χαχα... όπως είπε και ο Kapfel εφόσον δεν υπάρχει κύπελλο... :P
Πέρα από την πλάκα... αν και νομίζω ήταν ξεκάθαρο με αυτά που είπαμε πιο πάνω, δεν υπάρχει πρόβλημα να το πούμε ακόμα πιο καθαρά...
Άποψή μας είναι ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα. (επειδή νίκο στο παρελθόν έχεις μιλήσει με αρκετούς γρίφους και είμαι λίγο επιφυλακτικός με το τι ακριβώς εννοείς αυτή τη στιγμή, θα μείνω στην αξία του σαν μάνατζερ)
Αν δεν πιστεύαμε πως έχει τεράστια αξία σαν μάνατζερ και σαν εμπειρία πάνω στις εθνικές, 1ον δεν θα είχαμε τέτοια άψογη συνεργασία τις προηγούμενες σεζόν με την U21, και 2ον τώρα δεν θα ήταν μέλος του τιμ.
Επειδή κάποιος μπορεί να πει πως το κάναμε λόγω της φήμης που έχει ο μαμου και για ψηφοθηρικούς σκοπούς, απλά να θυμίσουμε πως στο παρελθόν (αλλά και στο κοντινό μέλλον) έχουμε βάλει άτομα στο τιμ της U21 που δεν ήταν και ευρέως γνωστοί. Κάποιοι είχαν μιλήσει ελάχιστα έως καθόλου στα φόρουμ. Γιατί πάντα μας ένοιαζε (και συνεχίζει να μας νοιάζει) η δουλειά που θα γίνει. :)
Και εννοείται πως δεν μπορούμε να στηριχτούμε στη γοητεία του, ειδικά όταν κυκλοφορεί με τα τρελά τα καπελάκια του, γιατί η κοινότητά μας δεν έχει μεγάλο γυναικείο πληθυσμό ;)
Νομίζω πως σε κάλυψα, αλλά αν σε περίπτωση έχω πέσει εκτός θέματος από αυτό που εννοούσες, πες και θα σου απαντήσω :)