BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: KifaH

This Post:
00
93428.10 in reply to 93428.8
Date: 6/2/2009 11:07:04 AM
Overall Posts Rated:
3737
Spoluprácu si predstavujem na "normálnej" úrovni. Nevidím dôvod, prečo by nám nemala fungovať komunikácia. Pokiaľ viem, skauting máte rozbehnutý a do tohto procesu by som nerád vstupoval teraz, keď je rozbehnutý a teda by sa mohlo stať, že by sa robili nejaké veci dvojmo. Pri ďalšom drafte sa rád pripojím k procesu, nakoľko je to najdôležitejšia vec pre budúcnosť.

No, podľa postu, to je pekná blbosť, vieme, že post hráča je len pre začiatočníkov, striktne sa ním riadiť je samovražda.
Výška a potenciál sú dve dôležité veci. Ak má hráč nesprávnu výšku, tak jeho tréning nebude optimálne rýchly a pokiaľ bude mať hráč konkurenciu v uchádzaní sa o NT, tak sa tento rozdiel prejaví skôr ako dosiahne vek 21r. Potenciál... Potenciál 5 je už dánvo málo. čím viac tým lepšie. Pri nižšom potenciáli platí to isté ako pre výšku.
čo sa týka skillov, rád by som mal hráčov s všestranným zameraním, ale aj hráčov s vyššími obranami, pokiaľ by som sa rozhodol použiť jednostrannú taktiku. Samozrejmosťou sú stamina a free throws :)

From: rwystyrk

This Post:
00
93428.11 in reply to 93428.9
Date: 6/2/2009 11:13:33 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
2 otázky jsem Ti tam připsal, ještě než si odpověděl, jsou v příspěvku mezi tím mým prvním a tvojí odpovědí na něj.

Co se týče toho konfliktu zájmu, určitě k němu může dojít. Např. v případě, kdy se Ti jako NT trenérovi nelíbí, že majitel dává reprezentanta na TL (a ukazuje tak vlastnosti konkurenci), pak lze majiteli "vyhrožovat" z pozice GM, že v případě přestupu mu budeš muset stejně strhnout peníze, protože považuješ přestup za předražený.

Obávám se, že u handling, driving, passing asi budeš muset trochu slevit, jinak nám moc podkošových hráčů v NT nezůstane. Zároveň to pro mojeho Banobreho znamená, že má do NT ještě hodně daleko (ale já s tím něco udělám).

From: rwystyrk

This Post:
00
93428.12 in reply to 93428.9
Date: 6/2/2009 11:18:25 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
2 otázky jsem Ti tam připsal, ještě než si odpověděl, jsou v příspěvku mezi tím mým prvním a tvojí odpovědí na něj.

Co se týče toho konfliktu zájmu, určitě k němu může dojít. Např. v případě, kdy se Ti jako NT trenérovi nelíbí, že majitel dává reprezentanta na TL (a ukazuje tak vlastnosti konkurenci), pak lze majiteli "vyhrožovat" z pozice GM, že v případě přestupu mu budeš muset stejně strhnout peníze, protože považuješ přestup za předražený.

Obávám se, že u handling, driving, passing asi budeš muset trochu slevit, jinak nám moc podkošových hráčů v NT nezůstane. Zároveň to pro mojeho Banobreho znamená, že má do NT ještě hodně daleko (ale já s tím něco udělám).

This Post:
00
93428.13 in reply to 93428.11
Date: 6/2/2009 11:29:41 AM
Overall Posts Rated:
3737
Nie som typ osoby, ktorý by sa vyhrážal z pozície moci. A keby bol nejaký prestup hráča, ktorý by sa mi zdal predražený, neriešil by som to ja, ale nechal to na nejakého kolegu GM. Ako ostatne vždy doteraz, ak som bol len trošíčka zainteresovaný v prípade. Maximálne by som prípad nahlásil ako predražený...

Tie skilly sú skôr moje zbožné prianie, ja viem. Ale to je nejaký ten základný bod a od neho by som postupne išiel dole a hľadal :)

This Post:
00
93428.14 in reply to 93428.5
Date: 6/2/2009 11:41:44 AM
Overall Posts Rated:
3737
Nazdar.

V prvom rade gratulujem k rozhodnutiu kandidovať a verím, že to bude zaujímavý súboj :)

Message deleted
From: PunkFloid

This Post:
00
93428.16 in reply to 93428.14
Date: 6/2/2009 11:57:01 AM
Overall Posts Rated:
1212
Taky buď pozdraven. Souhlasím, to bude zajímavé, ale doufám, že výsledek bude jiný, než když jsme proti sobě hráli v Private league. :-) Jen pro informaci, KifaH vyhrál 77:57. I když je pravda, že takovýhle poměr hlasů ve volbách by mi nevadil. Už jen z toho důvodu, že by hlasovalo tolik českých manažerů. :-D

This Post:
00
93428.17 in reply to 93428.16
Date: 6/2/2009 12:04:08 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10871087
Second Team:
Nitra Urpiners
Chcem sa spytat oboch,ak smiem..co si myslite, aka obranna taktika je vyhodnejsia ak mate v time jedneho guarda(SF) ktory ma slabsiu OD man to man alebo 3-2zone po novom? A aka by mala byt asi minimalna uroven OD pre reprezantanta-guarda..dakujem

1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching

This Post:
00
93428.18 in reply to 93428.17
Date: 6/2/2009 12:19:51 PM
Overall Posts Rated:
3737
Asi si mal na mysli SG.

A na tvoju otázku je nemožné odpovedať, pretože je nemožné nastavovať taktiku iba podľa mojich hráčov.

A výška OD? Ja mám v tíme prominenta a je to samozrejme žalostne málo. Ale ak by mal tremendous a vyššie, tak nie som proti... Ak to jeho potenciál zvládne.

This Post:
00
93428.19 in reply to 93428.17
Date: 6/2/2009 12:23:16 PM
Overall Posts Rated:
1212
Chcem sa spytat oboch,ak smiem..co si myslite, aka obranna taktika je vyhodnejsia ak mate v time jedneho guarda(SF) ktory ma slabsiu OD man to man alebo 3-2zone po novom? A aka by mala byt asi minimalna uroven OD pre reprezantanta-guarda..dakujem

Na začátek jenom jedna věc - nevím, jestli otázku chápu správně, protože mě zejména mate "mate v time jedneho guarda(SF)".

Pokusím se odpovědět tak, jako by tam to "guarda" nebylo, protože nevím, proč to tam je.
Za podmínek, které uvádíš ty, bych se při rozhodování zaměřil zejména na útočnou taktiku soupeře a také přímo na útočnou sílu jeho SF. Při volbě 3-2 by samozřejmě jeho OD byl tak jako tak celkem velkou nevýhodou, protože podle nových pravidel by bránil celkem dost vnějších střel, což samozřejmě použití této taktiky téměř vylučuje.

Na druhou otázku je jednoduchá odpověď - co nejvyšší. Je mi jasné, že ti to asi nebude stačit, takže to trochu rozvedu. Manažer vždycky musí pracovat s tím, co má zrovna k dispozici, takže pokud by nastala situace, že nejlepší hráč na obranu bude mít obranu 8, tak bude hrát. Nicméně, obrana je v mém týmu jedna z nejdůležitějších vlastností a tuto filozofii bych chtěl přenést i do repre.

Edit: Pokud jsi naopak myslel SG (jak to pochopil KifaH), tak je moje odpověď v podstatě stejná jako, kdyby tam byl SF.

Last edited by PunkFloid at 6/2/2009 12:28:55 PM

This Post:
00
93428.20 in reply to 93428.17
Date: 6/2/2009 12:27:28 PM
Overall Posts Rated:
154154
Já bych jen přidal jednu věc, což je spíš podnět než otázka - a to je příprava na přechod jiných možností obran co bude platit od příští sezóny, tedy od druhé půlky tohoto cyklu (ale hlavněi pak dál). Takže by se možná vyplatilo u nadějí tohle podchytit a do budoucnu k tomu přihlédnout v tréninku - tj. nemlít všechny do podobné šablony, ale vyvíjet hráče pro specifickou roli pokud k tomu mají nebi budou mít dispozice (nebo jako znouznectnost při hůře dohnatelných nedostatcích). Jednoduše v obraně lze hrát jinou pozici než v útoku.

Advertisement