in primul rand apreciez enter-ul cat si comentariul #nothingbutlove
steagul l-a primit saptamana trecuta. nu il vad jucand in NT.e doar unul din jucatorii mai buni din generatie. a fost scump datorita varstei si calitatilor de care eram interesat. brites era alt fel de jucator. l-am cumparat la suprapret. de 4 sapt nu l-a revendicat nimeni. probabil ca 1,7 mil ar fi fost mai aproape de adevar dar sunt multumit de el.
pana la ultima achizitie, nu am dat niciodata peste 1,1 mil pe un juc. dupa ce am ars 1,8 pe unul si 2,2 pe altul deja mi-a alterat perceptia asupra jocului. si ce jucatori sunt pe TL cu bid de 4 mil pe ei.....pfoai
nu il voi antrena pase fiindca are deja suficient. va primi acelasi antrenament ca argentinanul, dar cu asteptari mai mici. are 27 de ani. e cine e. daca va creste rezidual e ok.
anul asta m-am asigurat ca nu retrogradez, iar per total acesta va fi un difference maker incepand de sezonul viitor cand vor fi si altii pe langa el. depinde ce fac in cupa ca sa vad ce mai iau. nu ma prea vad renuntand la trofeu. decat daca prind un adversar mult prea greu acum in curand. daca trec de all star game lucrurile se pot schimba repede
in orice caz, nu mai cumpar nimic serios fiindca nu vreau sa mai adaug salarii. cand va veni momentul voi cumpara jucatori, dar nu parte din nucleu.