Laki brt dobismo mi veceras hvala bogu!Sada cu onako posteno da se iserem jer sam popizdeo.Ovi njihovi su igrali ko one najgore picke!Nisu mogli da se izbore tehnicki sa nasim igracima pa su hteli mentalno da ih sjebu.Samo su cekali trenutak da bi nesto iscenirali.Onaj jadni bertans uopste nije odreagovao bezobrazno na faul.A onaj crnac jebem ga u dupe skocio na njega,kao i lazic i radivojevic.Ali se na kraju vratilo njima.Ima boga.Su ova dvojca na kraju zasrali pola suteva u 4toj.I opet su pokusali da ih iznerviraju i zastrase.Onom gagicu i gordicu svaka cast.realno ceo tim je dobro odigrao.ali ova dvojca i lovernj su objasnili.Nzm kako su imali onako hladnu ruku u zavrsnici.Poneli su se kao prave vodje ekipe kada je bilo najteze.Lovernj je bio fantastican.Pogotovo u prvom poluvremenu.U drugom sigurno da nije hteo toliko da rizikuje.Sa njihove strane su ocigledno razocarali nelson i rakocevic.zato su mozda i izgubili.Katicu svaka cast.Onog brauna neka vrate u tunguziju da ga opet guze crnci jebem ga u usta crnacka.kako je bezobrazan.Sve u svemu atraktivna kosarka i dobar mec po meni.Bez lucica i gotovo celu cetvrtinu bez vestermana smo ih dobili.Dogodine ima da sanjaju pobedu samo.
Sto se tice trenera,vujosevic jeste da je covek kratkog fitilja.ali u ovakvim situcijama treba da smiri igrace a ne i da on reaguje.Malo je falilo da nas ubiju posle onog incidenta.Da nije bilo ove dvojce plejeva da pokrenu nase napravili bi seriju i bila bi druga prica.Dok onaj njihov trener je kao fol miran.ali ruku dajem da je rekao da naprave neki incident pocetkom 4te koji ce da pokrene publiku i isprovocira nase igrace.Iskusan je taj ovan.I onda fala presing koji fala bogu nije dugo trajao.
Izvinjavam se zbog ovakvog izliva besa ali sam popizdeo.Ne volim kada neko igra na picku,a i pola njihovih igraca i publika(onaj sto je gadjao vujosevica pogotovo) je dokazala zasto se zovu cigani.i to je pravi naziv za njihovo ponasanje.
Nzm kako ali na kraju sam cuo da se peva nasa pesma aj dajte vi sada misljenje meca.....:)
Last edited by Cone 94 at 4/3/2013 5:21:32 PM