Danas u 17:30h igamo novi mec na utesnom turniru, ovoga puta komsijski derbi, a protivnik nam je Makedonija.. Dosta dobra ekipa, kao i proslo kolo protiv Nemacke i njihova glavna prednost u ovom mecu je domaci teren.. I Makedonija je ekipa koja voli da sara sa taktikama, i tesko je predvideti koju ce protiv nas igrati, ali uradjen je temeljan skauting i videcemo da li smo uspeli.. I oni su doziveli poraz u proslom kolu na gostovanju protiv Perua, a sto se rejtinga tice prave dosta slicne nasim.. Veliki kvalitet im je sto u rosteru od 14 igraca cak 12 igraju u domacim klubovima i nemaju problema sa formom.. Jedan od te dvojice koji im nisu u domacim klubovima je kod mene, njihov startni bek, ali tesko da ce im on u danasnjem mecu biti od neke koristi i biti u sastavu.. Dakle, forma i entuzijazam su nam na slicnom nivou, oni imaju prednost domaceg terena, mislim da mi za nijansu imamo kvalitetniji sastav sto ce nadam se i presuditi..
Ocekujem vas u sto vecem broju da ispratite danasnji mec, podrska ovom timu je preko potrebna pogotovu posle onako nesrecnog poraza u proslom kolu..
17:30h Makedonija - Srbija