BuzzerBeater Forums

BB Latvija > LAT-USA

LAT-USA

Set priority
Show messages by
This Post:
00
27349.10 in reply to 27349.9
Date: 5/3/2008 1:50:22 PM
SK Valmiera
II.3
Overall Posts Rated:
170170
Second Team:
SK Valmiera II
prieks, ka pie pirmā zaudējuma ar šķietami lielu rezultātu visi nebļauj, ka mūsējie tādi un šitādi un ka neko nejēdz! mūsējie patiešām labu hoķi spēlē un mazliet ar nepaveicās (pašiem neiekrita goli un amīšu goli visi bija tādi burzmā, nevieni nebiaj tehnsiki izspēlēti)... un protams noraidījumi...

bet galvenais pret slovēniju nospēlēt vislabāk un uzvarēt... tālāk jau visādi var gadīties :)

SARAUJ LATVIJA!!!

This Post:
00
27349.11 in reply to 27349.10
Date: 5/3/2008 2:25:27 PM
Overall Posts Rated:
1919
Ja veel skataas kaadi USA speeleetaaji ir jauni gurkji...ja nemaldos...kaukur dzirdeeju 24 gadi..visi no NHL (+-2...3 speeleetaaji)...domaaju arii ka gribees rauties uz paraadiit sevi no taas labaakaas puses...un vaartusargs...par vinju man nav ko teikt!...USA reaali iet uz medaljaam...un ar taadiem mums nav ko dariit!!

labaakajaa gadiijumaa var paciiniities par mazu vaartu starpiibu vai neizshkjirtu!!! Taa nu tas ir...(vismaz es taa uzskatu..;) nav ko tur cereet ka muuseejie buus pirmie!! 5-7 vieta es domaaju par to var muuseejie cereeet labaakajaa gadiiijumaa!!!...zemaak par 9 gan nevajadzeetu ;)

muuseejie jau ar neko suudiigu sniegumu neraadiija...vieniigi bishku spariiigaak...agresiivaak...nebaidiities no pretinieka!!!...

gribeeju izcelt Ivanaanu...psc..:D zveers!! viens pret 2 aizsargiem vaartu priekshaa un pameegjini vinju izkustinaat!!! USAi bik jau respekts bija pret vinju! zheel ka pret visiem muusu speeleetaaajiem taads nav!

P.S.
Tagad skatos BLR-SWE....njaaa...vai nu SWE vairs nemaak speeleet...vai nu arii BLR baigi samaaciijushies! 3-4 BLR preikshaa!!

P.S.S.
njaaa...kameer rakstiiju!! 4-4

P.S.S...:D SWE traapiija pa vaartu stabu!

This Post:
00
27349.12 in reply to 27349.11
Date: 5/3/2008 2:27:40 PM
Overall Posts Rated:
1919
njaa...un aizmirsu...piekriitu Bagatskim...galvenais labi nospeeleet pret Sloveeniju, uzvareet!!!...un pret Kanaadu arii...zheel ka neesu redzeejis vinju sniegumu...vismaz vajadzeetu ar peec iespeejas ar mazaaku vaartu starpiibu zaudeet! ...naakamajaa kaartaa....tad jau redzeetu...un tad jau buutu labi!