BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191337.101 in reply to 191337.98
Date: 7/29/2011 11:48:11 PM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
i iz istog razloga sad pokusavas sto vise uticati na rezultate izbora preko poruka na forumu.

Н еправи теорију завере и не преувеличавај: Наисао сам 2 поста и овај је одговор исто и односиб се само на оно шта си изнео у говору са којим си се представио!

Nisam dobio upute kako da ga treniram i napravim A reprezentativca, ni od koga. Ni od Trbe, niti od bilo koga drugog.
Kad je imao 19god,sam sam ja pitao Sireta sta da mu treniram...niko se meni nije obratio tokom proslih par sezona,i rekao sta tacno ja njemu da dizem, cak ni kad je imao 18god. Tacka.

Па ваљда си научио до сада. Како дајеш савете овима од 18 година, ако не знаш како се треба направити играч за А селекцију! Како ћеш то радити када постанеш селектор, ако не знаш како треба! И сам си ми више пута рекао да си упознат са тиме како изгледају наши А репрезентативци!

Cim igrac udje u U21 tim,vlasnika se mora pitati da li on zeli podrediti trening onome sto je potrebno A timu,uz saradnju sa selektorom mlade reprezentacije.
To nije radjeno pr.sezone,a ti meni pricaj sta hoces..zato se Vujicic i spominje.

Миљеновић је постао репрезентативац, а да није играо у младој! Питај га да ли је добио савете од селектора! И нису потребни савети већ и воља менаџера да истраје у томе! Тренинг А селекцији се потређује од првог тренинга, а не од тада када уђе уУ21! Селектор преузима бригу о играчима који имају 22, јер тека тада могу бити у конкуренцији за први тим! Колико менаџера настави да тренира играча са 23-24 године! Да није нас 15-ак ''лудака'' тј. ентузијаста ту, где ли би били сада! То само ми знамо како нам! А уосталом питај Трбу, Јагура, Марка Цара, Ширета, Еир Вулфа, Кента,... (извињавам се осталима које нисам набројао) КАКО НАМ је!!!!

Зашто ти као скаут ниси се јавио селектору и тражио упуте, када на томе потенцираш!!!!

П.С. Пошто ниси више ту, нећу ти писати и питати те, а и да си ту не бих))

This Post:
22
191337.102 in reply to 191337.101
Date: 7/30/2011 12:06:58 AM
ALE I NEMANI
Prva Liga
Overall Posts Rated:
414414
Pozdrav ljudi!
Trebalo bi, da ovde, imamo svi isti cilj, a to je da napravimo najpametniji izbor, odnosno da donesemo najbolje moguće rešenje. Po svemu sudeći, u trci za mesto selektora, 2 kandidata se izdvajaju kao najbliža tom mestu: Sire4Serbia i Ivkovic_Milan92 (uz svo poštovanje ostalih kandidata).
Moje mišljenje je da je u ovom trenutku najbolje da na to mesto bude izabran Sire, a da Milan takođe "bude u priči", tako da u naredne 2 sezone "uči zanat", da bi na sledećim izborima bio pravi izbor, jer bi tada imao i to malo što mu sada nedostaje. Milan je i sad jedan od najboljih kandidata, ali nama je potreban najbolji, za to mesto.

From: Sire

This Post:
11
191337.103 in reply to 191337.102
Date: 7/30/2011 5:07:28 AM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Kad moj proslogodisnji najveci rival kaze ovako nesto, ja nisam nesrecan sto me ovakav razuman covek potukao u finalu.
Upravo ono sto sam juce citav dan pojasnjavao, dok su neki ubedjeni da je to napad na celu zajednicu i na njih licno..

Hvala GoNzi na javljanju... Da je vise takvih kao ti, Srbija bi bila bolja zemlja!

Sve najbolje

This Post:
33
191337.104 in reply to 191337.103
Date: 7/30/2011 5:18:10 AM
Overall Posts Rated:
4141
Dzaba se medjusobno hvalite............

IVKOVICA ZA SELEKTORA !!!!!!!!!!!!!!!!!

This Post:
11
191337.105 in reply to 191337.104
Date: 7/30/2011 5:24:16 AM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
bolje da treniras ovog (19719026) Slobodan Ilić i napravis nesto od njega. Npr pleja za Li ;) i pomognes Srbiji malo :D

This Post:
22
191337.106 in reply to 191337.96
Date: 7/30/2011 5:45:15 AM
Overall Posts Rated:
740740

Jedina stvar koja po meni treba biti ispravljena je prosla sezona. I sam znas da nije ulozeno puno entuzijazma u A tim,Dumba je i sam to rekao par puta,bio je razocaran sa par nesrecnih poraza.Pa vidi se proslosezonska zainteresovanost preko broja postova u temi od pr.sezone.

znaci mali sad si me iznervirao. stvarno si mi mnogo simpatican lik, ali ovde si prevrsio svaku meru.
ako preko broja postova za reprezentaciju meris ko je koliko ulozio u nju, e onda ti svaka cast.

nemoj da se pravis lud i da kao ne znas u kom trenutku je prosle sezone uzeta reprezentacija i sa kakvim smo sve nedacama morali da se nosimo. lose smo krenuli, ali nikada nisam i nismo klonuli duhom. pa sta ako se neka utakmica izgubi? pa sta i ako to bude random? da li sam trebao da batalim sve i da se ponasam kao neko pre sireta? jel sam to trebao?

mislim da sam bio prvi koji je saradjivao sa celom BB zajednicom, a ne samo sa par ljudi bliskih njemu. svi su bili ukljuceni kako u pracenje reprezentativaca i potencijalnih reprezentativaca i svi su mogli da kazu svoje misljenje vezano za taktiku koju bi stavili. i svi bi dobili odgovor za to sto kazu. vremenom vecina tih ljudi je sama prestala da mi pise. i sta onda treba, ja da ih motivisem da rade sa reprezentacijom???

video si i sam kako smo izgurali da kraja ovaj utesni turnir. jesam li klonuo duhom posle ona dva "realna poraza"? jesam li? ili smo uspeli da dobijemo dve eliminacione runde na vece zalaganje protivnika? i onda smo ispali od portugala sa pogodjenom taktikom. na suvi kvalitet portugalaca, koji mi NIKADA necemo imati. sta bi tek bilo da sam imao entuzijazam po tebi? sta bi tek tad bilo?

stvarno si me razocarao. jedini me ti i kotur prozivate na ovom forumu, a mislim da svi znaju kakvo misljenje imam o tom coveku. da li je moguce da tvoju kampanju pravis na mojim neuspesima? sta mislis da ces time da postignes? i da li ti treba savet za tog tvog Vujcica ako si vec dobijao savete par sezona unazad, a kazes da si dovoljno iskusan da vodis repku? a nisi iskusan da odradis jos 2 sezone treninga sam.

stvarno ne mogu da verujem sta sam procitao na pocetku tvog prethodnog posta.

This Post:
00
191337.107 in reply to 191337.106
Date: 7/30/2011 5:48:25 AM
Overall Posts Rated:
740740
Za ove izbore moja podrska ide Siretu.

Svi znamo kako je morao da ode sa mesta reprezentacije, gde bi i danas bio da mu nije smesteno. Covek nas je doveo do jedinog trofeja koji imamo i ajde da mu damo priliku da pokaze da to nije slucajnost. I pored svih obaveza on daje 120% sebe u svakom trenutku i mislim da je JEDINI dobra kandidat na ovim izborima.

opet da ponovim JEDINI

ziv ti nam bio SIRE. ajde da nas opet dovedes tamo gde ja nisam mogao da nas zadrzim.

This Post:
00
191337.108 in reply to 191337.105
Date: 7/30/2011 6:20:31 AM
Overall Posts Rated:
4141
Ja ga i treniram i iscupao sam ga u prvoj sezoni treninga da lici bar na nesto samo zato sto je dobar potencijal a bio je na prodaju samo za domace trenere i niko ga nije hteo zato sto je imao nepostojeci skok sut i spoljnu odbranu slab.
Jedini koji se javljao cele godine i pomagao je Ivkovic i zato moj glas ide njemu !!!

This Post:
00
191337.109 in reply to 191337.108
Date: 7/30/2011 6:40:38 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Jedini koji se javljao cele godine i pomagao je Ivkovic i zato moj glas ide njemu !!!

Tо и јесте посао скаута, да помаже и контролише тренинг играча за које је задужен.
Само настави са тренингом.
Позз

This Post:
00
191337.110 in reply to 191337.104
Date: 7/30/2011 7:22:20 AM
ALE I NEMANI
Prva Liga
Overall Posts Rated:
414414
Dzaba se medjusobno hvalite............

IVKOVICA ZA SELEKTORA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Slažem se... ali tek na sledećim izborima (kad malo sazri).

This Post:
11
191337.111 in reply to 191337.110
Date: 7/30/2011 8:02:08 AM
Overall Posts Rated:
4141
U mom zivotu mnogo puta sam se naslusao toga "neka malo sazri" !!!
Non stop neko kaze, polako !!!
Ma ..... polako !!!
Kad izgubis entuzijazam i m... , nema od toga nista !!!
Jedan covek sa zeljom i ciljom moze vise od stotinu onih koji imaju samo interes !!!

Last edited by СРБ-ИН at 7/30/2011 8:05:27 AM

Advertisement