и аз това се чудя защо се хабите изобщо :) в другата тема бях писал 3 коментара един след друг неслучайно ....да се разбере, че ми е станало ясно това дето питам и да спестя хабенето на някого да ми обяснява неща дето вече съм разбрал :) не очаквах да стават цели дискусии....
относно хабенето в тази тема ....то такова хабене, че направо думи нямам :) поне един линк можеше към тия програми или къде е обяснено за тях... ама и тук реших да спестя хабенето да питам за тях, защото не съм сигурен дали ще ги ползвам и в тоя смисъл да не се налага някой да обяснява за неща дето не съм 100% сигурен дали ще ги ползвам :) но така или иначе като не съм ги мернал програмите ще си карам на шуробаджанашкия принцип .....в крайна сметка още с влизането ми в играта ми се стори, че имам интересен играч и реших да го покажа на у21 тренера тогавашния понеже от първия ми ден в играта не бях много на ясно за вашите модерни програми дето ползвате, но може би със самото си влизане е трябвало да бъда наясно, за да може да сте спокойни ;)
а ти защо не ползва собствения си съвет и не замълча поне?! това да повтаряш грешката на колегите не е по-умно по принцип.. :))) а иначе аз мога и сам да си пиша и сам да си отговарям, дори и баджанака да го няма... свръхинтелигентен съм, дарба какво да правиш :Р