BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [NT] Sezona 31

[NT] Sezona 31

Set priority
Show messages by
This Post:
00
270179.102 in reply to 270179.101
Date: 6/1/2015 5:29:09 PM
Overall Posts Rated:
116116
Prvi dve so izgubili (sicer ne vem kaksen je sistem tekmovanja), sedaj pa imajo malce lazje naprej. Kolikor sem gledal:
1) Juznoafricane bi morali brez tezav z levo roko
2) Panama ima dobrega centra in solidno zunanjo linijo, a jim pripravljenost precej sepa
3) Bolgarija izgleda, da ima kar solidno razporejeno kvaliteto, a smo boljsi pod kosem + Krevh (vsaj s stalisca plac gledano)
4) Peru je soliden, a prav tako s tezavami s pripravljenostjo.

Tako. Groba in hitra ocena U21. Na teh 4ih tekmah kar ne bo zmaga, bo razocaranje.
Od brancina pa nobenega glasu a?

Tekmecev nisem nič posebej pogledal, ampak kolikor poznam približno kvaliteto vseh teh štirih (dostikrat smo igrali skupaj, ko sem še vodil U21), bi mogli vse premagati, razen Peru zna biti malo zafrknjen.
Ja Krevh zna delati probleme, čeprav ni preveč dober podajalec. Je pa zato odličen obrambni igralec in soliden šuter ter "penetrator", če se lahko tako izrazim
Ne vem...nazadnje se je pritoževal, da so forumi mrtvi, ampak...če ljudi ne animiraš, ne bodo nič sami od sebe začeli pisati, ne

kakorkoli, kar solidno bi nam moglo iti to sezono.

This Post:
00
270179.103 in reply to 270179.102
Date: 6/1/2015 5:37:16 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Fajn fajn, sej sva se vedno skavta U21

Glede brancina pa, zdel se mi je primeren kandidat (in glede taktike veliko ve, tu nimam vsaj sam kaj oporekati), a ocitno ne stima na relaciji selektor-forum. Ne vem no, raje imam "priljudnega" selektorja, ki ima z vsakim cas kaj predebatirati.

This Post:
22
270179.104 in reply to 270179.103
Date: 6/1/2015 8:06:15 PM
Pepy team
II.3
Overall Posts Rated:
1515
Kar z vprašanji na dan :)

This Post:
00
270179.105 in reply to 270179.104
Date: 6/2/2015 3:10:02 AM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Cilji reprezentance to sezono?
Komentar dosedanjih tekem?

Nic predolgo, ne rabi bit wall of text ampak tako, na kratko, da malo vidimo tvoja misljenja in ambicije

This Post:
00
270179.106 in reply to 270179.105
Date: 6/2/2015 5:23:51 AM
Pepy team
II.3
Overall Posts Rated:
1515
Cilj rerezentance je zmagati vse preostale tekme v tolažilnem turnirju, da dobimo čim višji koeficient, seveda ob pogoju, da bodo igralci v primerni pripravljenosti.

Dosedanje tekme so potekale nekako takole, prva je žal nesrečno izgubljena. Pravilna napoved taktike igraj sproščeno in pa žal dva igralca s prehitrimi 6 osebnimi.

Druga tekma nimamo kaj iskati trenutno je nemčija premočna lahko bi presenetili a šparamo za drugič.

Naslednje dve so potekale zelo normalo sproščeno in dve zmagi.

Tudi naslednja bo sproščena, največji nasprotnik bo bulgarija.

ps: Še enkrat pa opozarjam, da trening mladih je porazen žal premalo uporabnikov ki bi sodelovali.

This Post:
00
270179.107 in reply to 270179.106
Date: 6/2/2015 5:39:18 AM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
(Y)

Morda bi bilo dobro, da naredis nitko SLO NT U21 pa po vsaki tekmi tja kaj na hitro napises.

This Post:
00
270179.108 in reply to 270179.106
Date: 6/2/2015 6:35:59 AM
Overall Posts Rated:
116116
ps: Še enkrat pa opozarjam, da trening mladih je porazen žal premalo uporabnikov ki bi sodelovali.

Kako pa bi po tvojem lahko to izboljšali?

This Post:
11
270179.109 in reply to 270179.106
Date: 6/2/2015 6:48:43 AM
Prekmurje Storks
III.7
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers

Da še malo jaz pokomentiram...

Vem, da je težko voditi reprezentanco brez odziva publike, premajhna skupnostsmo, nekateri nimamo časa, da bi se aktivno "oglašali" na forumu (žal), nekateri pa sploh ne vedo kje najdejo forum...

Ko je bil Koperbox selektor je vedno kot počne zdaj na kratko opisal nasprotnike, kako se mora razviti, da se pol zgodi to ali ono... Tudi ti bi lahko poskušal na tak način, pa mi verjemi, da bi bilo več ljudi pripravjenih trenirati, ker bi jim tako bolj popestril trening...

To govorim iz lastnih izkušenj glede tega... Trenutno že 9 sezon vztrajam, pa sem se že velikokrat naveličal, pa pride kakši mail od koperboxa pa imam spet voljo pa tako

Pa ne da bi te kritizirak ampak ti podajam samo moje mnenje, ki je 0% sovražno

p.s.: Nekje sem zasledil od koperboxa vpršanje ali je kdo starejši od 36 (sezona je 31, tako, da si verjetno mislil osebno starost), nisem toliko star kot ti še ne Sem 23 verjetno tudi med starejšimi tukaj, ali?

This Post:
00
270179.110 in reply to 270179.108
Date: 6/2/2015 7:47:16 AM
Pepy team
II.3
Overall Posts Rated:
1515
Če ne bo šlo drugače tudi z vpoklicom igralcev, ki trenirajo in so mogoče slabši. Kot tisti, ki so v tujini, ne trenirajo pravilno in tistih ki ne pazijo na pripravljenost.

Tudi zavoljo rezultatov. Bo pa posledično mela korist NT. saj bomo imeli igralce, ki jih želimo..

This Post:
11
270179.111 in reply to 270179.110
Date: 6/2/2015 8:13:11 AM
Overall Posts Rated:
116116
No, želel sem tvoje mnenje, kajti zame je odgovor zelo preprost:

1. aktivnost na forumih. Opozarjanje na fajn igralce na trgu in poročila iz tekem motivirajo menedžerje, da kupijo in trenirajo U21 kandidate. Tu se je zelo pomembno zavedati, da tudi če na forumu ni velikega odziva na selektorjevo pisanje, ljudje vseeno radi preberejo zanimive stvari, kot so poročila iz tekem ali poročila o napredku posamezne generacije.

2. aktivnost po mailih. Spremljanje igralčevega napredka z občasnim mailom motivira menedžerje, da ostanejo na zastavljenem trening planu. Prav tako je prepričati lastnika igralca, da ga proda, če ga noče trenirati, zelo koristno za U21.

3. dajanje zgleda s kupovanjem in treniranjem igralcev za U21.

4. rezultati, kar je proti zgornjim točkam, še posebej prvimi dvemi, najmanj pomembno. Nočem reči, da naj bo selektorju vseeno za rezultate, ampak koliko rezultati pripomorejo k motivaciji za treniranje.

Vodenje U21 in NT je enako kot vsaka stvar v real life-u: kolikor dela se not vloži, toliko se ven dobi. Če prešteješ moja sporočila v tej nitki ter sporočila in odgovore drugih, boš verjetno dobil razmerje nekje 3:1 ali še slabše. Ampak naši menedžerji kupujejo NT kandidate, jih trenirajo, zanimanje za NT je solidno in to je rezultat dela. Če vložiš malo, toliko tudi dobiš ven.

From: tevz89

This Post:
00
270179.112 in reply to 270179.111
Date: 6/2/2015 2:14:03 PM
The Butchersi
II.3
Overall Posts Rated:
4040
Second Team:
Mesarji
Jaz se s Koperboxom tukaj povsem strinjam! Zelo pomembno je koliko vložiš, razumem pa tudi, da ti kdaj zmanjka časa/imaš druge obveznosti in ne moreš biti ažuren. Ampak to bi moral razmisliti pred kandidiranjem za U21 (razumem da se ti kdaj zalomi, ampak res slabo obveščanje vodi do slabega sodelovanja, posledično tudi slabših rezultatov, saj si tukaj vezan na igralce, ki jih trenirajo drugi).

Praviš da nas je premalo. Res je to, toda to kar imaš, moraš uporabit maksimalno. Sam se javljam že kar nekaj časa, da sem pripravljen trenirat igralce za reprezentanco. Sem v navezi s Koperboxom, lahko sem tudi s tabo. Spremljam trg z mlajšimi igralci, vendar sem v sami igri premalo časa, tako da mi kdaj uide kakšen fajn igralec oz. ne vem katerega se splača kupit/ katerega se bo dalo s pravilnim treningom pripeljat do repke. Če bi mi malo pomagali, sem takoj zraven.

Vseeno pa ne smemo bit črnogledi. Tisti ki igramo, igramo in lahko sodelujemo, več nas bo sodelovalo na forumu, bolj bo zanimivo in s tem lahko še koga pridobimo:)

Advertisement