Ne sum napravil nikakva selekcija na igracite, kako vie sto pravevte, i toa deka tokmu toj sto pisa deka moi igraci staval tokmu toj vo reprezentacija, so toa e tokmu nesto vo bezsoznanie izgleda covekot, ili e unazad so pomtenjeto pa za toa blada deka tokmu on kako selektor staval moi igraci vo reprezentacija, jas se molev togas kako malo dete taka kazano, deka i moj igrac e spremen barem edna utakmica da odigra za reprezentacija, ama togasnite selektori site se pravea na udreni, deka ne bil spremen, edinstveno sto mi ima zemeno igrac za reprezentacija e samo eden selektor, a ne e dadimo sto se pravi sekogas on deka e nekoj i nesto na igrava, ili go boli nesto sto e istaknato direktno na forumot, i mu se otkrieni glupostite sto togas gi napravil, ama jas toa go racunam povekje ljubomora, odkolu glupost. I ne tresi vekje zeleni, vaka selektorot, onaka selektorot, ova napravil selektorot, ona napravil selektorot, tikvar eden. Tis da bese selektor, i da ne si zemal nekoj igrac za vo reprezentacija, nisto nemase da se pisuva na forumot, tuku uste povekje kje bese falen, deka si napravil vistinska odluka, za toa zatraj se, i ne seri po forumot, oti povekjeto selektori pravevte uste pokatastrofalni greski, i ne zimavte igraci za reprezentacija, koga imase vistinski izbor za arsenal na mladi, ama togas bese odlukata vasa, a sega koga sme najtenki so arsenal na mladi deca, togas si nasol da seres na forumot deka sum zemal moj igrac, a koga sekoj selektor go pravese toa, si zemase minimum dvajca negovi deca. Ne tresi vekje zeleni, i ne vregaj, bidejki si ti za vreganje ta nema do deka, zelen eden, nedodelkana licnost si bil.
Last edited by Hell and Heaven at 1/19/2016 3:02:32 AM