ערב טובבב
אחרי הניצחון היום נגד פולין הבטחנו בעצם עליה לסיבוב הבא באליפות, ללא הפסדים בינתיים!
לפני שבועיים פגשנו את אנדורה למשחק קליל, כצפוי לא התקשינו.
פרבוחין הצטיין עם 28-15 ב28 דקות, נחמיאס תרם 23 נודות וסך הכל הרבה שחקנים השתתפו בחגיגה!
בשבוע שעבר שיחקנו נגד רומניה, גם נבחרת לא חזקה במיוחד אבל בכל זאת השקיעה התלהבות נגדינו.
פעם ראשונה עלינו העונה בהגנה אישית ושמחתי לראות את הציונים שלנו, גם בקליעה, וכל זה כשפרבוחין נפצע אחרי 6 דקות.
שחקן כהן היה מעל כולם עם 17 נקודות, גלעד פסח סיים עם 9 אסיסטים!
ממשיכים במוטיב שבכל טקטיקה ובכל עמדה אנחנו מגוונים ויכולים להפתיע.
היום פגשנו את פולין שהיא היריבה שלנו על המקום הראשון בבית וגם היא הגיעה למשחק הזה ללא הפסדים.
במהלך ההכנה למשחק היו לנו חילוקי דעות על הטקטיקה (תודה לנדב, אלון ואביב), אבל כולנו הסכמנו שאנחנו חזקים מהם ושאנחנו צריכים לנצח את המשחק הזה ככה או ככה.
נחום ניסים התפוצץ במשחק של 35 נקודות וגם חנן מילוא היה מעולה עם 24 נקודות משל עצמו.
היה יפה לראות היום שדווקא בדקות של המחליפים הצלחנו לתת את הבריחה היום ולא בהכרח מהחמישייה, שזה מראה כמה אנחנו עמוקים בספסל.
אז כמו שאמרתי בהתחלה בזכות הניצחון הזה הבטחנו עליה מהבית ללא הפסדים !
וכמו שכתבתי בנאום תחילת העונה, בית המוות לכאורה הזה לא הפחיד אותי ואכן סיימנו במקום הראשון.
בסיבוב הבא נפגוש את איטליה, סרביה, בלגיה, צרפת וגרמניה.
בשלב הזה כבר אין קבוצות חלשות וכל הנבחרות מנוסות ומכירות את המעמד, במעבר ראשוני נראה שצרפת תהיה היריבה הכי קשה שנפגוש.
אני כמובן מעדיף שנתעסק בעצמינו ואני חושב שהסגל שלנו מספיק חזק ושאנחנו צריכים לצפות מהשלב הזה לעליה לחצי הגמר ללא ספק.
בהזדמנות זו אני גם אודה לכל המאמנים של החקנים בסגל העונה שעד כה עושים עבודה מדהימה בשמירה על דקות משחק וכושר לשחקנים וכמובן גם מקפידים על אימונים נכונים כמו שאנחנו מתאמים כל כמה שבועות.
רק מקווה שנמשיך ככה ושאם ניפול על משהו זה לא יהיה בגלל הסגל.
מקווה שהחג עבר בטוב לכולם.