Butent, kad tu nesi dalyvaves ne meete, tad ne tau cia ir sneket saunuoli :)) Juk ir nuspresta buvo kad meetas vyks Utenoje, tik kad niekas jo nesuorganizavo, tai prie ko cia man aiskini, aiskink tiem kurie prisieme atsakomybe organizuoti Utenoje ir nesuorganizavo. As atvyksiu ar neatvyksiu, cia mano reikalas, tikrai ne tavo, pats niekad nebuvai atvykes.
As tiesiog zinojau kad zemaitijoj jei vyks meetas bent jau apie 10 zmoniu vien is zemaitijos bus. O ir organizaves niekad nesu, todel Karoliui ir pasiuliau organizuoti. Zinojau jei imsimes, meetas bus 100 %. Ir kad nieko ieskot nereiketu, viskas yra. Sale garantuota, tik tuso vieta uzsakyt, vsio. Viena diena butu buvus ir meetas suorganizuotas. Bet nebesnekam, kas butu jeigu butu. As gyniau savo pozicija ir irodynejau kodel geresne vieta ir t.t. Nugalejo daugiau rekiantis Vaidas su Utena ir viskas, mes nebeorganizuojam. Tai nafik cia man skyrei posta o ne Vaidui ? Zmones organizuot apsieme meeta Utenoj, tai jiems ir priekaistauk kad jo nera. Gerai pasakei kad nuosavoj sodyboj tereiktu primest kelis centus, butu gerai tikrai, tik kur tas zmogus dabar kur tai siule ? :)) Tai pasiule katik susikures ekipa zmogus ir speju jau net nebelosia to buzerio:)) Kitaip bent jau eitu naujienos kas kaip organizuojama. Dabar kaip supratau neleido mums surengt, o ir patys uzstume ir nesugebejo tiesiog surengt to meeto. Tai kuom as cia kaltas ? Tuom kad nevykstu i Utena gyvent ir nepadedu jiems suorganizuoti ? Niekas jiems gi netrukde ir netrukdo rengt, gincai jau seniai baigti, kai mes sutikom kad tegu meetas vyksta ten. O del keliavimu tau tikrai maziau aiskint, esu 1 zmogus tik likes kuris dalyvavau visuose meetuose ir visuose Lietuvos kampeliuose, taip kad shut up. Pirma bent 1 meete pats sudalyvauk, butu litu buve, buciau ir i Utena atlekes, jei tik butu organizuojama, todel ir pasiklausiau pries kokia savaite Vaido, kada jie info paskelbs, nes maniau, kad visgi jie tokio zapadlo neuzstums ir viskas juda.