Visi rašo: "Balsuokit už tą, aną, nes jis "patyręs"". Tai, kad jis žaidžia LBBL ir žaidžia jau daug sezonų, neparodo, koks jis geras (Scorpionas - no offense, tikrai gerbiu Tave kaip trenerį). Aš kandidatuoju į NT postą, nes noriu kurti naują Lietuvos BB kartą, o visi BB senbuviai turi tikrus darbus, prie BB negali praleisti daug laiko, įdėti daug pastangų. Manau, dėl to galėčiau būti pranašesnis kandidatas.
1. Man tavo kalbos primena, kandidatų kalbas prieš 10 sezonų(Neneigsiu, kažkada buvau vienas iš tokių). Maždaug išrinkite mane treneriu ir aš padarysiu kažkokį perversmą. Kur tie perversmai, kur tos naujos kartos visų tų, kurie žadėjo? Realybė tokia, kad nebus nei jokio perversmo nei jokios naujos kartos, ar tave išrinktų ar kažką kitą. Kam šnekėti tai, kas logiškai neįmanoma? Išvis kam rinktinės žaidėjus skirstyti į kartas(Maždaug tas per senas ir pan. Joks žaidėjas nebus persenas žaisti rinktinėje tol, kol už jį neatsiras geresnis. Ne amžius ginasi ir ne amžius taškus pelno.) Nėra nei senos kartos nei naujos kartos. Yra vienintelė geriausių šalies žaidėjų karta. Rinktinėje turi žaisti geriausi. Užaugs geresnis žaidėjas už esamą rinktinėje, tai jis tą esamą ir pakeis savo laiku. Ateis laikas ir pats suprasi, kad tiesiog taip turi būti. Jei visą laiką žiūrėsi į ateitį tai ir dabarties niekada nepajusi.
2. Kas tau parodo, kad treneris yra geras? Kas parodo, koks tu esi geras?
3. Tu sakai, kad visi BB senbuviai turi tikrus darbus ir dėl to turi labai mažai laiko, kurį galėtų skirti bb. Nejaugi tu taip visus pažįsti ir geriau už juos pačius žinai, kas kiek laiko turi. Kalbant apie mane, aš esu programuotojas. Visą savo darbo dieną man tenka praleisti prie kompiuterio. Man niekas netrukdo ir niekas nedraudžia įsijungti bb kada tik noriu. Laiko žaidimui skiriu tiek, kad naršydamas po BB net nesugalvoju, ką jame veikti, bet vistiek naršau:D Kartais iš įpročio į bb užeinu net pats to nepastebėdamas:D
Tikiuosi nenuskambėjo mano postas per daug piktai. Tiesiog būkim sąžiningi ir teisingi. Taika;)
Last edited by Scorpionas (NT Lithuania) at 3/5/2013 3:33:48 PM