BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Set priority
Show messages by
This Post:
11
308414.101 in reply to 308414.96
Date: 4/22/2021 4:41:35 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Έχει Martin o μισητός 1 ,(2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα) και είπες να πάρεις κ εσύ έναν...? :-))

Ρε έχετε τρελαθεί τελείως...?Τουλάχιστον ξεπεράστε το μύριο να δείχνει πιο ωραία στον μισθολογικό πίνακα!
Εδώ είπαμε να στρώσουμε τα λεπτά και o Μετεώ δεν κατέβασε ούτε 10 παίκτες να μοιραστεί ωραία ο χρόνος.Ήμαρτον! :-)

Δεν υπάρχει μέτρο σ'αυτή την Α1 , πάω για διαλογισμό γιατί με συγχύσατε...

Last edited by Kung Flu at 4/22/2021 4:42:13 AM

This Post:
00
308414.102 in reply to 308414.101
Date: 4/22/2021 8:32:05 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
825825
Second Team:
Avengers B.C.
Αφου είμαι γκασμας. Ήμουν όλη μέρα στη δουλειά και το ξέχασα ο βλακας.

This Post:
00
308414.103 in reply to 308414.102
Date: 4/22/2021 12:07:59 PM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Ελεος αυτη η γκινια με τους τραυματισμους!!

This Post:
77
308414.104 in reply to 308414.103
Date: 4/25/2021 5:14:59 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Κούρσα για δύο!

Οι terastiousp; Πάτησαν την... μπανανόφλουδα της πώλησης Katsimpalou, ήρθε και ο τραυματισμός του Tziraki και πάνε ολοταχώς για το Κύπελλο. Οι Supernova Elites; Προς έκπληξη των φιλάθλων τους διάλεξαν την ίδια... οδό, αφήνοντας το παιχνίδι με τα Μετέωρα και την προσπάθεια του πλεονεκτήματος έδρας που ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα (τουλάχιστον στην κόκκινη πλευρά).

Ο Aetos Anogeion B.C. έχει κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής κερδίζοντας το πρώτο bradefer με τα Μετεωρα B.C.. Μεγάλη η δυναμική και των δύο, που ψάχνουν αντίπαλο να τους κατέβει! Βέβαια ο Meteoritis υποδέχεται τους κρητικούς λίγο πριν τη λήξη της σεζόν σε μία μάχη που ίσως κριθεί στη διαφορά πόντων.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Α1

1 Aetos Anogeion B.C. 2,05
2 Μετεωρα B.C. 2,45
3 Supernova Elites 6,50
4 terastiousp 50
5 Tromokrates 60
6 AGGOYRIA 65
7 Valencia Basket Club 70
8 Olympiakos 2007 80
9 S H A R K S 100
10 Corfu Tigers 150
11 Campo Stars BC 200
12 Stelaios 300
13 OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 350
14 Peristeri Thunder 375
15 CRETE 400
16 a.o.melission 2.000

This Post:
33
308414.105 in reply to 308414.104
Date: 5/1/2021 12:45:14 PM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Να γκρινιάξω και εγώ λίγο..λοιπόν τραυματίστηκαν δ...

άσ'το μέρες που είναι χαχαχα..

Καλή Ανάσταση να έχετε και καλή μαγειρίτσα.

This Post:
55
308414.106 in reply to 308414.105
Date: 5/1/2021 3:47:28 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Εορταστικό report

terastiousp 34
CRETE 112

Ο Ηλίας κατέβηκε για τσικουδιά στην Κρήτη, αφήνοντας στη Θεσσαλονίκη τους βασικούς. Ο manu πήρε μία εύκολη νίκη δίνοντας για ενθύμιο ένα μπουκάλι από το τοπικό προϊόν στον μάνατζερ των terastiousp.

Valencia Basket Club (Taronjas) 99
Corfu Tigers 86

Έτοιμος για μπινελίκια ήτανε ο Giorgio27 μετά την ήττα από τη Βαλένθια. Και πως να μην είναι αφού του τραυματίστηκαν (ευτυχώς μόνο για το παιχνίδι) δύο παίκτες. Τελικά λόγω των ημερών ήτανε κόσμιος στη συνέντευξη Τύπου. Όσον αφορά το ματς, οι "νυχτερίδες" προηγήθηκαν με 17 στα μέσα της 2ης περιόδου. Οι "τίγρεις" με αντεπίθεση διαρκείας μπήκαν και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα, ωστόσο λίγο πριν τη λήξη της 3ης περιόδου ο Chong χτύπησε και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια όπου βρισκότανε ήδη ο Sarkisyan. Κάπου εκεί κρίθηκαν όλα και έχασαν οι ουδέτεροι την ευκαιρία να δουν ένα γκρανκινιολικό χιτσκοκικό φινάλε.

Supernova Elites 103
Peristeri Thunder 87

Εύκολο έργο είχαν οι Supernova Elites απέναντι στο... λαβωμένο Περιστέρι που φέτος είναι αρκετά άτυχο. Ο Gastone13 ρίσκαρε τακτικά και από τη στιγμή που έχασε αυτή τη μάχη ήταν απόλυτα αναμενόμενο να χάσει και τον αγώνα. Ευκαιρία για δύο νίκες αυτή τη βδομάδα για τον Kung Flu (υποδέχεται τα Αγγούρια) αφού έχει εύκολη κλήρωση στο Κύπελλο.

Campo Stars BC 53
Aetos Anogeion B.C. 127

Σε... κάμπους και λαγκάδια έτρεχε ο Astericius κατεβάζοντας τα δεύτερα απέναντι στον Αετό, έχοντας το μυαλό του στο Κύπελλο. Ο karapatsakidis μάλλον θα πρέπει να αναζητήσει σε αγγελία ομάδα για να του κατέβει φέτος.

S H A R K S 97
Tromokrates 109

Ενδιαφέρον μονομαχία είχαμε εδώ με τους Τρομοκράτες να εκμεταλλεύονται την έδρα τους και να φτάνουν χωρίς να αγχωθούν ιδιαίτερα στη νίκη παρά την αποβολή του Dzido και τον τραυματισμό του Božić. Η κακή δεύτερη περίοδος στοίχισε στους φιλοξενούμενους.

OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 80
Μετεωρα B.C. 92

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση για την Dream Team του 46 απέναντι στα Μετέωρα. Ο Ολυμπιακός κράτησε δυνάμεις για το Κύπελλο, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κρατήσουν με τη σειρά τους... πυρομαχικά για το Κύπελλο όπου έχουν επικίνδυνη αποστολή.

a.o.melission 80
Stelaios 96

Τα Μελίσσια έφτασαν πολύ κοντά στην προηγούμενη αγωνιστική σ' ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ωστόσο έχασαν στην παράταση από τα Μετέωρα. Ο coach-grigoris επέλεξε να ρισκάρει τακτικά, παρότι ο Στέλιος είναι μία κατεφημισμόν περιμετρική ομάδα, δε του βγήκε και οι γηπεδούχοι όπως ήταν λογικό έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Olympiakos 2007 64
AGGOYRIA 93

Επίδειξη δύναμης για τα Αγγούρια που κέρδισαν με μεγάλη άνεση έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Φαβορί για τα πλέι οφ οι γηπεδούχοι. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους τουλάχιστον βρήκαν αγοραστή για τον Πολ. Οι New York White Tigers
από την Ουγγαρία που ψωνίζουν από Ελλάδα, αφού πέρυσι απέκτησαν από τη Βαλένθια τον Τόλσκι.

This Post:
33
308414.107 in reply to 308414.105
Date: 5/2/2021 4:32:07 PM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
425425
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Χρόνια πολλά σε όλους και με το καλό σε μια σταδιακή επιστροφή στην... κανονικότητα.

Με υγεία εντός και εκτός παρκέ .

This Post:
33
308414.108 in reply to 308414.107
Date: 5/5/2021 3:35:12 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Το restart το πιο κομβικό σημείο στην ιστορία της ομάδας"

Μία από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων χρόνων στην Α1 είναι ο Aetos Anogeion B.C. Ιδρύθηκε τη μακρινή 8η σεζόν και γύρω στην 39η, όπου και βρισκόταν στην ΙΙ.2, έβαλε ένα πλάνο. Πήγε στην IV (μάλλον) οικειοθελώς, οπλίστηκε με... υπομονή και με πολύ προπόνηση και τη σεζόν 46 στέφθηκε Πρωταθλητής στο πρωτάθλημα Hellas II.1 πανηγυρίζοντας την άνοδο στην πρώτη τη τάξη κατηγορία.

Μόλις στη 2η σεζόν του πήγε σε δύο τελικούς! Έχασε στις λεπτομέρειες στο Κύπελλο από τον Xeftilaiko, ενώ στο πρωτάθλημα με μία επική γκάφα που δε θα θέλει να θυμάται ούτε ο ίδιος (έδωσε οδηγίες ιδιωτικού στο... φιλικό) δεν ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στους terastiousp. Δε το έβαλε κάτω όμως. Τη σεζόν 51 έφτασε στους τελικούς, με τον πολύπειρο OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND, ήταν καλύτερος και κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι σήκωσε το Κύπελλο απέναντι στον... μισητό (Supernova Elites). Μάλιστα, στην πρώτη του συμμετοχή στο ΒΒΒ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά!

Αρχικά πάμε εκεί που νομίζω ότι ξεκίνησαν όλα. Στη σεζόν 39 όπου ήρθε ως ντραφτ ο Tsiompanakis που μαζί με τους Mandagi, Gabriel είναι η τριπλέτα της περιφέρειας που οδήγησε τον Αετό στην Α1 αλλά και στην κατάκτηση των τίτλων. Πως πήρες την απόφαση να κάνεις δύο βήματα πίσω για να ακολουθήσουν πολλά βήματα μπροστά και μίας και αναφέρθηκε η τριπλέτα μπορείς να πεις δύο λόγια για τον καθένα.

Ξεκινάς από το ίσως πιο κομβικό σημείο στην ιστορία της ομάδας. Κατ’ αρχάς, όπως είπες, η ομάδα είχε ιδρυθεί πολύ καιρό πριν, και είχε περάσει πολλές φάσεις. Είχα φτάσει αρκετές φορές ημιτελικούς και τελικούς Β εθνικής, κάποιες φορές μάλιστα με εξαιρετικές ομάδες αλλά κακό timing. Η ενασχόλησή μου πέρασε από διαφορετικές φάσεις, με αρκετές σεζόν να ασχολούμαι οριακά και να προπονώ έναν παίκτη, και άλλες να ψάχνομαι με εξελάκια και να χαζεύω τις ομάδες που κατακτούσαν το ΒΒΒ. Νομίζω πιο έντονα από ποτέ ασχολήθηκα εκεί στο 2016 περίπου σεζόν 34-36 και μετά με Vitosha και TEHRAN. Ήμουν Β εθνική, και με μία γερασμένη ομάδα και αρχηγό τον Hall of Famer Tadeusz Literski και παίκτες με εμπειρία και μαξ 55κ μισθό είχα κερδίσει πλεονέκτημα έδρας που όμως δεν ήταν αρκετό. Φυσικά, και να ανέβαινα τότε, η παραμονή μου θα ήταν πολύ σύντομη. Κάπως έτσι είχα πάρει την απόφαση να παίξω το BB με την λογική της «προπόνησης γρήγορου χρήματος», αγόρασα 3 παίκτες στα 24 και προπονούσα. Παράλληλα, ο Ivkovic είχε αρχίσει ήδη να τεστάρει προπονήσεις που είχαμε μάθει ή δει στους πρωτοκλασάτους τότε παίκτες. Τότε προπονούσε μάλιστα τον Pelle που τώρα έχω στην ομάδα! Ο καιρός λοιπόν πέρναγε, μαζεύαμε γνώσεις από μηνύματα σε Έλληνες και ξένους μάνατζερς, και σε κάποια φάση αποφασίσαμε ότι ίσως έπρεπε να προπονήσουμε φημισμένους παίκτες για την άνοδο με φόντα στην Α1. Αγαπάω τους «σουπερστάρ» παίκτες με χαμηλό μισθό, αλλά αν ήθελα να έχω 140+ σκιλλ παίκτες, θα έπρεπε να προπονήσω φημισμένους, καθώς ποτέ δεν ένοιωθα άνετα να ξοδέψω τα ποσά που κοστίζουν έτοιμοι. Συγχρονιστήκαμε λοιπόν, και έτσι τη σεζόν 38-39 πάρθηκε η απόφαση για το restart. Ανέκαθεν μου άρεσαν οι κοντοί παίκτες, και το ότι μου έτυχε φημισμένος παίκτης κοντός και μάλιστα Κρητικός (βάσει επιθέτου!) ήταν μεγάλη τύχη.

Όσον αφορά τους παίκτες τώρα, ήθελα να βγάλω 3 guard. Ο Νίξον που είχα αγοράσει ήδη τα είχε όλα εκτός λίγης πάσας, και ο Τσιόμπα βγήκε με 7+ πάσα. Κάπως έτσι, πήραν θέσεις στο 1 και 2 και έλειπε το 3. Τη θέση αυτή καλύπτει από τότε περήφανα ο Gabriel. Οι παίκτες μου νομίζω ότι είναι ένας καθρέπτης των μπασκετικών μου προτιμήσεων. Είναι της Ελληνικής σχολής. Πολύ (πολύ) άμυνα, καλοί χειριστές-πασέρ, καλοί rebounder (για το ύψος τους) και ισορροπημένοι επιθετικά. Στην προσπάθεια να κάνω τον Τσιόμπα διεθνή (έστω και για λίγο) μάλιστα, πήραν ακόμη περισσότερα σκιλλ απ' ότι αρχικά στόχευα, και τώρα τους καμαρώνω (και τους πληρώνω :)).

This Post:
11
308414.109 in reply to 308414.107
Date: 5/5/2021 3:55:51 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Ο Αλέξανδρος με βοήθησε αρκετά
όσο ανέβαινα τις κατηγορίες"

Βέβαια πριν από αυτή την απόφαση η ομάδα προσπαθούσε να μάθει να... πετάει ευρισκόμενη μεταξύ II και III. Συγκεκριμένα στη σεζόν 24 και στον όμιλο III.5 στην κόκκινη πλευρά πάλευε για την πρωτιά με τους Supernova Elites και τον OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND, ενώ o πρώτος τον ακολούθησε στον όμιλο II.4 στη συνέχεια. Ο Kung Flu μάλιστα μισητό σε ανεβάζει μισητό σε κατεβάζει. Ποια είναι η σχέση με τους δύο μάνατζερ και πόσο βοήθησε αυτή η ζύμωση ώστε να πάρεις... pop up ως μάνατζερ;

Λοιπόν όπως σου είπα, το παιχνίδι το άφηνα και το έπιανα παλιά, και σίγουρα δεν ασχολούμουν καθόλου με τα φόρουμ! Δεν άνοιγα καν τα μηνύματα. Σταδιακά, όσο πετύχαινα συνέχεια (μα συνέχεια) τον Supernova σε κάθε λογής κατηγορία, αλλά και όταν άρχισε ο Αλέξανδρος τις πορείες στην Α1, άρχισα να συνδέω καταστάσεις. Τον Kung Flu τον είπα εγώ πρώτη φορά μισητό νομίζω, όταν ήταν στον ίδιο όμιλο με τον Ivkovic στη Β στα φόρουμ τους. Δεν θυμάμαι αν είχα δει κανέναν τους να χρησιμοποιούν τον όρο, ή απλά έτυχε και έλεγε ο ένας τον άλλο μισητό. Πάντως ευτυχώς δέχεται τη πλάκα ο Nova και έτσι αυξάνονται τα όμορφα στοιχεία του παιχνιδιού. Σίγουρα, και αυτή η «κόντρα» και πολλές άλλες καταστάσεις βοήθησαν στο να αυξηθεί η εμπειρία σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο Αλέξανδρος απ' την άλλη με βοήθησε κ αυτός αρκετά όσο ανέβαινα τις κατηγορίες.

Μετά από πολλά χρόνια φτάνεις Α1. Σεζόν 46 ο Aetos Anogeion B.C. κερδίζει 2-0 στους τελικούς τον BIC TEAM. Τι θυμάσαι από αυτή τη μάχη και εάν είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι η προπόνηση αποδίδει, το πλάνο πάει όπως το είχες σχεδιάσει.

Μέχρι τη σεζόν 46 όλα πήγαιναν βάσει σχεδίου, όντως. Γενικώς το είχα δομήσει έτσι ούτως ώστε σε κάθε άνοδο, τη 1η χρονιά έβαζα εσωτερικά σκιλλ και έβγαζα λίγο χρήμα και τη 2η περιμετρικά και πίεζα για την άνοδο. Είχα καλή ομάδα, αν και με βάση τη τωρινή μου εμπειρία, ίσως ανέβαζα κι άλλο το budget/ ποιότητα από τα τέλη της ΙΙ γιατί μετά άργησα να βρω τους παίκτες κλάσης για την Α1 και στη 1η μου σεζόν στην Α1 έπαιξα playout.

Στόχος δεν ήταν η πρώτη κατηγορία, αλλά η κατάκτηση τίτλων. Στη 2η σου μόλις σεζόν πήγες δύο τελικούς. Μία μεγάλη μάχη (χαμένη) με τον... Ξεφτίλα και τελικός με τον Ηλία. Πως ήταν η πρώτη εμπειρία, αλλά και πως κατάφερες το λάθος στους τελικούς να μη σε επηρεάσει στη συνέχεια;

Σαν αποτέλεσμα του ότι έπαιξα play out τη 1η μου σεζόν, και δεδομένου ότι ακόμη προπονούσα και άρα ο ένας παίκτης κάπως καίγεται για να παίξει στο κύπελλο, στα τέλη της 1ης σεζόν είχα φτιάξει μια πολύ δυνατή και γεμάτη ομάδα με 8 παίκτες. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να μπορώ να χτυπάω όλα τα ματς, και σε συνδυασμό με καλές κληρώσεις στο κύπελλο έφτασα τελικό. Παράλληλα, είχα πολύ καλό ρεκόρ στο πρωτάθλημα μέχρι να διώξω τον έναν ψηλό και ο Ξεφτιλαϊκός δεν ακολουθούσε λόγω κοντού ρόστερ. Μου πήρε βέβαια το κύπελλο οπότε η τακτική του δούλεψε! Η ομάδα δεν είχε τελειώσει ακόμη τη προπόνηση, και εγώ ήξερα ότι το επίπεδό της δεν ήταν για 2 τελικούς. Έτσι, έχοντας και την αισιοδοξία ότι μόνο θα βελτιώνονται οι μικροί, δεν με ένοιαξε πολύ. Το ίδιο και στον τελικό της Α1. Εννοείται ότι ξενέρωσα όταν ένα πρωί πέμπτης είδα το φιλικό μου στη Κίνα να γίνεται με βασική ομάδα που είχα δώσει από κινητό το προηγούμενο βράδυ, αλλά πρακτικά, θεωρούσα ότι ο Τεράστιος άξιζε τον τίτλο έτσι κ αλλιώς. Θα ήταν too easy αν το έπαιρνα πριν καν τελειώσει η προπόνηση. Βέβαια, σιγά μη το έπαιρνα, και φυσικά, αποδείχθηκε καθόλου too easy η Α1 μετέπειτα, αλλά που να ήξερα.

This Post:
11
308414.110 in reply to 308414.109
Date: 5/5/2021 4:10:26 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Σαν μάνατζερ δένομαι πολύ με τους παίκτες
και δεν μου είναι εύκολο να τους αλλάζω συνέχεια"

Πάμε και στη σεζόν 51. Η ομάδα είναι η καλύτερη στην Α1 στην κανονική διάρκεια. Στην τριπλέτα της περιφέρειας έχει προστεθεί ο Johansen (σεζόν 47), ενώ ο Lau (49) και ο Likouriotis (50) είναι αυτοί που επωμίζονται το βάρος της frontline. Σε όλους αυτούς ήρθε να προστεθεί ο Mesa που πήρε το βραβείο του 6ου παίκτη. Αντίπαλος ο Legend. Ήσουν το μεγάλο φαβορί λόγω ρόστερ, ωστόσο η μάχη με τον ALEXANDROS7 φαντάζομαι ότι σου προκαλούσε άγχος.

Η σεζόν αυτή ξεκίνησε με τη μεταγραφή του Μέθα, που κάλυπτε κάθε κενό της ομάδας (κάλυψη για φάουλ ψηλών και περιμετρικό σουτάκι). Από εκεί και έπειτα, ήμουν αισιόδοξος για τις δυνατότητες των παικτών, και ήρεμος να μη κοιτάω συνέχεια την αγορά για αλλαγές. Σαν μάνατζερ, δένομαι πολύ με τους παίκτες, και δεν μου είναι εύκολο να τους αλλάζω συνέχεια. Έχασα τον Μέθα για τον ημιτελικό κυπέλλου τη σεζόν εκείνη, αλλά είχα την ομάδα πλήρη για τους τελικούς. Απέναντι σίγουρα ένας πολύ άξιος μάνατζερ που είχε κάνει τρομερή σεζόν. Αγχώθηκα μόνο όταν τον είδα τον Νίξον να τραυματίζεται σε κάποια φάση του 2ου αγώνα. Γύρισε αμέσως όμως, και άρα ήμουν αρκετά σίγουρος για τη Κυριακή.

Μάλλον άνοιξε η... όρεξη και την επομένη κερδίζεις τον έτερο μισητό (αν κι εσύ δεν τους αναφέρεις μισητούς) στον τελικό του Κυπέλλου. Δεύτερος σερί τίτλος για την ομάδα σου. Τουλάχιστον έστειλες μία βδομάδα (όλα πληρωμένα) τον Kung Flu για διαλογισμό;

Σίγουρα άνοιξε η όρεξη για μεγάλα ματς, με αποκορύφωμα αυτό του τελικού Κυπέλλου με τον Nova! Όλοι θυμόμαστε τον ιδιαίτερο τελικό που είχε με τον Στέλιο λίγες σεζόν πριν και όσο και αν είχα χαρεί για εκείνον τότε, δεν ήθελα να τη πατήσω με τον ίδιο τρόπο. Ήταν ωραίος τελικός, περίμενα περιμετρικό σύστημα και δεν μάντεψα, περίμενε εσωτερικό και μάντεψε, και έγινε ωραίο derby. Νομίζω ότι ο Supernova, όσο διαλέγει να παίζει με 6 παίκτες, έχει λιγότερο άγχος γιατί ξέρει ότι αν το πιέσει οικονομικά και πάρει κι άλλο παίκτη, τα αποτελέσματα θα είναι λογικά ακόμα καλύτερα, άρα όσο και αν μιλάει για διαλογισμούς, νομίζω ότι είναι αρκετά ζεν. Αν έρθει η ώρα και δεθεί με κάποιους παίκτες και θέλει να του φέρουν τίτλο πριν γεράσουν και επενδύσει πολύ θέλω να δω πόσο ψύχραιμος θα είναι! :P

Η σεζόν 52 είναι σίγουρα η πιο πετυχημένη για την ομάδα σου. Αναφερθήκαμε στο Κύπελλο, έφτασε στους τελικούς με τους terastiousp (έχασε 2-1) και πήγε ως τα προημιτελικά του BBB! Αρχικά θα είμαι αυστηρός και θα ρωτήσω εάν μετάνιωσε για την επιλογή να παίξει σπρώξιμο στο τρίτο παιχνίδι με τον Ηλία κι εάν πιστεύει ότι το σκορ ήταν εξεζητημένο, καθότι θεωρητικά μετά τις αποβολές ο Μέσα φαντάζει καλύτερη επιλογή από τον Μανζολίνι;

Αυτό που μετάνιωσα είναι που δεν κατέβασα 3-2 στο 1ο ματς, κάτι που είχα στο νου πολύ καιρό. Αλλά είδα τις καταστάσεις και είπα, αποκλείεται να ρισκάρει τόσο και να πάει σε περιμετρικό πλέον. Εκ του αποτελέσματος, η έδρα είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση. Του έδωσα και τη λάθος μαντεψιά που χρειαζόταν και ο Πάκης έκανε κορονο-πάρτι σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της λίγκας. Ε μετά στον 3ο τελικό, είχαμε έδρα+playoff δυνατή on steroids. Επιθετικά δεν θα άλλαζα κάτι εκεί. Ο Λάου έκανε τη δουλειά του στο 4, αλλά με μαντεψιά το Κοιτα Μέσα του Τεράστιου έπιασε 58% δίποντα και 23/25 βολές. Δύσκολα κερδίζεις. Εξαργύρωσε δίκαια μία τρομερή σεζόν με 22-0, ενώ εγώ πλήρωσα κατά κύριο λόγο 1 κακή περίοδο στη χρονιά, τη 4η στο μεταξύ μας αγώνα της κανονικής διάρκειας.

This Post:
11
308414.111 in reply to 308414.110
Date: 5/5/2021 4:21:54 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Η U21 ήταν κάτι που μας ταίριαζε"

Παράλληλα πως ήταν το ταξίδι του BBB που σταμάτησε από τον Venomous Scorpions (έφτασε μέχρι το τελικό); Και αφού μιλάμε για BBB δύο λόγια για Legend που έφτασε μέχρι την κορυφή!

Στο ΒΒΒ δεν ήξερα ακριβώς τι πρόκειται να αντιμετωπίσω, και ποια είναι η δυναμική των αντιπάλων. Κοιτούσα τι είχε καταφέρει ο Τεράστιος πρόσφατα για να έχω μια εικόνα του τι δυναμική θα έπρεπε να είχε ένας πρωταθλητής Ελλάδος εκεί. Τις τελευταίες χρονιές υπάρχουν ομάδες που είχαν και αυτοί πλάνα πολλών ετών, αλλά με budget κοντά στο 1.5Μ, και άρα ήξερα ότι θα χρειαζόμουν καλή κλήρωση και μηδέν τακτικά λάθη για να πάρει η ομάδα το μέγιστο από τον θεσμό. Θα θυμάμαι για πολύ καιρό τον αγώνα μου με τους πρώτους στη παγκόσμια κατάταξη τότε Black Dragons, που η ομάδα ίσως έκανε τη καλύτερη εμφάνιση της ιστορίας της. Αυτή η νίκη μου έδωσε το 7-1 και άρα μια κάπως βατή κλήρωση, που με μαντεψιές και καλές εμφανίσεις με έφτασαν στους 8. Βλέποντας την ομάδα του Venomous, καταλαβαίνω ότι η 8άδα ήταν ίσως το ταβάνι. Όσον αφορά το επίτευγμα του Αλεξ, πραγματικά έγραψε ιστορία και όσες φορές και να το λέμε δεν φτάνει. Απέκλεισε τον Mloty σε εποχές που είχε κατακτήσει 3 τίτλους σε 4 σεζόν, αδιανόητα πράγματα!

Τι ρόλο παίζει η προπόνηση για σένα, έχοντας χτίσει μία ομάδα πρωταθλητισμού μέσω αυτής, όντας και στο team της Hellas U21, ένα εγχείρημα που είσαι δίπλα στον Ivkovic;

Είμαι άνθρωπος των αριθμών και της οργάνωσης, οπότε η χαρά μου και εμένα και του Ivkovic είναι να φτιάχνουμε παίκτες στο Buzzer manager και στα training simulators όλη μέρα, και κάθε Παρασκευή να αναπροσαρμόζουμε τα σχέδια με βάση τα νεότερα ποπ. Η προπόνηση μας αρέσει τόσο που έχουμε βάλει πολλούς φίλους μας στο παιχνίδι, πρακτικά μόνο και μόνο για να έχουμε παραπάνω παίκτες να παρακολουθούμε! Η U21 λοιπόν ήταν κάτι που μας ταίριαζε, και προσπαθούμε να βοηθάμε πολύ κόσμο με όλα όσα μάθαμε από δικά μας τεστ ή από άλλους μάνατζερ. Χαρά μου πραγματικά αν μελλοντικά κάποιες από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα είναι από μάνατζερς που τους δώσαμε το κάτι τις είτε σε γνώσεις/πληροφορίες είτε σε κίνητρο/ρομαντισμό για το παιχνίδι.

Είπαμε για προπόνηση, για την εθνική, για την ιστορία του Αετού που μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Φέτος έχεις ξεκινήσει με το πόδι στο... γκάζι. Στόχος το νταμπλ και τουλάχιστον ένας τίτλος; Τα Μετεωρα B.C. περιμένουν στη... γωνία, ενώ απέναντι υπάρχουν οι Supernova Elites. Πως βλέπει τον ανταγωνισμό στην Α1, ποιους ξεχωρίζει κι εάν σκέφτεται να αναζητήσει μέσω αγγελίας ομάδα να του κατέβει;

Φέτος στόχος μετά τη νίκη επί του Μετεωρίτη στην έδρα μου είναι το ολικό πλεονέκτημα έδρας. Αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται κανένα στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα, και καλή διαφορά ούτως ώστε πιθανή ήττα στην έδρα του στο 3ο γύρο να μην κοστίσει. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, γι' αυτό και δεν ρισκάρω σχεδόν καθόλου στη κανονική διάρκεια. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι managers προτιμούν να μη μου κατεβάσουν ομάδα, που το κατανοώ. Μακάρι να ξανακερδίσω το πρωτάθλημα, και σίγουρα για άλλη μια σεζόν θα προσπαθήσω να πάω μακριά και στο κύπελλο. Στις ανερχόμενες δυνάμεις τώρα, νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες στην Α1 φέτος, αλλά και στη Β εθνική που παλεύουν για την άνοδο. Για αυτή τη σεζόν, στους κόκκινους θα γίνει μάχη για τη πρωτιά, ειδικά αν ο Nova πάει μέχρι τέλους στο κύπελλο και οι άλλες διεκδικήτριες ομάδες αποκλειστούν νωρίς και μπορούν να επικεντρωθούν και στα 2 ματς κάθε βδομάδα.

Advertisement