Õnnitlused madikasele karikavõidu puhul. Tihe mäng, lisa-ajal alles jätsid võrukad 2 silma viskamata ning pidid alla vanduma. Peab ütlema, et eks need võistkonnad olidki võrdsed, samas liigas on Võrul palju parem positsioon ning nad võib-olla isegi favoriidid meistritiitlile. Hea oleks muidugi asjaosaliste arvamust kuulata, ma ei jõudnud mängugi jälgida.
Ise müüsin kaks kõrgepalgalist maha. Seega PO mängud tulevad mul igavapoolsed. Küll on natukene huvi pakkumas võimalus lõpetada hooaeg teisena ja mängida esimene PO mäng koduväljakul. Mul kodus Võru vastas. Neil põhimehed karikafinaalist väsinud ja mäng ise ei otsusta eriti midagi. Minul minutite hoidmise muret pole, ainult et meeskond II liiga koosseisus jälle. Seega kindlat midagi ei ole, aga kindlasti on mul omad võimalused. Eriti kuna vormid on enamvähem Ok. Panen enda poolt normali ka, sest niikuinii Play-offis midagi ei saavuta.
Samal ajal peab Rightstar võõrsil Pullidega mässama. Relegatsiooni piirkond on mõlemal tabelipoolel huvitav ja viimane voor määrab kes kellega mängivad ning kes otsustava mängu kodus saab pidada. Kuigi Pullid ilmselt otse alla ei lange, siis kaotuse korral on see teoreetiliselt (korvide vahega) võimalik.
- Kas Rightstar tahab normalit mängida, et teine koht kindlustada? Millegipärast ei usu.
- Kas Pullidel õnnestub võita ning korvide vahega väljakukkumismängudeks kodueelis saada? Njaa, ei tea minagi kuidas parem oleks.
Igal juhul ambitsioonikas tsentri ost Rightstari poolt on muljetavaldav :). See võis muidugi olla ka kaval äri lihtsalt või filipiinide koondise farmiks hakkamine :).
Ühesõnaga huvitav vaadata kuidas keegi käitub. Homme ma mängu live-s ei vaata, sest pühapäev Tartu maratonile ning viibin maakohtades. Edu siis! Ka sinise poole otsustavateks mängudeks. Ning oli tore põhi-hooaeg :)
Last edited by theor at 2/15/2013 3:14:03 PM