A vi pogledajte koliko Srbi traze za svoje solidne draftovane igrace!!!! Za solidan potencija malo istreniran prosle sezone lik konstantno trazi 2m!!! Pa jel me ti JE*ES???On ga nece prodati dok jos moze da se trenira i caooooooooooooooooooo. Jedan kvalitet je propao!!I kako ja onda da kupim kvalitetnog drafta???Za 7,5 miliona kao jasnica???Pa ne KE*AM ja BB pare!!!
A vi pogledajte koliko Srbi traze za svoje solidne draftovane igrace!!!! Za solidan potencija malo istreniran prosle sezone lik konstantno trazi 2m!!! Pa jel me ti JE*ES???On ga nece prodati dok jos moze da se trenira i caooooooooooooooooooo. Jedan kvalitet je propao!!I kako ja onda da kupim kvalitetnog drafta???Za 7,5 miliona kao jasnica???Pa ne KE*AM ja BB pare!!!O tome ja pricam vec nekoliko sezona, ali takvi smo mi Srbi...
i da GM kada sam ja napisao ovo sto je popaj napisao za sirka (samo malo jasnije) ti si moje postove brisao da ne vidi neko slucajno...zasto ne brises i njegove??
Ja stvarno ne mogu da verujem da si cim ti se zavrsio mandat poceo ovde da pises kao i pre mandata, mozda cak i vise. Kako je moguce da si odjednom dobio vremena za forum i igricu? Doduse, ti si imao vremena za svoj tim, ali te je mrzelo da kliknes jos neki put i na stranama vezanim za repku...Pouka:Covek je uvek imao vremena, ali mu je cilj bio da sje*e repku i mogu da priznam da je u potpunosti uspeo. Svaka cast!Moj glas ide Jarley-u.