Niekas tavęs ne apgaudinėjo, nesusireikšmink. Įjunk logiką ir pagalvok koks tikslas man tave apgaudinėti pirmame ture? =) Jeigu logikos neužtenka aš tau paaiškinsiu išsamiai.
Man nelabai įdomu lošt buzzerio kai pasikeitė rinkos dėsniai ir nebegalima pirkt parduot o man tai labiausiai patikdavo, tai dažnai kokiame sezone atsibosta visiškai tai iškrentu į 3 lygą, po to į ketvirtą ir vėl pakylu, į LBBL kilt reikia rimtai lošt, taktikuot, treniruot, stebėt rinka jog kažką gero nusipirkti už padorią kainą, man tiesiog gaila laiko, net ir šitame sezone nežinau ką veikti čia.
Užbanino mane nes aš buvau NT treneris ir verčiausi per galvą jog mūsų NT būtų maksimaliai stipri, skyriau rėmėjus lietuviams, motivavau treniruoti, bet keleta NT žaidėjų manageriu metė žaidimą o aš įkalbėjau juos duoti man log in kad galėčiau prižiūrėt NT žaidėjų treniruotes, visa tai atvirai šnekėjau štabuose ir mane raportino Tyusas nes jam kažkodėl kažkokią antipatija keliau, tai priraportino ir Užbanino. Nors ne karto aš nesijungiau prie komandų iš tų pačių IP, neturėjau sandoriu. Tokia vat istorija.