Edit azt mondja, hogy a barátaimmal az ilyet csak egyszerűen mentális pettingnek hívjuk :D
Én tárgyilagosságnak hívom. Ez egy vitafórum, és én vitázni jöttem ide. Ha ezzel bármilyen probléma lenne, akkor majd törli az adott hozzászólást az arra illetékes.
Amellett pedig nem tudok elmenni, hogy Pörköltszájnak és csapatának programja jelentős részben az edzéstervre épül, én pedig sokadszorra hívom fel a figyelmet arra, hogy az edzéssel kapcsolatos beírásokban nem egyszer durva szakszerűtlenségeket lehet találni. Ezekre pedig eddig is reagáltam, és ezután is fogok.
Emellett úgy gondolom, hogy attól még, hogy ide nem szólnak hozzá, még sokan olvashatják a fórumot. A hozzászólástól pedig aligha én tartok vissza bárkit is.
Az viszont jogos felvetés, hogy hogyan várhatja el egy hozzászóló azt, hogy választ kapjon a kérdésére, ha arra én sem kapok, és Wolwerine is csak azután, hogy azt többször kéri. Ugyanis a Fazekasra vonatkozó kérdésemet akárhogy is nézem, simán átugrották. Márpedig abban aztán tényleg semmi rosszmájúság nem volt, és akkor elkezdhetnénk feltölteni ezt a fórumot tényadatokkal.