Rubrika je vaše mnenje .
Če bi bilo možno ,da en sam ustvari 10 klubov vašega mnenja ne bi rabil saj bi potihoma s 10 klubi naredil kar mislim in kot atomska bomba čez približno 2 pravi leti dosegel svoje.
Sam svoje misli ne morem uresničit .
Vsi vemo ,da SKOK (Rebouding) in RAZDALJA META (Jump Range) nenormalno dvigneta plačo.
Da sta res pomembna si tudi jaz ne upam ugovarjati. Vsak ve ,da krilo s slabima tema skiloma je neverjetno poceni naložba. Tudi to ,da računalniki ,ki so na voljo zračunajo tudi za 20 0000 ali več previsoko plačo vsi vemo.
Žrtvovanje centra v moji glavi za članskega selektorja ,če pa bi rabil selektor za U21 tudi lahko a naslednje leto je center enostavno predrag.
Centrovska skila met pod košem (inshide shot) dvigniti na 20+ obramba pod košem 20+ (inshide defence) kar nam da pri skoku 6 približno z računalnikom zračunan od 100 000 do ( (če gremo do skritih 24+)piše še vedno 20+) do 150 000
kar v resnici pomeni od približno 90 000 do 120 000 plače kar pripravljenost in vzdrževanje cenovno ni težko.
Potem pa klub čaka na začetek sezone.In trenira samo skok,če mu selektor nič ne reče čez eno leto. Z vsakim dvigom skoka za eno se sicer plača umetno dviguje za 30 0000 (iz 6 skoka na 7) a ker je tekoče leto še vedno plačujemo tedensko 90 000 in ko skoči skok na 9 plačujemo (vreden 188 000 )čeprav bo imel igralec nasledno sezono plačo (za skok 9 plača 180 000) za 10 skok (220 000) itd seveda nemogoče vzdrževati na koncu sezone pa pač takega igralca hitro prodati kupcu ,ki bi skakal od veselja takšni skili takšna plača.Seveda bi morali prej ugotovit do katere višine se mora skok dvigniti ,da to deluje.Tudi ,če nisem nikogar prepričal jaz delam na tem.lp
Last edited by Kk unoion olimpija at 2/28/2014 8:46:47 PM