ok glosowanie podejscie drugie bo mi wczoraj forum zawiesilo po 20 minutach wpisywania i analizy
dzis nowe BB (po updacie) to moze i wyjdzie cos:)
Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligi
W tym sezonie docenie całe grono ligowców z tego poziomu bo Chudziol się już przejadł ;)
Oskar dla najlepszego managera niższych lig
liveact (56000) - awans, wysoka runda PP i to nie zapomniane WYGRAŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na forum dla starszych panów;)
Oskar Aktywista
vinnie_jones (55523) - zwiększa swoją bytnością i pomysłami zainteresowanie kadrą, forum i gólnie BB. Im więcej zaciekawionych tą grą osób - tym więcej znajomych przypędzą..a zasługa w znacznym stopniu leży po stronie viniego :)
Oskar Społecznik&Forumowicz
GM-Khazaad (55414) - na forum zawsze chociaż z nawału obowiązków obniżył loty w sprawie BBinfo - ja wysłałem mail już dawno i co? i co?? spóźnienie było ;)
wyróżnienie dla
Avirto (56539)- dowiedziałem się o jego "misji" ostatnio i trzymam kciuki jednocześnie przyklaskując pomysłowi ;) - chyba da się klaskać i trzymać kciuki co nie? ;)
Super Oskar
al_said (55597)- pod jego wodzą w kadrze się dzieje dobrze ..i nie tylko chodzi o wyniki ale też forum.
Najlepszy mecz
Polska - Hiszpania - no kto wierzył ?? no kto??? i ten niesamowity PG ;)
MVP sezonu
Zygmunt Koszalka (2676404) - chyba żaden inny gracz mi nie podniósł tak ciśnienia :)
Wydarzenie sezonu
Start "Prawie jak 3 B" gratulacje za inicjatywę dla
mack10 i
m4ti_Bug sezonu
nie można głosować na swoje?? a szkoda bo nie wiem czemu wygrałem finał:)
w takim razie mecz
(8813627) hehehehe