Tak po sobě neopravuju překlepy,no. Na to abych to po sobě četl, je BB málo výdělečný koníček. Nic to nemění na tom, že je ten text srozumitelný* a snad kromě tebe s ním nemá nikdo problém, ostatně mám pocit, že zrovna ten citovaný příspěvek někdo pozitivně obodoval. Překlepy dělá každý někdo míň někdo víc. Troch nechápu, proč řešíš v tomhle vlákně překepy (či nedoklepy) někoho jiného než kandídátů. Když k NT nemáš, co říct a chytáš se nesouvisejících nesmyslů, můžeš se realizovat v off topic vlákně, třeba to tam někoho bude bavit. Na tvém místě bych se se sestupem druhé ligy snažil vyrovnat trochu jinak, než takhle na fórech. Mimochodem, v tom příspěvku ti chybí čárky:)
*studie, že lidský mozek vnímá při četbě slova velmi dobře i pokud jsou v nich přeházená písmena, je myslím, celkem všeobecně dost známá; zatímco pokud díky neoddělování vět nevím, na co se jaké slovo v souvětí váže, může to být leckdy problém, neboť i jen čárka může rozhodovat o smyslu věty; ten příspěvek od Pavla jsem musel číst několikrát a pomalu, abych si byl jistý, co tím chce říct; reagoval jsem myslím slušně, bez nějaké jízlivosti a zjevně jsem se čtením toho příspěvku neměl problémy jenom já...