BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > U21???

U21???

Set priority
Show messages by
This Post:
22
261921.11 in reply to 261921.10
Date: 8/5/2014 10:22:05 AM
docholidaj
SKL
Overall Posts Rated:
9696
Reprezentanca je sestavljena tako kot ustreza selektorju. Nekaj igralcev vanjo ne sodi ( dva iz njegove ekipe ), zato so rezultati taki, kot so. Seveda nekateri vztrajno branite ( vrtec ), selektorjeve poteze, ker vam kaj drugega ne preostane, saj ste tako vroče agitirali zanj. Dejstvo je, da dosega repka slabe rezultate, ali je to posledica selektorjevega neznanja ali pa preprosta želja po zaslužku s forsiranjem svojih igralcev, pa naj oceni vsak sam.

This Post:
11
261921.12 in reply to 261921.10
Date: 8/5/2014 10:22:48 AM
GlobalniTrotlni
SKL
Overall Posts Rated:
111111
Se čisto strinjam. Vsak dela po svoje, mandat bodo/bomo na koncu ocenjevali volilci. Je pa res, da vsake toliko vsak naredi potezo ali dve, ki jo nekateri težje sprejmemo, posledice pa so na koncu koncev na plečih nosilca odločitev.

This Post:
00
261921.14 in reply to 261921.13
Date: 8/5/2014 12:03:52 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Naj povem o tekmi z Nemci tudi sam nekaj besed.Po žrebu in po videnih tekmecih sem se na prvi pogled najbolj bal prav Nemcev.A bolj ko se je bližala tekma z njimi bolj mi je narasel optimizem po zmag, saj je naša ekipa imela solidno,lahko rećem kar odlično pripravljenost,pri njih pa je bila ta kar slaba.V ekipo sem postavil same odlične pripravljene igralce ter igralce z najboljšimi obrambami.Prepričan sem bil da bodo Nemci odigralo eno zunanjo taktiko(zato sem postavil na B Vidoviča ,ter na OI Kranbergerja ,ki sta naša najboljša obrambna igralca),saj so imeli svoje notranje igralce v slabi pripravljenosti,sploh v primerjavi z našimi notranjimi igralci(Navršnik,Dežman,Neuman,Ster),ki naj dominirali pod košem.A to se ni zgodilo.Nemci so odigrali pod koš,kjer bi jih morali naši notranji igralci gladko nadigrati,na koncu pa Nemci z odličnim metom njihovih visokih igralcev pod košem(48-32) ter mi z slabim metom(52-24).Zato je zame rezultat presenetlljiv in nerazumljiv ter hkrati nesprejemljiv,kljub dejstvu da smo odigrali v gosteh ter da so nas zadeli v predvidevanju.Po vrhu vsega smo mi imeli max razpoloženje,Nemci pa so se v prejšnjem krogu bolj potrudili od Hrvatov.Je pa res da igralce ne gre ocenjevati le po njihovih plačah ,podrugi strani pa njihovi zunanji(met 33-14) igralci sploh niso naredili razliko(naši 26-9).

This Post:
00
261921.16 in reply to 261921.5
Date: 8/5/2014 12:49:30 PM
Overall Posts Rated:
130130
Spremljal sem sem skoraj celo tekmo in lahko ti zagotovim,da je Neumann precej metal z polrazdalje.Veliko je metal,kot,da je sam v napadu.In se vprašamo,zakaj je ravno on zmetal toliko žog,ostali pa toliko manj in s katerih pozicij je metal? "Slaba" zunajna obramba-lahko ima tudi dobro ZO,vendar tu se gre za razmerja med metom in ZO nasprotnega igralca.Tu se je šlo za nasprotno predvidevanje (in GE,ki dopušča manj zadetih metov z razdalje/polrazdalje pri notranjih taktikah),drugače bi bili ti meti veliko bolj uspešni.

Doc
Seveda nekateri vztrajno branite ( vrtec ), selektorjeve poteze, ker vam kaj drugega ne preostane, saj ste tako vroče agitirali zanj
Pristrarnski? Zagovarjam tiste,ki volim?......pomojem,da se nekateri ne strinjajo s teboj,saj mi je bilo nenazadnje, ravno to očitano z druge "politične opcije"
Sicer pa pogrešam,kakšno bolj konkretno debato o delovanju GE tudi s tvoje strani in manj splošnih ocen.

This Post:
00
261921.17 in reply to 261921.15
Date: 8/5/2014 12:49:59 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
S SB-jem si verjetno mislim blokade(če nisi me prosim popravi),kar je dobro razmišljanje,vendar bi potem morali imeti njihovi centri višje plače ,glede na to da že imajo odlično obrambo(naš slab met) ter odličen met pod košem( glede na to da je bila naša obramba slaba kljub visokih obrambnih skilih naših centrov) in pa dober njihov skok.

This Post:
00
261921.19 in reply to 261921.18
Date: 8/5/2014 3:24:50 PM
Overall Posts Rated:
130130
Neverjetno koliko podobnosti je bilo na moji današnji tekmi.(72863607)
Ne po izidu,ker je bila kvaliteta na nasprotni starni......pripravljenost,razpoloženje,pa na moji strani.Tudi v tem primeru je krilo Mike Grilc (23119335) metal,kot za stavo,dokler si ni nasprotni igralec pridobil 6 osebnih napak (25236929) in ga nadomestil rezervni igralec.
Tudi sam se odločil za postavitev odlično pripravljenih tzunajnih igralcev,čeprav so rezervisti malo boljši v notranjih skilih.Tudi zmetanih trojk na moji in njihovi starni-je podobna rep tekmi.
En kup stvari je sedaj tu......ZO-prodiranje,kaj vse vpliva na zadet met. LI favozira prodore-saj jih,ampak met pod košem je v ospredju.Na splošno se mi zdi,da je prodiranje nekako v ozadju,kar se tiče poizkusov samega prodiranja-za MS in MPK.Uh...pa met z razdalje-vpliv na MS- to je pa predolga tema,ala prodiranje/met pod košem

From: brob_
This Post:
00
261921.20 in reply to 261921.19
Date: 8/5/2014 4:16:46 PM
KK Besnica
SKL
Overall Posts Rated:
1010
Nerad posegam v pogovor, toda, malo ste offtopic. Nitka naj bi problematizirala U21 ekipo. :)

Meni se zdi malo za malo, ker v BBju vztrajam zaradi treninga mojih dveh centrov za U21 ekipo in mogoče mlajšega celo za člane, trening prilagodim igralcema in zdaj najamem še uglednega trenerja, pa potem vidim, da je s to tekmo že zapravljena možnost za uvrstitev v drugi del evropskega prvenstva ... Če je tako, čemu potem še trenirati? (Volje za resno igranje in študiranje igre žal nimam, interesa za reprezentanco pa s strani drugih uporabnikov očitno tudi ni ...)

Advertisement