasaros Meetas Plateliuose.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
220837.10 in reply to 220837.9
Date: 7/8/2012 9:37:44 AM
Overall Posts Rated:
561561
Butent, kad tu nesi dalyvaves ne meete, tad ne tau cia ir sneket saunuoli :)) Juk ir nuspresta buvo kad meetas vyks Utenoje, tik kad niekas jo nesuorganizavo, tai prie ko cia man aiskini, aiskink tiem kurie prisieme atsakomybe organizuoti Utenoje ir nesuorganizavo. As atvyksiu ar neatvyksiu, cia mano reikalas, tikrai ne tavo, pats niekad nebuvai atvykes.
As tiesiog zinojau kad zemaitijoj jei vyks meetas bent jau apie 10 zmoniu vien is zemaitijos bus. O ir organizaves niekad nesu, todel Karoliui ir pasiuliau organizuoti. Zinojau jei imsimes, meetas bus 100 %. Ir kad nieko ieskot nereiketu, viskas yra. Sale garantuota, tik tuso vieta uzsakyt, vsio. Viena diena butu buvus ir meetas suorganizuotas. Bet nebesnekam, kas butu jeigu butu. As gyniau savo pozicija ir irodynejau kodel geresne vieta ir t.t. Nugalejo daugiau rekiantis Vaidas su Utena ir viskas, mes nebeorganizuojam. Tai nafik cia man skyrei posta o ne Vaidui ? Zmones organizuot apsieme meeta Utenoj, tai jiems ir priekaistauk kad jo nera. Gerai pasakei kad nuosavoj sodyboj tereiktu primest kelis centus, butu gerai tikrai, tik kur tas zmogus dabar kur tai siule ? :)) Tai pasiule katik susikures ekipa zmogus ir speju jau net nebelosia to buzerio:)) Kitaip bent jau eitu naujienos kas kaip organizuojama. Dabar kaip supratau neleido mums surengt, o ir patys uzstume ir nesugebejo tiesiog surengt to meeto. Tai kuom as cia kaltas ? Tuom kad nevykstu i Utena gyvent ir nepadedu jiems suorganizuoti ? Niekas jiems gi netrukde ir netrukdo rengt, gincai jau seniai baigti, kai mes sutikom kad tegu meetas vyksta ten. O del keliavimu tau tikrai maziau aiskint, esu 1 zmogus tik likes kuris dalyvavau visuose meetuose ir visuose Lietuvos kampeliuose, taip kad shut up. Pirma bent 1 meete pats sudalyvauk, butu litu buve, buciau ir i Utena atlekes, jei tik butu organizuojama, todel ir pasiklausiau pries kokia savaite Vaido, kada jie info paskelbs, nes maniau, kad visgi jie tokio zapadlo neuzstums ir viskas juda.

This Post:
00
220837.11 in reply to 220837.10
Date: 7/8/2012 9:51:24 AM
Overall Posts Rated:
205205
nu bl cia kokia didele problema del tos klaipedos puses tai pz pz arciausiai gyvenantis nuvaziuoja ir uzsako, o visas islaidas dedam i bendra nuomos suma ir gausis po 2lt daugiau :O tik 2 klausimai like: ar bus dalyvaujanciu ir ar bus dar vietos zuvedroj reik tik pakurt tema registracijai ir tikrai paskubet registruotis + uzsakinet

This Post:
00
220837.12 in reply to 220837.9
Date: 7/8/2012 9:58:52 AM
Overall Posts Rated:
561561
Ir beje kuom cia dziaugtis ? Sakai gali organizuoti ? Tai ko nesuorganizavo jei jie gali ? Savo nuomone kodel brukau, paaiskinau, norejau pats organizuoti, nes niekad zemaitijoj dar nevyko meetas, todel ir bandziau pranasumus rodyt.
O del Klaipedos, kas tau sake kad jinai isnyko ? Butu buve zmoniu bent ~15-20 noreje to meeto (Ptycos ir ko praklausiau, jis ir visas jo stabas nedalyvautu kitur meete tarkim prie juros, tik pas saves jei rengtu, as apsiklausiau zmones kas kur noretu pries siulydamas Platelius), tai ir butu vykes prie juros. 1h kelio man ir vietoj. Praktiskai kas savaite ar kas dvi vykstu i ta Klaipeda pokerio palost, tad buciau ir uzsakes ta vieta. Tikrai tame problemos nematau. Problema kita yra, dauguma i uzsienius islakste, arba mete arba meta ta buzeri, todel nebera norinciuju dalyvauti, noretu zmones, ateitu i meeto tema ir komentuotu ar reigstruotusi variantuose ivairiuose. Nauju entuziaztu neatsirado ir tiek. Todel meetai ir neturi vykt ten, kur nera zmoniu norinciu dalyvauti. O turi vykti ten, kur daugiausia galimai ju dalyvautu.O vykti i meeta is toli tektu kuo maziau zmoniu.

This Post:
00
220837.13 in reply to 220837.10
Date: 7/8/2012 10:46:51 AM
Overall Posts Rated:
3030
Specialiai ir paminejau savo dalyvavimus, jog nesikabinetum, o tu vistiek sugebejai tai net 3 kart paminet. O savo nuomones reiskimas, nemanau, jog yra prastas dalykas, nes is tokiu kliedesiu dazniausiai kyla geresnes mintys. Skaitant foruma tikrai liudna buvo, nes dazniausiai meetuose is anksto buna uzsiregistravusiu ne 1 ir ne 2, o kokia situacija dabar?
Norejau bent jau pagyvint sita reikala, nes kolkas viskas stovi vietoj. Kaip visada tik vieni ant kitu sugebat stumt, ir kaip viskas blogai. Labai gaila, jog nebera tokiu zmoniu kaip Tyusas ar Zyzla, kurie turedavo svaru zodi, o likes tik vaiku darzelis kurie kapojas tarpusavi.
Maniau del Utenos viskas 100% suderinta, bet vistiek tesiat cia tas diskusijas, ir norit daryt pora meetu. Jmj, visi esam vienoj bendruomenej, todel mano nuomone vienas meetas ir turetu buti. Sudekit visus taskus ant i , ir nebekliedekit ereziju niekas.
P.S. Esu buves vieninteliam kauno mini meete, kadangi buvau vaikas ir nebuvau labai pasiturintis, galejau sau leist atvykt truliku iki picerijos berods pavadinimu Pas Paolo, ir nors jame tebuvom as, zyzla, mindziuz bei vienas asmuo kurio deja neprisimenu, tai problemu nesukele nei vienam. Issiaiskinkit pirma kaip vyrai tarpusavi be kazkokiu ego, o poto kociokites viesoj erdvej vienas is kito.

This Post:
00
220837.14 in reply to 220837.13
Date: 7/8/2012 10:50:26 AM
Overall Posts Rated:
205205
o tai gal i jonava?DDDD senokai jau buvo sitam kraste koks mytasDD

This Post:
00
220837.15 in reply to 220837.12
Date: 7/8/2012 10:53:06 AM
Overall Posts Rated:
3030
O baltijos jura ne zemaitijoj? kada ji spejo persikelt kazkur kitur?
Auksiniai zodziai, " O vykti i meeta is toli tektu kuo maziau zmoniu "
Ir reikia vieno meeto o ne 15, jei jus ten zemaitijoj norit kazko, tai susirasykit tarpusavi, ir vaziuokit kazkur alaus isgert. Utena lygiai tas pats, tad nesukit zmonem galvos, su daug pasirinkimo variantu. Prieikit bendra sprendima, jog jis butu naudingas visiem :)

This Post:
00
220837.16 in reply to 220837.13
Date: 7/8/2012 11:07:29 AM
Overall Posts Rated:
561561
Niekas jokiu pora meetu nenori daryti. 100 % ir buvo pagal juos Utenoje. tiesiog niekas is musu puses nezada ten dalyvaut ir tiek :)

Last edited by Paulius V at 7/8/2012 11:07:43 AM

This Post:
00
220837.17 in reply to 220837.15
Date: 7/8/2012 11:09:34 AM
Overall Posts Rated:
561561
Meetas vykdavo Klaipedoj, Giruliuos :) O ten yra Klaipedos krastas, ne zemaitija :) Apsisvietei manau sviesuoli :) Zemaitija yra Palanga :)

This Post:
00
220837.18 in reply to 220837.14
Date: 7/8/2012 11:11:03 AM
Overall Posts Rated:
561561
Pritariu ir as :D i Jonava :D Sedi i traukinuka ir vietoj :D prilupes atgal sedi ir namie :D Lietuvos sirdis ta Jonava :D

This Post:
00
220837.19 in reply to 220837.18
Date: 7/8/2012 12:58:30 PM
Overall Posts Rated:
3838
Gaila,kad meeto ir visos Lietuvos bendruomenes susitikimas neivyks del vado is karakaso,Vaido. Pasake jis kad meetas bus Utenoj tai Paulius ir pakluso...

This Post:
00
220837.20 in reply to 220837.19
Date: 7/8/2012 1:42:42 PM
Overall Posts Rated:
561561
Nebuvo tiesiog kas pritartu garsiai man, tai teko sutikt su daugiau rekianciuoju. Laiko ir dabar dar pakankamai daug, tad galite kazkas apsiimt organizuoti.

Advertisement