BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 54 “Strike first. Strike hard. No mercy.”

Σεζόν 54 “Strike first. Strike hard. No mercy.”

Set priority
Show messages by
This Post:
00
310939.101 in reply to 310939.100
Date: 9/4/2021 6:14:58 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Καλά ρε κοπρίτες (με την καλή έννοια), γράφω αρθράκι για τους συμπαθείς Tromokrates, βγάζω αποδόσεις Κυπέλλου, κάνα report μετά τους αγώνες και έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να πάρει... φωτιά το φόρουμ;

ps 1: Mεγαλώνοντας (όλοι μας) αναθεωρούμε για κάποιες καταστάσεις/απόψεις.Το να παραδεχτείς (όχι κατ 'ανάγκη τώρα) ότι έκανες κάπου λάθος ή είχες λάθος προσέγγιση κάπου,δεν σου αφαιρεί αξία...Σου προσθέτει!;

Αρχικά εδώ πήρε pop up ο Kung Flu στην εμπειρία καθώς ανέβηκε επίπεδο.

και προσπαθουμε να βγουμε και λαδι απο δημοσιογραφους. Μετα απο τοσα ποστ θελω να βγεια και πεις πραγματικα γιατι πολυ cooking επεσε.Θεωρεις στημενο το το παιχνιδι μεταξυ τους η οχι? ολο αυτο θα σου αρεσε ασχετα του αποτελεσματος η ποτε εγινε και γιατι;

Εάν προσπαθούσα να υποστηρίξω τον Μετεωρίτη δε θα έλεγα ότι είμαι κατά αυτής της λογικής. Σίγουρα πάντως ο λόγος μου δεν ήταν καυστικός. Είπα μάλιστα ότι είναι προς τιμήν του που το παραδέχθηκε ο ίδιος οπότε δε χρειάζεται να κάνει θεωρίες κανείς για το τι έγινε, αφού είναι ξεκάθαρο. Καλό είναι αυτά να μην γίνονται.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετικη. ΣΕ ΟΛΕΣ αποκτάς πλεονέκτημα άλλες φορές μεγαλύτερο άλλες μικρότερο. Είναι αλλιώς η αμοιβαία χαλαρή, αλλιώς αυτό που έγινε με μένα και τον τεράστιο και αλλιώς το να στηθεί ματς και να σωθώ εγώ πχ τελευταία αγωνιστική επειδή στήθηκε ματς και να πέσει κάποιος άλλος.

Δεν ήμουν τόσο καυστικός γιατί δεν ήταν τόσο μεγάλο το διακύβευμα. Και εμένα μου έχουν στείλει 2-3 φορές για να παίξω με χαλαρή διάθεση. Την μία απάντησα ότι ούτως ή άλλως θα κατέβαινα χαλαρά και την άλλη ότι θα κατέβω με δυνατή(!) Ακόμη κι αυτό είναι, εάν θέλουμε να είμαστε αυστηροί, ένα μικρό πλεονέκτημα. Δε θα το έβαζα όμως στο ίδιο... τσουβάλι με τα υπόλοιπα.

Η λογικη λεει και οι περισσοτερες στοιχηματικες οτι η εκδοχη να μην κατεβει ο μετεο με εμενα και να παει στο κυπελλο εαν δεν ηταν στημενο το παιχνιδι και δεν ειχαν μιλησει μεταξυ τους!

Και για να λυθεί αυτό το ζήτημα. Εννοείται πως η λογική λέει ότι εάν κατέβαινε ο τεράστιος στον αγώνα Κυπέλλου ο Μετεωρίτης δε θα κατέβαινε με σένα. Ωστόσο, αυτό δεν το έμαθε πριν το ματς απέναντι σε 'σένα, αλλά το ήξερε από την αρχή της εβδομάδας. Οπότε εάν κατέβαινε ο τεράστιος, ο Μετεωρίτης θα έπαιζε με τα δεύτερα στο πρώτο παιχνίδι με τα Αγγούρια και θα κατέβαινε με σένα και στο Κύπελλο :)

Υγ. Ωραίο παικτάκι ο Florian "Κατασκροοφεας" Offret. Τον είχα στα υπόψιν.

Last edited by Aimar 21 at 9/4/2021 6:20:49 PM

This Post:
00
310939.102 in reply to 310939.101
Date: 9/4/2021 6:52:06 PM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Winkel 2 βδομάδες off, ο ημιτελικός θα είναι και τελικός παλικάρια, δεν μαρκάρω εσωτερικές πλέον και δεν νομίζω να μπορέσω να αγοράσω παίκτη, ορίστε με γκαντεμιάσατε.

Επίσης καταγγέλω Μετεωρίτη και Τρομοκράτες γιατί δεν με ενημερώσανε ότι δεν θα κατέβουν. :p
Κατα τ'άλλα chill, ναι και εγώ προτιμώ να μην λέμε ούτε στον αδερφό μας αν παίζει στον ίδιο όμιλο τι θα κάνουμε.
Δεν κερδίζουμε λεφτά στο Μπάζερ, την πλάκα μας κάνουμε, και η αγωνία βοηθάει σε αυτό.

This Post:
11
310939.104 in reply to 310939.103
Date: 9/4/2021 7:54:20 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Για να συμπληρώσω πάνω σε αυτά που είπες. Το παράδειγμα σου με τον Τρομπονιακο δεν το είπα φυσικά για να κατηγορήσω ότι τα κάνουν κι άλλοι. Άλλωστε είναι κάτι το οποίο κάνω κι εγώ με τον τεράστιο άπειρες σεζον.

Χαιρομαι που δεν κρυφτηκατε πισω απο το δαχτυλο σας (αν κ εγινε μια προσπαθεια ωραιοποιησης της καταστασης) κ ειπατε την αληθεια, αλλα αυριο μεθαυριο αν σε αναλογο στησιμο αλλων ομαδων αλλαξετε σταση τοτε θα χασετε το σεβασμο μου.

Κάτι τέτοιο θα ήταν κλοουνιστικο. Προφανώς και δε θα αντιδράσω αν βρεθώ σε ανάποδη θέση ειδικά απ'τη στιγμή που το έχω κάνει εγώ. Άλλωστε πλέον μετά από τόσα χρόνια στο παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξω ξανά σε παρεξήγηση ή σε ξεκατινιασμα. Μονό συζήτηση και τέλος.

Όσο για την προσπάθεια ωραιοποίησης προσωπικα δεν προσπάθησα κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως φάνηκε και δε λέω ότι έχεις άδικο αλλά δεν υπήρχε σκοπός ωραιοποίησης. Ίσως να φάνηκε έτσι γιατί δεν ήθελα να φανεί ότι πάω να αμυνθώ κάνοντας επίθεση ή γίνοντας ειρωνικός. Απ'την άλλη αν ήθελα να περάσει το όλο θέμα στο ντουκου το ευκολότερο θα ήταν να μην απαντήσω καθόλου να γραφτούν 3-4 μηνύματα και να τελειώσει. Στάση φάντασμα δηλαδή.

Δεν το έκανα γιατί η παρουσία μου στο παιχνίδι όλες αυτές της σεζόν δεν ήθελα να στιγματιστεί από στάση αδιαφορίας και παρεξήγησης. Άλλωστε μέσα στο παιχνίδι έχω συνομιλήσει με δεκάδες ίσως και εκαντοντάδες άτομα και σχεδόν με όλους υπάρχει μία θετική σχέση και καλό είναι αυτό να διατηρείται ακόμα και σε περίπτωση διαφορετικών στάσεων, απόψεων και προσέγγισης.

Last edited by Meteoritis at 9/4/2021 8:06:24 PM

This Post:
11
310939.105 in reply to 310939.102
Date: 9/4/2021 8:15:23 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Επίσης καταγγέλω Μετεωρίτη και Τρομοκράτες γιατί δεν με ενημερώσανε ότι δεν θα κατέβουν. :p

Καλά δεν ήταν προφανές ότι δε θα κατέβω σήμερα; Λες να έχω παίξει τέτοιο plot twist με τον Νοβα και να παίξουμε με τα δεύτερα την Πέμπτη;

From: Res

This Post:
00
310939.106 in reply to 310939.101
Date: 9/5/2021 2:16:40 AM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
ωραιος ο γαλλος αλλα εθνικη δεν μου τον παιρνουν με τιποτα θεωρω!Ακομα και να τον προπονησω.

ΥΓ:Η μεγαλη μεταγραφη εγινε απο τον OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND

This Post:
00
310939.107 in reply to 310939.103
Date: 9/5/2021 2:27:20 AM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Οχι ενταξει πανω στην ενταση δεν το ειχα καταλαβει.Τωρα το καταλαβα αυτο με τα αγγουρια,τι θα κατεβαινε ο μετεο μαζι τους αντι για εμενα και οτι εινια πιο αδικημενος!Ειπα δεν με νιοαζει η βαρητητα ουτε εγραψα γιαυτο.

Η αληθεια ειναι εχω δει ενα γλυκακι τρομερο,μονο 250 χιλιαρικα μισθο! ...Παλι βρηκε τροπο να μην κανω μεταγραφη!Με εδωσε στεγνα!

This Post:
00
310939.108 in reply to 310939.105
Date: 9/5/2021 4:58:48 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Λες να έχω παίξει τέτοιο plot twist με τον Νοβα και να παίξουμε με τα δεύτερα την Πέμπτη; 
Μπορεί να ήταν εξωπραγματικό και εξοργιστικό αλλά ταυτόχρονα και αστείο.
Σε αυτό τον αγώνα δίνω 50-50.

This Post:
22
310939.109 in reply to 310939.108
Date: 9/5/2021 10:16:01 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Μίας και μιλάμε για συνεννοήσεις, τότε δεν είχα πει κάτι, γιατί προτιμώ να απαντάω στο γήπεδο, θυμήθηκα αυτό το παιχνίδι που είναι τελευταία αγωνιστική πριν τα πλέι οφ https://www.buzzerbeater.com/match/113305745/boxscore.aspx

Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν οι δύο μάνατζερ μίλησαν. Ωστόσο, ήταν σεζόν 52 ήμουν πρώτος στους κόκκινους στον όμιλο ΙΙ.1 και οι LakeRess στη 2η θέση και με αυτή τη νίκη μείωσαν τη διαφορά των πόντων στους 40. Εν το μεταξύ είχα κάνει ροτέισον την τελευταία αγωνιστική, που εάν ήταν μεγαλύτερο δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γινότανε.

Λογικό να προσπαθήσουν οι LakeRess για τη μεγαλύτερη δυνατή νίκη με διπλομάντεμα, αλλά το πρεσάρισμα και οι τρεις παίκτες του Aris b.c.t βγάζουν αν μη τι άλλο μάτι.

Υγ. Πολύ άτυχος ρε Giorgio27 στα ημιτελικά να σου τραυματίζεται ο αμυντικός ογκόλιθός σου.

Last edited by Aimar 21 at 9/5/2021 10:20:45 AM

This Post:
00
310939.110 in reply to 310939.109
Date: 9/5/2021 4:42:43 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Προφανως και δεν χρειαζεται καν να μπω σε συζητηση γιαυτο,και κατα την γνωμη μου δεν θα το εγραφα τωρα ουτε για να αλλαξω θεμα ουτε για να γινω εγω το επικεντρο της συζητησης!(επρεπε να τετια διπλοματια να με αναγκασεις να σε ρωτησω ευθεως για να πεις οτι εισαι κατα του προηγουμενο συμβαντος και τωρα γραφεις αυτο.Μου αρεσει παντως η πολιτικη σου.Εχεις ταλεντο.Τελικα μεγαλο πραγμα το λεξιλογιο!Αν θυμαμαι καλα ο Αρης τοτε το εκανε γιατι φοβοταν τους τραυματισμους εφοσον ηταν και σε θεση play out!Οσο απο την πλευρα μου επειδη ειμαι μπασκετικος,θεωρω οτι ενα ανεβασμα ταχυτητας στην αμυνα και γενικως θα μου εφερνε περισσοτερους ποντους οποτε το ρισκαρα.Οπως ειπες η διπλομαντεψια ηταν ρισκο αλλα πιστευω στην τυχη μου και γενικως...Επειδη ημουν τουλαχιστον 4 χρονια στην κατηγορια εχω παρατηρησει οπως θα δεις και φετος οτι ετσι λειτουργει παντα στο τελος ο Αρης!Μιας και κανεις καλο σκαουτινγκ επρεπε να το ξερεις!

Υγ:Να ξερεις επειδη ακουσα κατι λιγα τοτε,ημουν στο σημειο να μην κατεβασω ομαδα στο τελευταιο παιχνιδι δινοντας το προβαδισμα στον τσιμπλα!Ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι που καλυτερα να μου βγει το ματι παρα το ονομα!

Last edited by Res at 9/5/2021 4:49:15 PM

Advertisement