Pozdrav ekipa, još jedan ponedjeljak je iza nas, i još jednom loše vijesti stižu iz Hrvatske sa svjetskog prvenstva do 21g...
mladi Zmajevi su upisali poraz protiv vršnjaka iz Kine, -12 nakon 2 produžetka...
China vs. Bosna i Hercegovina 105 - 93 (47827)isti trud, uz naš promašen GDP...
stvarno me ne ide ove sezone, previše razmišljam, i na kraju zeznem sve sa GDPom...
prva asocijacija na Kinu je bila da neće 3x zaredom igrat unutrašnju taktiku, nego vjerojatno inside iso, s obzirom da to njihovi selektori vole odigrati, i ja botina svejedno gađam inside... pored prednosti u formi i skoku, glavni razlog poraza je baš GDP...
prva četvrtina je počela odlično, dobro se branimo, usprkos problemu sa skokom, u napadu različiti igrači pogađaju iz više pozicija, i završavamo četvrtinu sa +4...
u drugoj četvrtini sve kontra, napad je stao, obrana curi, Kinezi redovno iz drugog trećeg napada postižu poene i okreću stvari u svoju korist... na veliki odmor odlaze sa +6...
u trećoj četvrtini slično kao i u prvoj, uglavnom se igra koš za koš... za zvukom sirene Kinezi završavaju četvrtinu sa +5...
u zadnjoj četvrtini kreće ludilo...
igramo odlično u obrani, Kinezima ni napadački skok ne pomaže, i malo po malo stižemo prednost...
minutu prije kraja Črlenec pogađa tricu za +2... Kinezi promašuju, Hojljevac zabija dugu dvicu za +4...
nakon timeouta, Kinezi gube loptu, Hojljevac ima 2 bacanja da potvrdi prednost, pogađa samo jedno, +5 tridesetak sekundi do kraja...
nakon novog timeouta, Kina pogađa tricu, smanjuje na -2... faul Kineza, i opet Hojljevac na liniji slobodnih... opet pogađa samo jedno od dva, usprkos 6 ocjeni slobodnih, i imamo +3 12 sekundi do kraja...
Kinezi nakon samo 5s pogađaju još jednu tricu, vraćaju utakmicu u egal... 7s do kraja, Jorović sa sirenom promašuje za pobjedu...
u prvom produžetku se uglavnom igralo koš za koš, nijedna strana nije uspjela ostvarit prednost, za pobjedu smo promašili i mi i Kinezi u zadnjim sekundama...
u drugom produžetku kako to obično bude na BBu, jedna ekipa se raspadne, i druga ekipa nabije razliku sa slobodnih bacanja... nažalost po nas, ovaj put smo to bili mi... a -12 na kraju definitivno nije realna razlika...
velika šteta, drugu utakmicu zaredom sam uprskao sve što se može... poraz od Francuza i nekako mogu pregrmit s obzirom na njihov veći trud, ali ovo danas će me pratiti dok sam živ...
najbolji u našim redovima je bio Slaven Črlenec sa 30p i 8 skokova...
Jorović je upisao double double sa 16p i 11 skokova, kao i Vugdelija sa 10p i 10 skokova...
Hojljevac je dodao 15p i 5 asista...
apsolutni tragičari su bili Vitezović sa 1-14 šutom iz igre, i Pejanović sa 0-8...
Avdić koji je bio najbolji protiv Francuza, večeras je rano uletio u probleme sa ličnim greškama koje su ga potpuno izbacile iz ritma...
u ostalim utakmicama večeras,
Francuska je pobjedila Čile +3,
(47828)Njemačka rutinski +37 protiv Nigerije
(47829)u drugoj skupini,
Tajvan +9 protiv SAD-a,
(47812)Brazil +7 protiv Litve
(47813)Rusija +44 protiv Južne Afrike
(47814)sve rezultate i tablice možete vidjeti ovdje:
(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)sad smo u jako teškoj situaciji... Čile je porazom danas osuđen da igra svom snagom protiv nas, jedan od razloga zašto sam igrao ovako kako sam igrao protiv Francuza i Kine...
ipak nije sve gotovo, pobjedom protiv Čilea idemo sigurno dalje, a onda zadnje kolo protiv Švaba po barem jednu pobjedu koju ćemo prenijet u drugi krug...
valjda konačno nešto naučim iz svih ovih grešaka koje sam napravio ove sezone, definitivno moram odradit reset u glavi...
do treninga u petak, lijep pozdrav svima...