BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζον 26

Σεζον 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
252521.101 in reply to 252521.100
Date: 2/4/2014 1:21:35 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ICI BC.........

"ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ(ΑΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ,ΑΓΕΡΩΧΟΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΑΣ.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΟΥΝ ΔΑΚΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΆΥΤΟ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ......................."

This Post:
11
252521.104 in reply to 252521.103
Date: 2/8/2014 9:37:01 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Μια ματιά στα στατιστικά του θα ζαλίσουν ακόμα και τους καλύτερους:
377 επίσημα ματς, 6929 πόντους, 5096 ριμπάουντ, 56% ποσοστά καριέρας .
Νούμερα μυθικά για ολόκληρο το Βuzzer.

Πολύ γουστάρω την φάση αυτή πάντως και πολλά μπράβο του! Άμα ταυτίζεσαι με τους παίκτες σου έχει εξτρά διασκέδαση το παιχνίδι.

Απίστευτα νούμερα που αποτελούν κίνητρο για εμένα

μπράβο στον Άλεξ!!!!!!!!

Last edited by stelaios at 2/8/2014 9:38:51 AM

This Post:
00
252521.105 in reply to 252521.104
Date: 2/9/2014 4:31:20 AM
Overall Posts Rated:
170170
ωωωωω νικη, ΟΛΕΕΕΕΕ !!
sorry Δον,καλα οχι οτι θα τρελαθεις επειδη εχασες στο bb κιολας απλα λεμε...
ετυχε που εχω δυο αγωνες για προπονηση αυτη την εβδομαδα και παιξανε 5 καλουτσικοι τιποτα αλλο αντιστροφα εσυ μοιρασες το χρονο για τα κυπελλα που ερχονται και ετσι ηρθε ανελπιστη 1η νικη !!!

Υ.Γ Η ομαδα εδεσε...τρεμε Μαμου και λοιποι κλικαδοροι-ιντριγκαδοροι της Α1,Σπαρτιατης,Αστεριος,Ματσας και ΣΙΑ...τρεμει και ο Θεος ο ιδιος με την ομαδαρα!!

This Post:
00
252521.106 in reply to 252521.103
Date: 2/10/2014 7:25:11 PM
Overall Posts Rated:
170170
Στη σημερινή αγωνιστική ημέρα δεν προβλέπονται ιδιαίτερες συγκινήσεις, αλλά οι Ατσαλάκωτοι B.C. πρωτοπόροι στους τομείς "Διδάσκουμε ήθος" και "Ευ Αγωνίζεσθαι", θα τιμήσουν σήμερα έναν ιστορικό παίκτη. Και όχι, δεν είναι της ομάδας μας, γιατί εμείς είμαστε large.

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να υποδεχθούμε στο σπίτι μας για πρώτη φορά την ιστορική μορφή των Kleinmein, Αργυράκη Μπαμπαλιώτη (10801164). (party)

Ο Αργυράκης, είναι ένα σπάνιο παράδειγμα παίκτη, απόλυτα πιστού στην ομάδα του, και τέτοιες μορφές ζωντανούς-θρύλους του Ελληνικού ΒΒ, η ομάδα μας ξέρει να εκτιμά. Ο Αργυράκης γέννημα θρέμα κουτσουκιώτης, ανδρώθηκε στο συμπαθές σωματείο και ύστερα από πολλές σεζόν, και πολύ κόπο βρέθηκε στο υψηλότερο επίπεδο της Α1. Παρόλο που είχε τα φόντα για να φτάσει έως και την Εθνική ομάδα τελικά δεν τα κατάφερε, έχοντας μόνο 8 επίσημες εμφανίσεις στην Εθνική Νέων. Αλλά αυτό δε μειώνει σε τίποτα την αξία του ανδρός.

Ξεκίνησε την καριέρα του τη Σεζόν 10, στην κατηγορία IV.8, και με αργά και σταθερά βήματα έγινε η κολώνα της ομάδας του, ανεβαίνοντας αργάαααα αλλά σταθεράαααα τις κατηγορίες, με αποκορύφωμα την ιστορική άνοδο της ομάδας του για πρώτη φορά στην Α1, μόλις πέρσυ. Σε μια Α1 την οποία δε φοβήθηκε, παίρνοντας απ'το χέρι την ομάδα του και με λαμπερά στατιστικά την κράτησε στην κατηγορία.

Ενδεικτικά κατά την περσινή σεζόν είχε:
59% ποσοστά (!!!) 20,8πόντους 14,2ριμπάουντ 2,4ασίστ 1,1μπλοκ 0,9κλεψίματα .Απορίας άξιον πως οι αλήτες δεν του έδωσαν ψήφους για τον περσινό MVP της λίγκας.

Με το ολίγον τι aggressive στυλ του, οργίασε σε όλες τις κατηγορίες τις οποίες αγωνίστηκε, απόδειξη τα 3 βραβεία MVP στις κατηγορίες ΙΙΙ και ΙΙ, καθώς και το ασύλληπτο ρεκόρ των 13 συμμετοχών σε All Star Game (συμμετείχε και στο περσινό All Star της Α1 στην παρθενική του εμφάνιση στην κατηγορία), κατά τις 17 σεζόν που αγωνίζεται. Ενώ τέλος είναι ενταγμένος και στο Hall of Fame των Kleinmein.

Έτσι λοιπόν, για όλους τους παραπάνω λόγους, θα του απονεμηθεί σήμερα το βραβείο "Κώστας Κοσμάς", για την πολυετή προσφορά του όχι μόνο στο σύλλογό του αλλά και σε ολόκληρο το ΒΒ.

Τα σέβη μου.
:)

Σνιφ σνιφ σνιφ...! Ενα δάκρυ κύλησε...! Πραγματικά συγκινημενος για το βραβείο Κωστας Κοσμας που πήρε ο αγαπημενος μου Αργυρακης...!

Οντως παιδι γεννημα θρεμα κουτσουκιώτης...!

Μαμου απο την συγκινηση θα σου βάζω για ενα μηνα ανα δωδεκα ωρες ενα μπαλακι σε διαφορα ποστ σου...!

Το κακο είναι πως τωρα με τα διπλά ποπ νταουν που μου κανει, πλησιαζει η στιγμη που πρέπει να τον αποχαιρετησω. Βασικα ισως θα έπρεπε ήδη να το είχα κάνει αλλά ειναι μια ωρα δυσκολη...!

This Post:
00
252521.107 in reply to 252521.104
Date: 2/10/2014 7:27:01 PM
Overall Posts Rated:
170170

Πολύ γουστάρω την φάση αυτή πάντως και πολλά μπράβο του! Άμα ταυτίζεσαι με τους παίκτες σου έχει εξτρά διασκέδαση το παιχνίδι.

Απίστευτα νούμερα που αποτελούν κίνητρο για εμένα :)

μπράβο στον Άλεξ!!!!!!!!

Ευχαριστώ φιλάρα μου...! Απο την πρωτη σεζον που ξεκινησα εχω τον Αργυράκη...! Αλλά γερναει πλέον...!
Φαντασου για τον Αργυρακη ξερει η κοπελα μου, η πρώην μου, η μανα μου, οι φίλοι μου και άλλοι...! :P

From: Kon

This Post:
11
252521.110 in reply to 252521.108
Date: 2/12/2014 2:17:52 AM
L e g e n d
III.14
Overall Posts Rated:
191191
Σνιφ, σνιφ...παλιοκατάσταση...ο παππούς μας εξήγησε το όνειρο. Αντί να δώσει την σκυτάλη σε κανένα νεότερο, σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι, αποσυνδέθηκε από το οξυγόνο και μας πέταξε έξω με συνοπτικές διαδικασίες.
Νομίζω ότι είναι μια καλή ώρα για να το ρίξουμε στο ποτό και να πνίξουμε τον πόνο μας.
Παρακαλούνται οι Sarithin & Tzilardino όπως μας υποδείξουν το καταλληλότερο στέκι, σνιφ...

Advertisement