Mislim intervju ko intervju... Nije mu odgovarala Amerika jer nema emocija,a onda predje iz jednog u drugi klub u,po bojama,podeljenoj grckoj i kaze u istom intervjuu "profesionalac sam i tako sam odrađivao posao." ?! Koliko kontradiktornosti... Kaze nekad je bilo centara a danas ih nema... Ok ovi dnas mogu da kazu nekad se igralo sporije i krljalo se na centre a danas gledaj kako se trci niko ne moze da nas pohvata(citaj majami i oklahoma)... mislim malo mi je glupo,sve i da je tako,kao sto je mozda upravu za neke stvari o kavlitetu,da se nesto izjavljuje tipa,parafraziram,nekad je sve bilo super,bili smo odlicni,kosarka je bila vrhunska,ovo danas je smesno... sve i da je tako,treba da postoji neka doza "gospodluka" i da se ne nipodastava danasnji nacin igre kako u NBA,tako i u Evropi... Mislim sve napreduje,samo kvalitet kosarke nazaduje? Da li je to zaista realno... Ne bih se slozio... Izvinjavam se na poduzem postu,ali eto to bi bilo neko moje misljenje... p.s. pritom bih samo pohvalio njegovo drzanje u emisiji o Drazenu i Divcu,kad je govorio o periodu u ratu,odnosu Divca i Drazena,iako se zna da je on najbolji Drazenov prijatelj bio,i da zna sta se zaista krilo iza svega toga,on je pristao da ucestvuje u toj emisiji govori na neki pozitivan nacin,sasvim korektno o svim stranama... I plus se zna da je bio jedan od glavnih sportista,javnih licnosti,koji su pozdravljali "domovinski rat"...