Patrz na Borcziego...
Najciekawsze w tym wątku to, że chociaż nie biorę udziału w starciach, to mój login, którym się posługuję w grze, jest wymieniany co chwilę:)))) Czym sobie zasłużyłem? :P
Asta - o czym mówisz? Co ustalał? Bo się gubię jeśli chodzi o powody, z których znalazłem się w tej dyskusji.
cena sławy ;)
heheh ale w tym przypadku bądź spokojny - Twój nick pojawił się w kontekście innego podejścia do grajków (ca ma pozytywny aspekt w szerokości rozwoju składu). I to już przerobiliśmy. Pamiętasz jak pisałeś o tym, by JS+JR było trenowane u obwodowców kosztem innych głównych skilli. Ja się nie zgadzałem...ale to Twoje zdanie jest najważniejsze, jako selekcjonera.
reasumując każdy nowy selekcjoner ma swoje podejście i w Twoim przypadku było również podobnie i OK. A całość wypowiedzi odnosi się do wpisu PeWu, który dziwi się, że pytam się obecnego selekcjonera o szanse grajka. Jakby to jakieś dziwne było... i nie ma znaczenia zdanie byłego selekcjonera - kimkolwiek by nie był. :)
Więc luz. Z wątku treningowego wyczytałem, że nie będziesz startował w następnych wyborach. Prawda to...??