BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 45: Ο Σπόρος, το Λουλούδι και ο Ήλιος!

Σεζόν 45: Ο Σπόρος, το Λουλούδι και ο Ήλιος!

Set priority
Show messages by
This Post:
33
297759.100 in reply to 297759.93
Date: 5/6/2019 7:03:23 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Χαχαχαχαχα. Ετσι οπως παει καποια στιγμη θα καω. Ελπιζω πριν γινει αυτο να ευχαριστηθω μια σεζον στοχεύοντας σε καποιο τιτλο.

Πολλα συγχαρητηρια για το νταμπλ.

Πλεον εχεις 11 τιτλους και εισαι 3ος στην Ελλαδα!

Οπως πολυ σωστα ειπες περασες τα 5 σερι πρωταθληματα του Ματσας. Ισοφαρισες το ρεκορ του Ασυγκρατητου με 3 νταμπλ και το ρεκορ των συννεχομενων κατακτησεων Κυπελλου με 3. Με μια ακομα ιδια σεζον αφηνεις ρεκορ πισω που κρατουσαν κοντα 40 σεζον! Τρομακτικο κατορθωμα.

Βεβαια αυτο που θα ηθελα να δω περισσοτερο και απο το σπασιμο αυτων των ρεκορ θα ηταν μια ''μεγαλη'' πορεια στο Β3!

Καλη επιτυχια την νεα σεζον!

Last edited by τεράστιος at 5/6/2019 7:23:46 AM

This Post:
22
297759.101 in reply to 297759.5
Date: 5/6/2019 7:15:39 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ωρα λοιπον να σε συγχαρω και δημωσιως για τον 11ο τιτλο. Ηλπιζα να σε κρατησω στους 10 αλλα αυτο εμοιαζε κατι παραπανω απο ονειρο. Δε χρειαζεται να αναλυσω τις διαφορες μας που ειναι απειρες γιατι στις εχω ξαναπει. Δεν ξερω αν μπορει καποιος αμεσα να σε συναγωνιστει.

Εμεις παλι προσπαθησαμε για το καλυτερο και ομολογω πως το χαρηκα αρκετα. Ακολουθησα και λιγο τα λογια που ειχε πει καποτε ο Στελιος, οτι παιζουμε ενα παιχνιδι και σκοπος ειναι να το γουσταρουμε. Ετσι λοιπον βαση λογικης ηξερα οτι θα χασω στο τελος αλλα το πιστεωα προσπαθησα και το χαρηκα. Και φυσικα πηρα πραγματα που θα με βοηθησυν ακομα παραπανω στο να στησω την ομαδα ξανα.

Συγχαρητηρια και παλι Αλεξ και συγχαρητηρια στον πανσοφο που σου δινει το κασερι να συνεχιζεις χαχαχα!!!

This Post:
00
297759.102 in reply to 297759.98
Date: 5/6/2019 7:30:58 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Πολλές οι ΚΟΥΠΕΣ!!!

(trophy)

Πολλά μπράβο. Δε παίζεσαι με τίποτα. Απλά Ασταμάτητος!

Ευχαριστώ πάρα πολύ Στέλιο!!!!

Ο πάνσοφος λέει χαμηλά την μπάλα!!Όταν πιστέψουμε ότι είμαστε ασταμάτητοι και αήττητοι,τότε είναι που θα την πατήσουμε!!!! :)

This Post:
11
297759.103 in reply to 297759.100
Date: 5/6/2019 7:39:42 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Χαχαχαχαχα. Ετσι οπως παει καποια στιγμη θα καω. Ελπιζω πριν γινει αυτο να ευχαριστηθω μια σεζον στοχεύοντας σε καποιο τιτλο.

Πολλα συγχαρητηρια για το νταμπλ.

Πλεον εχεις 11 τιτλους και εισαι 3ος στην Ελλαδα!

Οπως πολυ σωστα ειπες περασες τα 5 σερι πρωταθληματα του Ματσας. Ισοφαρισες το ρεκορ του Ασυγκρατητου με 3 νταμπλ και το ρεκορ των συννεχομενων κατακτησεων Κυπελλου με 3. Με μια ακομα ιδια σεζον αφηνεις ρεκορ πισω που κρατουσαν κοντα 40 σεζον! Τρομακτικο κατορθωμα.

Βεβαια αυτο που θα ηθελα να δω περισσοτερο και απο το σπασιμο αυτων των ρεκορ θα ηταν μια ''μεγαλη'' πορεια στο Β3!

Καλη επιτυχια την νεα σεζον!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Η αλήθεια είναι ότι μας άγχωσες φέτος!!Δεν ήθελα να πέσεις με τίποτα,αν και ξέρω ότι αν ασχοληθείς πάλι σοβαρά θα είσαι επικίνδυνος αντίπαλος!Άλλωστε αν δεν ήσουν εσύ,τώρα θα είχα 5 συνεχόμενα double!!! :)

Και εγώ θα ήθελα ένα τρόπαιο στο Β3,αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο!Υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες με τρελά ρόστερ!

Δεν νομίζω ότι τα έχω πάει άσχημα!Σε 6 συμμετοχές προκρίθηκα και τις 6 από την 1η φάση και έχω ρεκόρ 46-2!Και σχεδόν πάντα έφτασα στους 16 και μία φορά στους 8!

Το πρόβλημα είναι ότι όταν φτάνουν τα νοκ αουτ, τα γεροντάκια μου έχουν χάσει σκιλ!Ακόμα και να αγοράσω ένα τούμπανο και να ανεβάσω μπατζετ πάνω απο μύριο, πάλι αουτσάιντερ θα είμαι να το πάρω!Πολλές ομάδες είναι φουλαρισμένες από διεθνείς των μεγαλύτερων χωρών!

Πάντως από τις 5 τελευταίες σεζόν,τις 4 έχω φάει με τα double μια Ελληνική συμμετοχή από το Β3!Έχει παραγίνει το κακό!!!!Ήταν πιο ωραία την σεζόν που παίζαμε μαζί!

This Post:
00
297759.104 in reply to 297759.101
Date: 5/6/2019 7:43:00 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ωρα λοιπον να σε συγχαρω και δημωσιως για τον 11ο τιτλο. Ηλπιζα να σε κρατησω στους 10 αλλα αυτο εμοιαζε κατι παραπανω απο ονειρο. Δε χρειαζεται να αναλυσω τις διαφορες μας που ειναι απειρες γιατι στις εχω ξαναπει. Δεν ξερω αν μπορει καποιος αμεσα να σε συναγωνιστει.

Εμεις παλι προσπαθησαμε για το καλυτερο και ομολογω πως το χαρηκα αρκετα. Ακολουθησα και λιγο τα λογια που ειχε πει καποτε ο Στελιος, οτι παιζουμε ενα παιχνιδι και σκοπος ειναι να το γουσταρουμε. Ετσι λοιπον βαση λογικης ηξερα οτι θα χασω στο τελος αλλα το πιστεωα προσπαθησα και το χαρηκα. Και φυσικα πηρα πραγματα που θα με βοηθησυν ακομα παραπανω στο να στησω την ομαδα ξανα.

Συγχαρητηρια και παλι Αλεξ και συγχαρητηρια στον πανσοφο που σου δινει το κασερι να συνεχιζεις χαχαχα!!!

Thanks!!!!!!!!

Βασικά κάτι καλύτερο δεν μπορούσες να κάνεις!Τα πήγες τέλεια!!!Εδώ μας έριξες blow sto 2o ματς και μάλιστα με την ίδια διάθεση και φάγαμε τρελή κατσάδα από τον Κοτίδη μετά!!! :+(

Πολλά συγχαρητήρια για την φετινή προσπάθεια!!!!! (y)

This Post:
00
297759.106 in reply to 297759.105
Date: 5/6/2019 8:48:30 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συνχαρητηρια Αλεξανδρε και για το φετινο νταμπλ....
Πανιξιος τοσα χρονια με σταθερη πορεια αφου και την καλυτερη ομαδα
εχεις και ασχολεισε πιο πολυ απο ολους τους αλλους μανατζερ σε αυτο το επιπεδο
και φυσικα δεν σου λειπουν οι τακτικες γνωσεις αφου εισαι και εκει σε τοπ επιπεδο...
Αρα ολα αυτα μαζι ειναι ενα κραμα που σου δινει τιτλους και θα σου δεινει και στο μελλον
αν δεν βαρεθεις και εσυ στην πορεια αλλα αυτο δυσκολα το βλεπω απο σενα...

Ευχαριστώ πολύ Μάνο!!!Γίνεται να πεις και στον Κοτίδη τα καλά λόγια που είπες για μένα???? :)

Η αλήθεια είναι ότι όλα ξεκίνησαν από το ''δωράκι'' που μου έκανες τότε στο 1ο ματς με την χαλαρή!

Βασικά έχω αρχίσει να βαριέμαι και πάρα πολύ μάλιστα!Όχι βέβαια στο σημείο που έχεις φτάσει εσύ και κάποιοι άλλοι πιο παλιοί,αλλά σίγουρα δεν είναι όπως παλιά!Υπήρχαν ματς που βαριόμουν να στήσω!Εντάξει,όταν έφτασα τελικό κυπέλλου και μπήκα με πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα,ασχολήθηκα λίγο παραπάνω γιατί δεν ήθελα να πετάξω 2 extra τίτλους!

Χαιρετίσματα έχεις από τον πάνσοφο!!!!Του τελείωσε η ρακή λέει!!!!! (hi)

This Post:
22
297759.107 in reply to 297759.99
Date: 5/6/2019 3:44:40 PM
LuNey_ToOnS
II.1
Overall Posts Rated:
225225
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
Ελλειψη χρονου και διαθεσης εχουν φερει την ομαδα σχεδον στον αυτοματο πιλοτο.

Δυστυχως πιστευω οτι οι ωραιοτερες στιγμες που ηταν να ζησω στο παιχνιδι εχουν περασει.

"ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ! ! !", φώναξε η Γιαγιά Looney μόλις διάβασε στα τοπικά νέα την ανακοίνωση.

Ο μικρός Daffy νομίζοντας ότι φόναξε σε αυτόν έβαλε τα κλάματα και έτρεξε πίσω στο δωμάτιό του.

"Μέχρι να φτάσουνε στην Α1 τα μικρά μου δεν θα πάτε πουθενά ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ! ! !", μουρμούρισε και γύρισε στην κουζίνα της...

This Post:
22
297759.109 in reply to 297759.99
Date: 5/6/2019 5:22:55 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Οταν στο τελευταιο παιχνιδι της χρονιας μπαινω και δινω τις ιδιες εντολες με το 2ο παιχνιδι επειδη δεν θελω να κατσω να το ''ψαξω'' περισσοτερο καταλαβαινω οτι κατι παει λαθος.

Δεν πάει κάτι λάθος. Κάτι θα πήγαινε λάθος αν είχες την ίδια κάψα.

Απλά δεν γίνεται να είσαι σε φάση πιο κάτω από τις σπουδαιότερες επιτυχίες σου και νιώθεις σαν ερωτευμένος που είναι στα πατώματα. Απλά δεν γίνεται!

Αν όμως το αφήσεις, μετά δεν θα γυρνάει η κάψα για το παιχνίδι εύκολα.

ΑΝ συντηρήσεις με κάποιο τρόπο το ενδιαφέρον όμως, τότε όταν έρθουν οι επιτυχίες με το καλό, θα τις ευχαριστηθείς κανονικότατα.

ΠΙΣΤΗ χρειάζεται βασικά.

This Post:
00
297759.110 in reply to 297759.101
Date: 5/6/2019 5:30:39 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Ακολουθησα και λιγο τα λογια που ειχε πει καποτε ο Στελιος, οτι παιζουμε ενα παιχνιδι και σκοπος ειναι να το γουσταρουμε.

Θενκς φίλος!

Μου είναι πολύ ευχάριστο να διαβάζω ότι έχω επηρεάσει θετικά.

Δυνάμωσες επικίνδυνα στο φινάλε για τους αντιπάλους σου σε μια σεζόν που αμυντικά ήσουν ισχυρός αρκετά. Και νίκησες και τον Κοτίδη, μην ξεχνιόμαστε!

Ο Αλέξανδρος και φέτος ήταν απόλυτος κυρίαρχος. Απλά έχει γερασμένους παίκτες και θέλει σκέψη από πλευράς του σχετικά με το πως κρατηθεί όσες περισσότερες σεζόν γίνεται εκεί πάνω.

Ο Ρόνι πιθανότατα θα μπορούσε να τον απειλήσει, αλλά...

Εξαιρετική χρονιά με την συμμετοχή στους τελικούς! Συγχαρητήρια Βασίλη!!

Advertisement