BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
This Post:
11
259440.102 in reply to 259440.98
Date: 11/4/2014 2:23:01 PM
B.C. Basket stars
II.4
Overall Posts Rated:
1919
אני חייב להגיד שלדעתי רוב הדברים שנרשמו פה הם שטויות.
גם אם החוק אומר שצריך לקבל אדום על דבר כזה או אחר, לשופט יש שיקול דעת שצריך להילקח בחשבון בטח ובטח כשמדובר בדרבי-אחד המשחקנים הטעונים בארץ, כשכל דבר קטן יכול לעורר מהומה, אז האדום לא היה צריך להיות ובכך המשחק היה נרגע שוב.
אחרי זה כבר היה בלאגן גדול במגרש בעיקר מאוהדי מכבי, דבר שגרם למהומה גדולה וכאמור, פיצוץ המשחק.
העונש צריך להיות משמעותי לאוהדים ואף לעשות חוק ממנו כל אוהד יחשוב שוב ושוב עד שיבין שזה לא שווה את זה.
עונש לקבוצות גם כן צריך להיות, אולי בדגש על אולי להפועל העונש צריך להיות גדול יותר כי הם אירחו את הדרבי ואוהד שלהם התחיל את הבלאגן, רדיוס להפועל רק שתדעו הם ירוויחו ממנו כסף, כי עם כל האבטחה הזאת הם הפסידו כסף ולא מעט.
נקווה שלא יחזור על עצמו ויהיה עונש ראוי ומשמעותי, שאולי ישנה דבר בספורט ובפרט בכדורגל בארץ

This Post:
00
259440.103 in reply to 259440.102
Date: 11/4/2014 2:25:26 PM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
עוד הערה קטנה- הוא לא הראשון שעובר מהפועל למכבי בשנים האחרונות. עשו את זה גם אניימה, טל בן חיים, ואני מתנצל אם שחכתי עוד מישהו. רק הוא זוכה ליחס המיוחד הזה. היה יכול להגמר בקללות רק במשחקים כמו שמקבלים כל השחקנים והיה חוסץ מעצמו את ההתעסקות של קהל הפועל ת"א בו כל השנה.

אופק- דיברנו על החוק היבש העוסק בהתגרות. זה שאדום לא היה צריך להשלף זה ברור.

This Post:
00
259440.104 in reply to 259440.101
Date: 11/4/2014 2:27:37 PM
Overall Posts Rated:
131131
גם קורנפיין התגרה? גם לו זה הגיע? גם אלי טביב? גם גאיידמאק? ועוד רבים ורבים ורבים . דיי האלימות הזאת לא במקום ואין שום הצדקה ולא משנה מה תגיד , וזה קורה וזה ימשיך לקרות נועם ואין מה לעשות זאת הדרך שלו להתמודד עם זה והיא לגיטימית , לעשות פיו פיו באוויר זה לא להכות ולא לקלל ולא לרסס קברים ולא לבוא לשטח הפרטי של אדם ב2 בלילה ולהעיר את התינוקות שלו . ואם הוא משלם את המחיר גם אוהדי הפועל יתחילו לשלם גם בהפסדים שהוא מנחיל להם על המגרש , גם בפיו פיו עם כדורים דימיוניים שימשיכו לפגוע בהם , וגם בעונשים קשים לאלו שיגיבו על כך בעוד אלימות פיזית

בקשר לקהלים רוב הקהלים פה בארץ הם מצויינים גם של הפועל גם של ביתר , לכל מועדון ואני מדגיש לכל מועדון יש אחוז מסויים של בעייתים וכולם מפגרים באותה מידה , אלה זורקים רימון , אלה מדליקים אבוקה , אלה מכים ערבי , אלה מקללים אבא מת של שחקן ואלה מפגינים מול תינוק ב3 בלילה , עזוב כל קומץ בכל מועדון חרא באותה מידה

From: Ori
This Post:
11
259440.105 in reply to 259440.104
Date: 11/4/2014 3:20:18 PM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
להגיד שלזהבי לא הגיע אדום זה לקבור ראש בחול, לא משנה אם הוא השחקן שהכי ירדו לחיים אי פעם (והוא לא, השם הראשון שעולה לי לראש הוא פיגו) הוא הלך מכות עם אוהד וזה כרטיס אדום, זה היה הרבה יותר מהגנה עצמית, זה היה מכות. לא שהיה צורך בהגנה עצמית, הוא היה יכול לברוח, אבל אז הוא לא היה "יוצא גבר", הגיע לו אדום נקודה. וזה בלי להוריד כלום מהחומרה של מה שעשה אוהד הפועל, מבחינתי שישב בכלא שנה, מגיע לו.

אבל שוב, אני חוזר ואומר, כולכם מתעלמים ממה שחשוב פה באמת.......
וזה שמכבי קיבלו שלושים הפרש בארנה!!!

From: Tzachi

To: Ori
This Post:
00
259440.106 in reply to 259440.105
Date: 11/4/2014 4:00:34 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
כבר הבנתי שאני לא הולך לשכנע פה אף אחד, ובכל זאת..

לי דווקא נדמה שלהגיד שלזהבי הגיע אדום זה לקבור ראש בחול, זה חד משמעית הגנה עצמית. גם מנכ"ל איגוד השופטים, הבין את זה והתקשר למשקיף במשחק ואמר לו לבטל מיד את האדום, השופט הדביל/יהיר לא ביטל.

חבר שלח לי בווטסאפ, מאתר ההתאחדות לכדורגל.

עבירת המחייבות הרחקה

שחקן מורחק מן המשחק ומונף בפניו כרטיס אדום, אם הוא מבצע אחת משבע העבירות הבאות:

1. אשם בעבירה רצינית.
2. אשם בהתנהגות אלימה.
3. יורק על שחקן מן הקבוצה היריבה או על כל אדם אחר.
4. נוגע בכדור בידיו באופן מכוון, בכדי למנוע מן הקבוצה הנגדית הזדמנות ברורה להבקעת שער (למעט השוער בתוך רחבת העונשין).
5. מונע מהיריב הזדמנות בטוחה להבקעת שער, כאשר הוא נע כלפי השער בעבירה אשר עליה מענישים בבעיטה חופשית או בעיטת עונשין.
6. משתמש בשפה תוקפנית, פוגעת או מעליבה ו/או מלגלג.
7. מקבל אזהרה שניה באותו המשחק.

צר לי, אבל זהבי לא עשה אף אחת מהשבע.

נ.ב. שנה שעברה הייתה אותה תוצאה (אז קלענו 2 נקודות יותר), ואני חותם כבר עכשיו על תסריט דומה השנה, אפילו תסריט שמביא לי "רק" פיינל פור השנה, גם בלי לקחת את היורוליג יעבור. אני מאמין שתצליחו להגיע ל4 האחרונות בליגה.

From: Yosi-ISR

This Post:
00
259440.107 in reply to 259440.105
Date: 11/4/2014 4:28:19 PM
Overall Posts Rated:
131131
חלילה אני לא קובר את הראש בחול אני אוהב לנשום ועדיין טוען שאין שום הצדקה באדום בלי קשר לזה שאני אוהד את חיפה וחוזר ואומר שלא סובל את זהבי , מה שהוא עשה לנו אותה שנה שאין להזכירה כואב לי עד היום וחקוקה בזכרוני, הוא יכל לברוח? פשש איזה הבחנה חדה ... למה הוא צריך לברוח במקום העבודה שלו? אם יבואו להרביץ לך במקום העבודה שלך תתחיל לעשות רונדלים במשרד ? מעניין מה שאתה אומר ... יותר מזה ההלם מזה שאוהד הגיע אליו לא בדיוק אפשרה לו את ההזדמנות לברוח , עברתי על הוידאו מספר פעמים עקב הדיון פה (לא יצא לי להתעמק בזה כי מכבי ת"א והפועל ת"א לא כל כך מעניינות אותי ) אבל עכשיו אני הרבה יותר בקיא במקרה , אין ספק שלא הייתה לו הזדמנות לברוח וברגע שהייתה לו הזדמנות להתרחק ולהימנע ממגע הוא בחר בה, ברגעים שלא הוא פעל הכי נכון שיש והגן על עצמו תוך כדי נטרול האיום שלפניו , הלוואי שכולנו היינו מצליחים לפעול כמוהו , לדעתי הרוב פה היו מפרקים לאותו תוקף את הצורה לו יכלו ולא מתנהגים ב"עדינות" שבה ערן בחר , בכל מקרה האדום אינו מוצדק , 2 מחנות החוליגאנים צריכים להיענש במלוא החומרה , עבודות שירות,הרחקות מהמגרשים , מאסרים בפועל , הכל יחד , בקשר לקבוצות הורדת נקודות + משחק חוזר ללא קהל
חזרנו 30 שנה אחורה פשוט לימי בוקה ריבר הנוראים

This Post:
00
259440.108 in reply to 259440.106
Date: 11/4/2014 4:44:18 PM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
באמת? לבעוט באוהד ולשלוח לעברו אגרופים זאת לא התנהגות אלימה?
הייתה לו אופציה אחרת (לברוח) הוא בחר להישאר ולהרביץ, בעיה שלו.

בקשר לירושלים, ההבדל היחיד הוא מכבי חיפה, שהייתה קבוצת צמרת שנה שעברה (להזכירך לא היו רחוקים מאליפות שניה ברצף), השנה ירושלים תגיע לגמר מהסיבה הפשוטה שאין אף קבוצה שיכולה לעצור אותה בליגה חוץ ממכבי. אם אתה בונה על על תסריט דומה רק בגלל ההיסטוריה אתה תתאכזב, אולי לא השנה, או שנה הבאה אבל תהיה בטוח שזה יקרה.
לפי דעתי ירושלים חזקה יותר מתל אביב השנה, בעיקר בגלל שמכבי נחלשו, בעיקר בעמדת המאמן.

This Post:
00
259440.109 in reply to 259440.107
Date: 11/4/2014 4:55:46 PM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
אם מישהו היה מגיע למקום העבודה שלי בפוזה כזאת תוקפנית בהחלט הייתי מרחיק את עצמי מהסיטואציה, נראה לי הרבה יותר הגיוני מללכת איתו מכות (ואני בחור די גדול), על איזה הלם אתה מדבר בדיוק? אתה יודע מה עבר לזהבי לראש באותו זמן? הוא לא הגן על עצמו הוא הרביץ, בעט ודחף, גם אני ראיתי הוידאו
נראה לי שראית וידאו שונה, האוהד בועט בכדור, ואז זהבי ואוהד דוחפים אחד את השני ובועטים אחד בשני,, בשום רגע הוא לא "בוחר להימנע ממגע" רק שמגיעים שאר השחקנים והמאבטחים הם מופרדים, זהבי ספורטאי והאוהד הציג לכל העולם כרס עגלגלה, סביר להניח שהוא היה יכול לברוח ממנו בקלות ברגע שהוא ראה אותו, אבל זהבי בחר להתעמת עם האוהד ועכשיו הוא צריך לשאת בתוצאות, בדיוק כמו שהאוהד צריך לשאת בתוצאות על הפריצה שלו למרגש.

From: Yosi-ISR

This Post:
00
259440.110 in reply to 259440.109
Date: 11/4/2014 5:05:09 PM
Overall Posts Rated:
131131
אז אתה היית בורח , אני לא , זאת מדינת חוק ואני לא מפחד מאף אחד אני לא חושש מאף אדם תוקפני ככל שיהיה יש חוק ואם הוא יתקוף אותי אגן על עצמי ואקווה שימצו עימו את הדין לאחר המקרה , במיוחד במקום הומה אנשים אין לי שום סיבה להרגיש מאויים או מפוחד , כן המשפחה שלי איתי על המגרש ועוד כמה אלפי אנשים שאוהבים אותי יושבים ביציע אין שום סיבה שארגיש מאויים , ואם אדם יגיע לתקוף אותי אגן על עצמי בגאון .

ראינו אותו וידאו כל מה שערן עשה שם היה בגדר הגנה עצמית אתה מוזמן לבדוק את ההגדרה המשפטית של פעולה זאת , ניטרול התקיפה הינה חלק מהגנה עצמית וזה בדיוק מה שהוא עשה , הוא לא תקף אף אחד לא ראיתי אותו רץ ליציע להכות את האוהד , האוהד הגיע בריצת אמוק אליו תוך כדי שהוא דולק בריצה ומאחוריו שלל מאבטחים ניראה לי שלא מדובר בבחור איטי ועכשיו נכנסת לעניין האנטומיה של האוהד , אז מה עם יש לו כרס על פי מה אתה קובע שערן יכל לברוח , אם הוא רץ יותר מהר מאנשים שתפקידם הוא עבודה פיזית כגון מאבטחים אולי גם היה יכול לרוץ מהר יותר מספורטאי , או שמה אתה היית מורה הספורט שלו בבית הספר העממי ואתה זוכר את תוצאת הריצה שלו בריצת 100 מטר? בחייאת ערן יכל לברוח זה פשוט נשמע מצחיק... ערן עשה הכל על פי הספר , ודרך אגב אם שנינו לא מומחים גדולים למה הוא הגנה עצמית ומה לא , הגברת יעל ארד , הגאווה הלאומית שלנו, אחת מהלוחמות הגדולות בעולם ובכל הזמנים ,ג'ודוקא ומדליסטית באולמפיאדה ניתחה את מה שקרה ואמרה שעל פי כל הסעיפים של הגנה עצמית ערן פעל רק על מנת להגן על עצמו ולנטרל את האיום ונהג מעבר למצופה מרגע תחילת התקיפה

This Post:
00
259440.111 in reply to 259440.107
Date: 11/4/2014 5:15:20 PM
B.C. TOTO
III.4
Overall Posts Rated:
128128
אתה מתבלבל במשהו מאוד קטן.
אני לא מצדיק את האלימות. זו לא סיבה, כבר רשמתי פה בערך 30 פעם את זה

אני כן רושם מפורשות, שלא יתפלא, ושיש לו חלק בזה. חלק קטן, כי זה קודם כל האוהד, אבל גם לו יש חלק.
זה כמו שמדינה קטנה, שכנה של רוסיה למשל, לא תתגרה בה עוד ועוד ועוד, ועוד תופתע למה רוסיה נהיית תוקפנית פתאום. גם אם הכול נעשה בלי הצדקה מצד רוסיה, אתה עדיין צריך להיות חכם ולא צודק. זהבי מנסה לצאת צדק, וגם אותם אוהדי מכבי שתומכים בו. זהבי התבלבל ושכח מי פה החזקים. כל כך הרבה אוהדים מולו פשוט ימררו לו את החיים עד מותו.

גם אלי טביב יצא אידיוט בהתנהלות שלו מול הקהל של הפועל. נכון שהם אשמים בשורה התחתונה, אבל הוא לא יצא חכם.

אם אתה לא חכם, אל תתפלא שאתה משלם את המחיר, אפילו אם בשורה התחתונה אתה לא אשם.
אני מקווה שעכשיו זה קצת יותר ברור.

בכל מקרה אני די מסיים את הדיון הזה מהצד שלי. אין כבר משהו לומר שלא אמרנו.

This Post:
11
259440.112 in reply to 259440.111
Date: 11/4/2014 5:18:23 PM
Overall Posts Rated:
131131
מסכים כל כך סיכמת את זה כל כך יפה זהבי בחור צודק אך לא חכם אני חושב שסיכמנו את הדיון בדעתנו על כל המתרחש , על האוהדים ועל כל המעורבים בפרשה עכשיו נשאר רק שכמו שאנחנו סיימנו לטחון את זה גם התקשורת תפסיק ויסיקו מסקנות ויפעלו נכון

Advertisement