מגיע לך כל הכבוד אל הגעה לגמר תוך שנה וזה די יפה ואולי תצליח לקחת פה אליפות היסטורית....
אני מבין את המשפט אבל היסטורית היא לא גם לא מבחינת הליגה שקבוצה חדשה באה ולוקחת את האליפות וגם לא מבחינתי שלמרות שאליפות פה תהיה הרבה יותר מרשימה מהאליפות בליגה 4 אבל גביע אחד כבר יש בארון
עוד לפני שהגעתי לליגה נתקלתי בפוסטים של ניר בפורומים וזיהיתי שמדובר במנג'ר, שמבין עניין. כשראיתי בתחילת העונה שהוא נמצא אתי בליגה ואפילו בבית - שמחתי מאוד, למרות שידעתי שיהיה קשה יותר, כי היה לי ברור שאפשר יהיה ללמוד הרבה מהמשחקים בינינו וההתנהלות שלו, ואכן הוא לא אכזב. ללא ספק המנג'ר המרשים ביותר בליגה, למדתי ממנו הרבה בלי שהוא יודע, הוא כנראה יעלה ליגה ואני בטוח שגם בליגה השנייה הוא יברח מהתחתית מהר מאוד.
אני מכיר אותך מהעונה הקודמת גם מה שעשית בליגה שלך שרמסת אותה דרך בחור שביקש ממני עזרה שהיה איתך בליגה בעונה הקודמת וגם מהפוסטים בגלובאל אני דבר אחד כן התאכזבתי ממנו וזה הגרלת המשחקים בסיבוב השני ששנינו נאבקנו על המקום בפליאו העליון ידעתי שאתה עוקב אחרי המשחקים שלי ובודק איפה צדקתי איפה טעיתי ושיפרת את זה ובגלל שהיית משחק אחד מאחורי כל הזמן לקחת את הטעויות שלי או הפתעות שלי לקבוצות הגדולות בבית המקביל וניצחת אותם בצורה יותר מרשימה מה שגרם לתיסכול עמוק אצלי באמצע העונה למרות שחשבתי שבסיבוב השלישי שאני רציתי מקום שישי באותו זמן זה לא ישנה זה עדיין היה מתסכל במיוחד הניצחון שלי על הבנדיטס שנגרר להארכה ואתה משחק אחר כך פשוט הישפלת אותם בבית שלך
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain