BuzzerBeater Forums

BB Poland > [Konkurs] Od zera do milionera

[Konkurs] Od zera do milionera

Set priority
Show messages by
From: Jax

This Post:
00
246972.100 in reply to 246972.99
Date: 9/5/2013 6:59:39 AM
Overall Posts Rated:
773773
Żywioł lepszy niż organizacja? Wątpię:-)

no jakoś dziwnym trafem do kadry U21 zawitał grajek i to 20 letni który trenił inaczej niż wszystkie wytyczne skałtów zakładają , i do tego jeszcze sporo grał , i nikt mu nie podpowiadał jak ma trenować do tego ;-) Więc jak Prezesi którzy chca trenic do U21 sami puszczą wodze fantazji to często błędne podpowiedzi skatów same zostana wyeliminowane ;-)

From: Tomi.

This Post:
66
246972.101 in reply to 246972.78
Date: 9/5/2013 7:06:15 AM
ASPK
II.3
Overall Posts Rated:
10771077
Second Team:
ASPK Gostynin
Tak jak z niedawną sytuacją nagłośnionego transferu z ASPK (koleżeńska pomoc gotówkowa i bardzo, ale to bardzo przepłacony transfer wiekowego grajka)
Długo milczałem bo zazwyczaj olewam prowokacje ale tak męczysz chłopie,że kilka słów gwoli wyjaśnienia muszę Ci napisać. Nawet nie wiem od czego zacząć. Czy od tego,że jesteś największym płaczkiem w tej grze, czy od tego,że jesteś żałosny a zarazem zabawny w tej beznadziei. Bardzo bolą Cię pewne rzeczy ale to jak już ktoś wcześniej ode mnie odkrył chyba z zazdrości.
Cyt: (wwwww-górnik wałbrzych):
"Chlopie nie wytrzymie! No Ciebie sie nie da już czytać czyżbys byl zazdrosny? Ty już raz chciałeś kupić zawodnika narobileś szumu i klapa zajmij się swoją druzyną a nie sprzedawaniem!! gracza a zarazem kolegi."
Cyt: (Rawo-Piaski Yellow):
"W ogóle no nie rozumiem o czym ta cala gatka. Czy Ty oczekujesz ze wszystkich przeprosze za to że moj zawodnik zostal tak wylicytowany? Teraz jak wystawiac bede zawodników to POPROSZĘ CIEBIE O WYCENĘ i bede mogl z czystym sumieniem powiedziec ze sprzedalem zawodników po wlaściwej cenie.
A z Wiernickim jak chcales 3mln dac i jak Cię ktos przelicytowal to łoś i w ogóle. Dobry ziomek jesteś :D"

Jak widać miała już miejsce podobna sytuacja. I tu się niestety muszę zgodzić. Ciebie naprawdę nie da się już czytać. Męczysz chłopie jak nikt inny. Rzeczywiście powinieneś się zająć swoją drużyną a o porządek niech dba ktoś inny. Od tego są Mistrzowie Gry!
I tak już zostałeś ochrzczony głównym podpierdalaczem kraju.:-).
Jak coś Ci nie pasuje to oczywiście masz prawo do wypełnienia formularza i zgłoszenia ale na tym Twoja rola się kończy!
A Ty SZWĘDASZ się od wątku do wątku i wszędzie gdzie się da bełkoczesz o jakiś transferach. Żeby było śmieszniej to jeszcze rozbawiasz tekstem: " NAGŁOŚNIONEGO transferu".
Hahaha!! Ślepy jesteś czy już aż taką obsesję masz na moim punkcie,że fobia utrudnia Ci prawidłowe funkcjonowanie?
Człowieku! Sam się nakręcasz a jedyną osobą nagłaśniającą póki co jesteś sam Ty.

Kolejne smutne zdanie :"Bardzo przepłacony transfer".
Po pierwsze widziałem naprawdę bardziej przepłacone. Po drugie gracz wisiał cały sezon na TL-u i zawsze był wystawiony w lekko zawyżonej cenie. A nuż się trafi kupiec.
Ale najlepsza to jest ta Twoja Mentalność Kalego. „Jak Kali ukraść krowę - to dobrze, jak Kalemu ukraść krowę to źle”
Mówi ci coś nazwisko Császár (14063795)?
Jeszcze większy wiekowy dziad od mojego! Mało tego, niedawno był na TL-u i nawet celowo policzyłem skille. Czy Ty w ogóle wiedziałeś,że Mussayab ma większe ss10 od Csaszara? A jak doliczę kondycję i osobiste, które trenowałem w tym sezonie to bije tamtego na głowę. Nie wspomnę,że mój ma flagę i wykręcał zajebiste noty. Wysokie podpoziomy. O rozkładzie skilli nie polemizuję bo dla każdego lepsze jest co innego.
I co? Widzę,że znalazłeś jeszcze lepszego łosia bo aż za 1.600.000. Sic!.
O cenach Noukensa czy choćby ostatnio Grala też można by polemizować. Nie powiesz mi chyba,że ten rozgrywacz totalnie bez rzutu wart był 8 paczek?
Tak więc nie umoralniaj nikogo tylko zajmij się swoim podwórkiem!
Rób sobie Medinę i innych Cujków na nietypowych pozycjach albo dokup sobie do kompletu jakiegoś Wiernickiego i zajmij się swoim teamem. A rozstrzyganie kontrowersji zostaw tylko GM-om.
Wiesz...jesteś jak bohater jednej z naszych piosenek, kiedy to jeszcze grywałem w punkowej kapeli. Fragment tekstu pamiętam leciał mniej więcej tak.. Prawo i Porządek to jest moim celem bo jestem WZOROWYM OBYWATELEM.

A na koniec odniosę się do "koleżeńska pomoc gotówkowa".
Muszę Cię bardzo rozczarować ale akurat na temat tego,że PeWu się na niego skusi to nic nie wiedziałem.Jakbym szukał grubej kasy zwróciłbym się rzeczywiście do kolegów. Typu Boro, Piotras i inni.
Ale prawda jest taka, że gdyby nie PeWu to po prostu przed PO wystawiłbym go za 900k i by zszedł tak czy siak.
Bo chciałem kupić mutantów a nie łatać dziurę w budżecie.

From: kozlik4

To: Jax
This Post:
00
246972.102 in reply to 246972.100
Date: 9/5/2013 7:22:33 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41294129
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Jedna jaskółka wiosny nie czyni;-) Poza tym Pewu nie jest menadżerem, który potrzebuje jakiejś specjalnej pomocy. Pomoc scautów jest skierowana głównie dla osób początkujących, którzy nie mają wielkiego pojęcia o treningu.

From: Thurin
This Post:
33
246972.103 in reply to 246972.102
Date: 9/5/2013 8:08:14 AM
Overall Posts Rated:
11131113
http://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/popcorn-gi...

Last edited by Thurin at 9/5/2013 8:08:32 AM

This Post:
00
246972.104 in reply to 246972.103
Date: 9/5/2013 8:30:44 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
buhahaha świetne:)

From: borczi
This Post:
00
246972.105 in reply to 246972.104
Date: 9/16/2013 7:58:38 PM
Overall Posts Rated:
593593
Matkoooo... zróbmy TO w fajnej formie, a nie mnóstwo pisania i nic z tego nie wynika.

Propozycje:

- mając bazę 18-latków wybieramy wspólnie pięciu takich graczy, których moglibyśmy "poświęcić" dla projektu. Nie żadnych tam 20 i nie otwartą listę chętnych... ale właśnie dokładnie pięciu, którym wyślemy propozycję wzięcia udziału w konkursie.

- co do nagrody - jestem za tym, żeby był to supperter, a od decyzji właściciela zależeć będzie potem to, czy w pierwszym tygodniu po sezonie kadrowym zdecyduje się sprzedać - jeśli tak, to wtedy może w grę wchodziłaby ta gwarantowana suma - tak, aby w najgorszym razie nie stracił. Oczywiście jeśli znajdzie się teraz ktoś z nas, który taką nagrodę chciałby ufundować;)

- skille docelowa (minimalne) możemy ustalić sami wspólnie.

- za pomoc w wyborze treningu dla wszystkich odpowiadałby opiekun projektu - służyłby on radą i motywował. Chodzi przecież o to, żeby w kadrze U21 grali najlepsi;)

O czym jeszcze zapomniałem?

POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)