mu kunagine treener ütles koguaeg, et korvpall algab kaitsest. Ja tal oli vägagi õigus, kui kaitse peab on võimalused palju suuremad. Ega see pole kobin, et Te olete mulle hooaja jooksul visanud vaid 1778 punni. Sul on väga hea tiim koos, pole kahtlustki! Ega ma ju isegi su korvi palle täis ei loopinud. Märk sellest, et mäng oli siiski tasavägine on see, et mu pink ei saanud minutitki. Lineup on olnud terve hooaja samamoodi seatud ja üldiselt on pink ikka 20min kanti põrgatada saanud. Eks oleks vast MVP koju ka toonud kui oleks põhidel rohkem rassida lasknud aga see polegi nii tähtis. Tead, ma olen mänginud II liigas ja olnud liigast edasipääsule vaid finaali kaugusel. Kuid nendel hooaegadel ei olnud meeskond piisavalt hästi orgunnitud. Minu soovitus sulle, ära muuda hetkel midagi! Võida järgmine hooaeg ja mine II liigasse, seal on oluliselt suuremad rahad ja kui hoiad ennast esimesel II liiga hooajal 5.koha kursil, siis sellest järgmisel hooajal võitled juba playoffis edasipääsu eest - usu mind! Ma tean, et kõik tahavad edasi tõusta aga sul on kõige reaalsem võimalus, punane pool ikka väga nõrk. Kasuta seda võimalust! Ma tean, mida ma räägin 😊 Enne edasipääsu tõsta pileti hindu ja .... Päris kõike ka ette ei sööda 😃 Usun, et järgmine mäng tuleb pingelisem, loodan, et mu kaitse peab 😃