ОК друже, ме убеди да гласам за тебе :)
Но мора да спомнам некои работи. Прво чудно ми е што не се сеќаваш како ти се викаше првиот тим и селекторот со кој си соработувал ама ај помина многу време па се заборава. Еве јас искрено сум заборавил дека си напишал говор претходниот пат кога се канидидараше а поминаа само 2 сезони :)
Второ што ми е чудно е што си направил толку голема пауза во играва, ако си ја сакал вистински си требал многу порано да се вратиш ама ајде ова не треба да биде проблем да гласам за тебе.
Она што не ми се допадна кај Xsago е овој дел од вчерашниот говор
I mene mi e vremeto pari ama mislam deka bi mozel da se snajdam nekako, makar i so 5 natprevari nedelno.
Не сакам да имаме селектор кој ќе вика дека времето му е пари или недај боже нема доволно време да се посвети на НТ. На сите ни е времето пари и ако беше така и јас 100-пати досега ќе се пријавев за селектор ама не е професионално да се нафаќам на таква обврска ако сметам дека немам доволно време.
Се надевам дека ти ќе имаш сосема доволно време да се посветиш на НТ и нема да зажалам што ќе гласам за тебе а не за докажаниот експерт и слободно можам да кажам ББ пријател Xsago.