TSAMP βλέπω ότι τα κατσικάκια δύσκολα θα μαντρωθούν. Αλλά μην ανησυχείς,είμαι ο άνθρωπός σου!!! Σαν Γεωπόνος Ζωϊκής Παραγωγής έχω τις απαιτούμενες γνώσεις που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση. Θα χτυπήσουμε ένα κοκτέϊλ από αμφεταμίνη, κορτιζόνη, μεθανδροστενολόνη & χλωρδεϋδρομεθυλτεστοστερόνη στη βασική τους πεντάδα & στο αντιντόπινγκ κοντρόλ θα βγούν ντοπαρισμένα. Μόνο που θα πρέπει να δεις ποιά είναι πρώιμα και ποια όψιμα, γιατί τα όψιμα εγκυμονούν και είναι κρίμα να αποβάλλουν.Αν δεν πιάσει αυτό στείλε μου μήνυμα, γιατί όπως ξέρεις δούλευα και 12 χρόνια στα ψάρια, να σου στείλω κανέναν γενετικά τροποποιημένο γεννήτορα μήπως και βελτιωθείς, αν και τα ψάρια δεν βγαίνουν στην στεριά.Μου φαίνεται ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσεις είναι να παιχτεί το ματς υποβρυχίως μήπως και τα πνίξεις
1.χωρις γηπεδο Α1 εισαι καταδικασμενος για μεγαλη οικονομικη αναστατωση ..... 15χιλ μινιμουμ ωστε να μπορεσεις να ανακαμψεις σε περιπτωση υποβιβασμου...2.χωρις επιθεση δεν την βγαζεις η αμυνα μπορει να σε ανεβασει αλλα δεν μπορει να σε κρατησει