раніше ігри з азіатськими командами були кращі ніж домашні, бо я часто йшов додому о 5й годині, тобто щоб дивитись домашню гру потрібно було залишатись на роботі довше чи робити це з телефону. зараз такі ігри ніякого шансу подивитись, бо в мене було 3 години ночі )))
у макао найзарплатніший гравець це 18к усього, тому особливої небезпеки вони не ставили. форма досить гарна, що наввіть дивно. гарно розпочали сезон, обігравши сінгапур і лише декілько очок програли єгипту. всі матчі грали щось зовнішнє. я не хотів знову грати 3-2, але все ж таки поставив. роздумував на рахунок пресингу, але все ж таки на виїзді, ент ще не високий...
в нас форма не погано, хоча 9к не так багато, лише 6, при чому 4 у великих. не бачив сенсу грати з блокерами у цій грі (тобто ще мінус два гравця у формі 9). але таким чином в нас залишається 3 великих, чеберячко, погорєлов та гарань. довго думав, чи заграти 4м якогось вінгера, чи все таки довикликати ще МФ. вирішив довикликати бородая. не хотів знову грати зовнішню атаку, хоча рнг напрошувалось, але й щит якось не дуже йшов до цієї гри, тому раннє. хоч це й трішки вочевдідь було, але від макао не очікувалось якихось вгадайок
(78127)але вони поставили 1-3-1 і більший настрій. тому добре що не ми не грали рнг. перемога +43... на виїзді, ще не на великому ентузіазмі, на меньшому настрої. непогано. пропустили 8/30 триочкових, тобто 3-2 був доцільним. програли підбори, навіть проти 1-3-1. швидка травма чеберячка на це також вплинула. погорєлов з другої спроби продемонстрував що він може робит у формі 9. щоправда сьогодні в нього то й суперника не було за великим рахунком. прожовжую спостерігати за розподілом кидків малих і тільки більше заплутуюсь ))) сьогодні загалом було не так багато асистів, але всі 12 гравців зробили хоча б по одному. навіть різник за 2 хвилини та чеберячко за 4. в суперника в атаці грали 3 гравці, двох з яких ми не закрили. вінгери з зарплатнею 18 та 15к це не погано, атакувальна міць в них є. відсутність захисних великих та швидка травма чеберячка їм допомогла. але вважаю що те, що наші великі змогли зробити в захисті та їх внесок в атаці перевершив потенціальний здобуток для команди в захисті від захисних великих у цьому конкретному матчі
наступна гра з люксембургом вдома