BuzzerBeater Forums

Ceska Rep. - III.8 > Liga III.8

Liga III.8

Set priority
Show messages by
From: Jojinek
This Post:
00
68924.10 in reply to 68924.8
Date: 1/20/2009 1:10:50 PM
Fredland
II.3
Overall Posts Rated:
22
Ahoj.
Jelikož je to moje první sezona, tak se jen rozkoukávám.
Zkouším co se dá a stavím stejné hráče.
Jelikož zkouším různé taktiky, tak hra bez střídání mezi ně patří též.
Všem to rozhodně budu chtít co nejvíce znepříjemnit a až budu vědět co se má hlavně trenovat, budu kousat ještě víc :). Ahoj Jojinek

This Post:
00
68924.11 in reply to 68924.10
Date: 1/20/2009 3:13:04 PM
Overall Posts Rated:
1212
Ok, to je v pohodě. Já to nekritizuju spíš oznamuju Moje to je taky první sezóna, ale tohle bych právě proto nedělal, ale to je tvoje věc. GL

This Post:
00
68924.12 in reply to 68924.11
Date: 1/21/2009 11:20:11 AM
Fredland
II.3
Overall Posts Rated:
22
Já neříkám, že kritika je špatná věc.
Hraji aji Hattrick a tady se teprve zaučuji.
Včera jsem přišel na to že zakladní sestava je jedna věc a potom jsou nahradníci 1 a 2. Já měl zakladní sestavu a první nahradníky stejné. jinak se mi tvoje postřehy líbí.
Třeba si poyději také zatipuji :).
Myslím, že v baráží by jsme měli oba uspět a v příští sezoně to pořádně rozjed.

Ahoj Jojinek

This Post:
00
68924.13 in reply to 68924.11
Date: 1/22/2009 6:02:45 PM
Overall Posts Rated:
1212
Tak dávám svoje tipy do dalšího kola.

ČD Loko at Prague Thunderbolts: V minulém zápase Loko porazili doma Kyjov a vzhledem k tomu, že daly do zápasu víc, dá očekávat, že jejich nadšení nebude zrovna velké. Vidím to zde na jednoznačnou výhru domácího celku, protože Loko potřebuje porážet hlavně týmy, které jsou pod ním.

Jahoos at Fredland: Že by překvapení kola? Fredland se proti Budějkám šetřil a doma proti Jahoos by s trochou štěstí šanci mít měl. Myslím ale, že Jahoos si svoji play-off pozici uhájí a neprohrají.

Proton Zlín U20 at Airwaves Kyjov: Manažer Zlína se stále nepřipojil, takže opět nebude těžké odhadnout s jakými ratingy Zlín zápas odehraje. Myslím, že i přesto půjde opět o vyrovnaný zápas, ale domácí Kyjov nezaváhá a vyhraje.

HC Budvar Budějky at Floydian Team: Mno, co k tomuhle zápasu naspat? Výhra by byla skvělá a moc by se nám hodila. Nebude lehký Budějky porazit, i když předem nic nebalíme a určitě to zkusíme. Pokud nám zítra nepadne forma u důležitých hráčů (a u jiných důležitých naopak trochu stoupne), bude to podle mě vyrovnaný zápas, který ale nakonec Budějky vyhrajou.

Pokud vše dopadne, jak předpokládám, Budějky si téměř pojistí první místo, Thunderbolts to druhé, ke třetímu rázně vykročí Jahoos, Loko a Kyjov si to poté na dálku budou rozdávat o poslední postupové místo do play-off (a Loko díky snažším zápasům ho uhájí), Floydian se bude snažit se udržet na tom šestém místě, Fredland nebude mít problém zůstat sedmý a Zlín...? No však víte, jak to s takovými chodí

This Post:
00
68924.14 in reply to 68924.1
Date: 1/24/2009 4:28:09 PM
Overall Posts Rated:
1212
Já sem takovej blb...místo zóny 3-2 jsem dal 2-3 a prohrál kvůli tomu...no to je něco tohle, sakra...

This Post:
00
68924.15 in reply to 68924.11
Date: 1/27/2009 12:18:53 PM
Overall Posts Rated:
1212
Dnešní tipy:

FC Airwaves Kyjov at HC Budvar Budejky: Myslím, že dneska to bude jednoznačná výhra Budějek, i protože Kyjov pravděpodobně nenastavil sestavu.

Prague Thunderbolts at Proton Zlín U20: Další vcelku jednoznačný zápas, myslím že Thunderbolts nebudou mít nejmenší problém.

Fredland at ČD loko: Zajímavý zápas, zvláště vezmeme-li v úvahu, že Fredland v minulém kole porazil Jahoos. Bylo to ale u nich doma a myslím si, že dnes to bude jiné a Loko vyhrají.

Floydian Team at Jahoos: Propočítával jsem veškeré možnosti toho, jak ještě postoupit do play-off. Zvláště kvůli skóre by to i při našich dalších výhrách bylo téměř nemožné. I proto jsem se rozhodl, že budu tým šetřit na baráž, do které bychom rádi postoupili ze šestého místa. I tak ale doufám, že odehrajeme důstojný zápas.

Dnešní kolo nevypadá moc zajímavě, ale o to překvapivější může být případné vítězství outsidera.

Last edited by PunkFloid at 1/27/2009 12:20:08 PM

This Post:
00
68924.16 in reply to 68924.1
Date: 1/31/2009 9:02:44 AM
Overall Posts Rated:
1212
Tipy na 20. kolo:

HC Budvar Budejky at ČD loko: Řekl bych, že půjde o vyrovnaný zápas, který ale nakonec vyhrají Budějky. Ani jeden z týmů nemění nastavení pokynů moc často, takže se dá předpokládat s jakými ratingy budou týmy hrát, a řekl bych že Budějky vyhrají, i když Loko díky domácímu prostředí favorita potrápí.

Proton Zlín U20 at Jahoos: Celkem jednoznačný zápas, ve kterém se Jahoos mohou šetřit na poslední dvě kola, která pro ně budou velice důležitá.

Fredland at FC Airwaves Kyjov: Fredland jde nahoru a při dobře nastavené taktice by mohl Kyjov porazit. Kyjov ale určitě nebude chtít zápas jen tak pustit a může si dovolit Crunch Time, protože může hrát na pohodu v dalším zápase proti Thunderbolts...toto všechno by platilo pouze v případě, že by se manažer Kyjova přihlásil a nastavil sestavu. To se ale už dlouho nestalo, a proto tipuju na vítěze tým Fredland.

Prague Thunderbolts at Floydian Team: Thunderbolts jsou momentálně nejsilnější tým naší konference a myslím, že jsou horkým kandidátem na postup do finále play-off. Porazit je by bylo skvělé, ale jak jsem již psal, tým se soustředí především na baráž. To ovšem neznamená, že jsme se na soupeře nepřipravili a že mu necháme zápas zadarmo.

Edit: Tip na poslední zápas: vyhrajem

Last edited by PunkFloid at 1/31/2009 9:03:12 AM

This Post:
00
68924.17 in reply to 68924.16
Date: 1/31/2009 1:15:46 PM
Overall Posts Rated:
1212
Po prvním poločase držíme velice slušnej výsledek. Stejně tak ČD Loko s Budvarem, kde je zápas taky velmi vyrovnanej. Další dva zápasy jsou trochu jasnější. Jahoos vedou nad Zlínem pohodlně o 14, stejně jako Kyjov nad Fredlandem.

This Post:
00
68924.18 in reply to 68924.17
Date: 1/31/2009 2:16:12 PM
Overall Posts Rated:
00
Tak nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu....

This Post:
00
68924.19 in reply to 68924.18
Date: 1/31/2009 7:26:22 PM
Overall Posts Rated:
1212
Podle mě je to celkem jasný, stačí se kouknout na ratingy. Já jsem dneska vsadil na útok pod koš, kde tys měl slabou obranu, a obě moje obrany byly stejný jako tvoje útoky. Rozhodla moje převaha pod košem v útoku a doskakování.

This Post:
00
68924.20 in reply to 68924.1
Date: 2/10/2009 9:12:50 AM
Overall Posts Rated:
1212
Ani dneska tipovat nebudu, nechcu případně odhalit slabiny některého z týmů, kterých si soupeř nevšiml. Všechny zápasy ale budou rozhodně zajímavé. Také se nám blíží draft. Je to můj první draft, takže nějak moc zatím nevím, co mám očekávat, tak se nechám překvapit, ale nějakej dobrej hráč by se rozhodně hodil.

Co se týče našeho zápasu, můj soupeř se naposledy připojil 4.2., což znamená, že ani neví, že spolu hrajeme. Doufám, že první zápas doma vyjde podle očekávání dobře, byla by škoda tento zápas ztratit a pak dohánět v dalších dvou zápasech, co se dá.

Advertisement