Καλη επιτυχια σημερα ρε ξερω οτι το θες πολυ αυτο το πρωταθλημα
δεν μπορούσα να απαντήσω νωρίτερα. Σηκώθηκα στις 12:30 περίπου και μετά από μια ώρα πήγαινα για δουλειά.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ γλυκό να ευχηθείς καλή επιτυχία στον αντίπαλό σου και δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Ήταν μια κουβέντα που σε ανέβασε στα μάτια μου σαν Σταύρο.
Συγχαρητήρια για το 4ο σερί πρωτάθλημα και μάλιστα με σπάσιμο έδρας. Είναι αλήθεια ότι έχεις εκμεταλλευτεί τον κόκκινο όμιλο και είχες κάποιες τυχερές στιγμές, ωστόσο η ιστορία γράφει ότι ΜΟΝΟ ΕΣΥ το εκμεταλλεύτηκες και κατάφερες να επιβληθείς και να τρομάξειες όλους τους κόκκινους! Και πέραν τούτου είσαι και εξαιρετικός μάνατζερ που στην εποχή των μαντεμάτων έχεις τον τρόπο σου περισσότερα μόνιμα να κερδίσεις παρά να χάνεις από τις μαντεψιές και τις μη μαντεψιές!
ΜΠΡΑΒΟ σου και Καλή Επιτυχία στο Β3!Όταν οι άλλοι απλά θέλουμε να παίξουμε εκεί, εσύ θέλεις να πας να το κατακτήσεις! Μακάρι σαν μεταφραστής να προλάβω να σε συγχαρώ στα επίσημα νέα του παιχνιδιού για την κατάκτηση του Β3 !
edit: Κανονικά χρωστάω κέρασμα σαν ηττημένος κι εσύ σαν νικητής. Η απόσταση δεν μας το επιτρέπει, οπότε δώσε δυο φιλιά και δυο σφιχτές αγκαλιές στις κοράκλες σου κι από εμένα και σκέψου ότι είναι το δώρο μου
Last edited by stelaios at 4/26/2015 5:35:15 PM