Jsem rád, že si s tím někdo dal práci, ale jak píše Surikaty.
Tak si myslím, že nezáleží kdo má jaký plat, ale jaké má vlastnosti u těch hráču ( další maličkosti, které zápasy rozhodují myslím, že víte co myslím;-) ).
Mám tři reprezentanty do 21let. Zítka( 21 ), Zrubec( 21 ), Čabla( 20 ) které teď trénuji a na začátku další sezony budou mít všichni o dost tisíc platy nahoře. Taky, že jednoho asi prodám, protože bych to finančně nezvládal(šel bych asi do mínusu teď mám za týden nějaký ten zisk), ale to jsem neměl na mysli.
Chci jen napsat to, že teď je dobré si udělat statistky takové jaké máš ty + podrobně všechny hráče ne skilly(to se přece nedá zjistit jedině nabouráním na účet(ale to nedoporučuji) nebo se jich normálně zeptat), ale platy a na začátku sezony to samé a uvidíte jak platy půjdou nahoru/dolů, ale pokud někdo někoho prodá (v této sezoně) oddělal by se s toho seznamu.
Uvidíte ten nárust v platu (pokud něco slušnýho trénuje které jde hráčům dost do platu).
Takže i když má teď Surikaty třeba celkový plat 163 030$ tak se stejnýma hráčema může mít příští sezonu plat 200 000$. Myslím, že já už nikoho neprodám jedině ty na přáteláky (jedině ten španěl PG/SG) možná jeden nákup udělám, abych budil RESPEKT ale myslím, že příští sezonu budu mít min. o 40 000$ nárust v platu hlavně u reprezentantů, které jsem zmiňoval.