Osamnaestogodisnjaci sa drafta su razdeljeni skautima.
Bekove ce pratiti Nemac i Gisa12
Krila Markovic
Centre Matya.
Jednu eksperimentalnu grupu od samo 10 bekova ce pratiti Superstar. Covek ima puno privatnih obaveza pa ce mu taman leci mali broj igraca :)
Voleo bih da se neko javi ko ima dosta iskustva oko treninga, pa da preuzme listu centara koju sam ja do sada pratio (19god). Takodje, ne bi bilo lose da rasteretimo Matiju pa da neko preuzme deo njegovog spiska.
Na google disku je katastrofa sto se tice estetike posto nemam nameru da nesto ulepsavam dok imam ovoliko sljake oko drugih stvari. Skauti neka slobodno uredjuju svoj sheet kako zele. (Nisam mogao pobrisati komentare koji stoje na pojedinim listovima, pa to sami uradite. Isto vazi i za obojene skilove)
Sledece sto me ceka je pozivanje devetnaestogodisnjaka i javljanje menadzerima koji drze dvadesetogodisnjake. Nakon toga ide malo pisanja na forumu povodom treniga i onih stvari o kojima sam pricao pre kadidature.
APEL ZA SVE MENADZERE KOJI SU DOBILI NESTO VALJANO SA DRAFTA - DAJTE IM TRENING! Dok vam se ne jave skauti, dajte bilo sta izuzev slobodnih i izdrzljivosti. Uzasno mali broj zelenih strelica kod draftovanih klinaca...svi tuku po stamini :( Odbrane nikada ne mogu da skode. Takodje, odbrane (izmedju ostalog) se UVEK treniraju na jednoj poziciji. Spoljna iskljucivo na pleju, a unutrasnja na centru.
Last edited by Lale at 1/30/2015 1:57:31 PM