Eğer normal lig sezonunu bitirenlerden en iyi dört takım ikinci lige çıkıyorsa şimdiden ikinci lige çıktım.
Bu lige 31. sezonda çıkmışım, yani 16 sezondur buradaymışım. Çoktan çıkmam lazımdı sanırım ama ben kupaya daha çok önem verdim.
Geçen sezon kupada finale çıkayım diye yüksek maaşlı oyuncular almıştım ve ekonomim çöktü. O yüksek maaşlı oyunculardan kurtulmak zor oldu. Bu sezon başlarken orta sıraları hedefliyordum ama şansım iyi gitti, sezonun başlarında kaybetmek üzere olduğum iki maçta son anda beraberlik sağladım ve uzatmalarda yendim.
Daha sonra kupada çok şansız bir şekilde, son saniyede benden güçsüz bir takıma iki sayıyla elendim. O takımı hafife alıp yedek takımla rahat ol çıkmıştım. Ama elenmem iyi oldu zira lige odaklanmamı sağladı. Artık lig maçlarına rahat ol ve yedek takımla çıkmama gerek kalmadı.
Bu arada Silahendaz'ın oyun kurucusu Nikita Sandryn'i satışa koyduğunu gördüm. Beğendiğim bir oyuncuydu ve satın aldım. Nikita çok büyük katkıda bulundu.
Bütün bunlardan sonra lig sezonunu yenilgisiz bitirdim. On altı 3. lig birincileri arasında en iyi ikinci takım oldu. Bir tek yine yenilgisiz Galatasaray 1481 takımın averajı benden iyi.
Play off maçlarında herkese başarılar.
İkinci ligde beni neler bekliyor?
İkinci ligde elbette daha güçlü takımlar var ama bir-iki sezon düşmemeyi başarırsam üstlere oynarım. Kupada daha önce defalarca ikinci lig takımlarını eledim.