A tervadatot te hoztad fel, te hivatkoztál rá. Egészen addig, míg számolással ki nem mutattam, hogy aszerint sincs igazad. Azóta lett csak tervadat, meg hülyeség, meg hasraütés, most meg éppen kutyagumi. De akkor te miért is hivatkoztál rá napokig, amikor még azt hitted, hogy a te igazadat bizonyítja?
Lakatos remek példa, hol is van most? Kb ahol Leszkoven is lenne, ha nem lett volna egy első osztályú csapat, ami abbahagyta pont akkor a játékot, amikor meg kellett menteni.
kismiska, ha 5000-es stadionnal nekiáll monstert edzeni, akkor hülye. Ez mondjuk szíve joga. Ha viszont azért edz centert, mert valaki kihasználta azt, hogy nem sokat tud még a játékról és rávette, az már nem hülyeség, hanem szemétség. Egyébként én nem azt mondtam, hogy mindenki eddzen monstert, aki anyagilag megteheti, hanem azt, hogy azok közül, akik monstert akarnak edzeni, csak az eddzen, akinek meg is van az anyagi háttere. Nem ugyanaz. És mivel én mindig is a multi híve voltam, nem hinném, hogy rajtam kéne számonkérned. De nézzük máshonnan, van két menedzser. Egyikük állandóan amellett kardoskodik, hogy monstereket kell edzeni és ostorozza a népet, hogy miért nem teszi, másikuk az eltartható, multis játékosok nevelésének a híve. A monsteres kiedz egy 14.575$ fizetésű valamit az U21 számára, míg a multisnak lesz egy kb 80-100k fizetésű centere 21 éves korban. Joggal szól be a monsteres a multisnak?
Don't feed the troll