BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým V

Národní tým V (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: vajns

This Post:
00
274195.102 in reply to 274195.100
Date: 11/11/2015 3:51:14 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Hahaha :) Když jsem tady plácal svoje obecné návrhy bez konkrétního upřesnění, tak jsi do mě ryl, abych navrhl něco konkrétního a sám teď vlastně taky nenavrhuješ konkrétní řešení.

Najednou jsi za největšího reformátora? Vždyť jsi mi jako první psal, že je potřeba akorát zavést disciplínu při tréninku, že koncepce samotná je dobrá...

Neber to prosím ode mě nějak útočně, spíš jsem se upřímně zasmál :)

This Post:
11
274195.103 in reply to 274195.101
Date: 11/11/2015 4:38:46 PM
Overall Posts Rated:
913913
OK, ubili jste mě....;)

Edit: A vidíš, je to přesně to, o čem povídám. Prostě všechno bude při starém a neříkám, že to bude špatně. Nemá cenu dělat korekce u hráčů, když se zaujme hodně nových manažerů a bude se dodržovat trénink. Pak budeme opět silní a bojovat o trofeje.

Můj laický návrh vznikl na popud výzvám o změnu. Dead se těší na novou eru. Vajns volá po změně, ale neví proč...

Pokud bude aktivní trenér a hlavně si nechá radit od vás dvou a neodradí ho vaše velké nároky, půjdeme nahoru i tak...

Last edited by LA-Macros at 11/11/2015 4:50:18 PM

From: LA-Macros

This Post:
00
274195.104 in reply to 274195.102
Date: 11/11/2015 4:45:16 PM
Overall Posts Rated:
913913
Ta první věta není pravda, takže si nevymýšlej. Jasně jsem řekl svůj návrh. Ty jsi říkal, že by se měla udělat změna - nic víc. Tak jsem po tobě chtěl, abys aspon něco naznačil a neplácal jen úplně prázdné řeči. Rozdíl je diametrální - není proč se smát.

Reformátor - ne, proč? Ani nechci být. Jen jsem uvedl něco nového, jestli by to fungovalo, netuším. Ano, co na tom není pravda, nebo si odporuje? Koncepce určitě dobrá je, ale spojuješ dvě jiné věci dohromady. Víš, co vedlo k úpadku NT?

Neberu, neboj - zasmál bych se taky, ale nemyslím si, že by tvé připomínky byly věcné

This Post:
00
274195.105 in reply to 274195.104
Date: 11/11/2015 5:08:13 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Já si nic nevymýšlím. Ano volal jsem po změně a svoje důvody jsem ozřejmil již v příspěvcích výše. Měl jsem pocit, že většina remcala na naší nekonkurenceschopnost. Proto jsem navrhl zkusit hráče trénovat jinak. Přišlo mi to logické. Tenhle manažer se dá porovnat se spoustou jiných manažerů. V každém takovém manažeru budou na poli NT dominovat reprezentace země, které mají nejvíc uživatelů. Proto je strašně důležité přijít s nějakou vlastní koncepcí a za tím si stojím. Jasně jsem na začátku taky řekl, že žádnou konkrétní vizi nemám, protože ještě nemám dostatek zkušeností.

Ano moje poslední připomínka nebyla věcná, ale co má být? :) Spousta tvých připomínek taky nebyla věcná a stalo se něco? Jenom mi přišlo legrační, že když tě flumpinka nebo rwystyrk vyzvali, aby jsi konkretizoval svoje návrhy, tak jsi začal akorát vypouštět kolem sebe síru a že vlastně ani nemáš chuť to konkretizovat. Přitom do mě jsi předtím rýpal, že plácám akorát obecný kecy, což ale sám uznávám a nemám s tím problém ;)

This Post:
00
274195.106 in reply to 274195.104
Date: 11/11/2015 5:17:58 PM
Overall Posts Rated:
913913
Ještě si neodpustím, protože jsem začal o sobě pochybovat a prošel si narychlo celou tuto debatu.

Zde Radim uvedl, že není skoro co měnit (274195.32) a od té doby jsem uváděl svůj názor na úpravu rozložení skillů. Vajnsovi jsem přesně řekl, že systém je dobrý, jen se musí trénovat pečlivě, nebo poupravit koncept (naprosto nevím, kde jsi přišel na ty svoje komenty;))
Poté vznikaly spíš reakce, jako tady bych neubíral, s tímto souhlasím, toto nee...atd. A někdo se i ztotožnil s návrhem na změnu.

Shrnutě - vy máte koncept daný a ten je dobrý. Já jsem něco chtěl poupravit a změny tam byly jasné. Flumpinka říká, že se některé změny i schválily - já jsem nic takového nenašel...;)
Každý koncept musí mít kvalitní podporu. Zase se liším od vás, jako v případě šetření nálady. Když jsme schopní vychovat jen malou skupinu hráčů, tak at je extra silná pro určitou taktiku a ne průměrná pro různé...

Už se vykecávám jako rwystyrk:)

From: LA-Macros

This Post:
00
274195.107 in reply to 274195.105
Date: 11/11/2015 5:29:23 PM
Overall Posts Rated:
913913
Ale to není pravda...jakou síru. Jako tím, že jsem použil jejich slovník? Já nebudu psát přesně skilly (i když to jsem už dělal, pokud jsi četl i příspěvky v minulosti), protože jsem jasně řekl, že to nemám vysledované. Poslal jsem i příklad hráče, jak si to představuju, co chceš víc? Vše je závislé na pot. a nemám čas a chut si hrát s kalkulačkou. Všechno jsem v normální debatě konretizoval ... už mi připomínáš je..;)

A ten první odstavec chápu, ale co to má společného se mnou. Přece jsem tě v tom tvém názoru podpořil - že chápu, že si myslíš, že jsi nezkušený (ale kdo tady je?). NT neztrácela na konceptu, to nikdo nikdy neřekl...ani já ne. A vymýšlení bylo k tomu, že jsi tvrdil, že plácám prázdné návrhy...ne k 1. části souvětí.

Tím věcná jsem myslel to, že nic z toho nebyla pravda...takže si taky můžu něco převrátit a smát se tomu. Ale já to nedělám.

Slovo rýpal jsem navíc použil já, abys věděl, že to myslím naprosto s nadsázkou....vidím, že ne.

Ani jedna věc, co jsi řekl proti mně, není pravda...což mě mrzí.

Last edited by LA-Macros at 11/11/2015 5:32:12 PM

This Post:
00
274195.108 in reply to 274195.106
Date: 11/11/2015 5:45:08 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Dyť to máš i v tom Radimově příspěvku, na který odkazuješ. Tam to IS přímo zmiňuje, i když to tehdy psal jako seznam myšlenek a ne jako akceptační protokol tvých nápadů :-) ... že ty jsi zase dočetl jen první odstavec :-)

Nemyslím si, že se zcela lišíme v šetření nálady, někdy může být opodstatněné, jindy nemusí. I to zaznělo, že možná to bylo zbytečné, protože náš postup by Slováky dostal pod tlak riskovat a mohli jsme mít soupeře bez nálady a ještě doma ve finále. Ale po bitvě jsme generálové :-)

Já bych tvůj koncept skupinky hráčů vylepšila - buďme schopní vytrénovat větší skupinku hráčů silnou pro různé taktiky, to by se mi líbilo nejvíce :-) Neklaďme si malé cíle :-)

Last edited by flumpinka at 11/11/2015 5:46:44 PM

This Post:
00
274195.109 in reply to 274195.107
Date: 11/11/2015 5:49:40 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Mě zase mrzí, proč ty můžeš použít nadsázku a cizí nadsázku nebereš?? Vždyť ten můj příspěvek o upřímném zasmání byl sám o sobě nadsázka :) Nebylo v tom nic osobního, což jsem i napsal, abys to nebral útočně... Tím je z mojí strany tahle debata uzavřena, protože už jsme výrazně mimo téma.

This Post:
00
274195.110 in reply to 274195.107
Date: 11/12/2015 2:54:06 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12411241
Second Team:
Jirkov
Teda vy jste se tu večer rozepsali :-) Takhle diskuze se ale nevejde do příspěvků o 3 řádcích. Ale pokusím se ti stručně zopakovat základní myšlenky:
1) preciziní intenzivní trénink, 48 minut jednopost (co jde) každý týden, výpadky jsou nežádoucí, trenér 6-7
2) nejlepší hráče máme za hranou potenciálu vytuněné na max., svět se ale posunul, určité změny ve skladbě skillů jsou potřeba
3) změny sekundárek bez většího dopadu na potenciál a nutnosti kompenzace i v případě většího počtu skoků navíc - IS, ID u guardů, OD, JR, PA u podkošáků
4) změny primárek je potřeba balancovat, něco za něco, protože to leze do potenciálu, je tu třeba koncept podkošáků s menším důrazem na IS a větším na ostatní primárky včetně bloků
5) jestli máme mít více typů hráčů než univerzální guard, SF, podkošák, musíme se zamyslet nad jejich rozložením v soupisce NT, která čítá max. 18 hráčů

This Post:
00
274195.111 in reply to 274195.98
Date: 11/12/2015 3:04:57 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12411241
Second Team:
Jirkov
Trochu si zapomněl, že mám tým i v Utopii. Tam trénuju momentálně 2 potneciály 10 - 20 letého Slezáka, který i pro U21 patří mezi top ve svém ročníku. Aktuálně má 2. nejvyšší celkový součet a nejlepší vnější součet. A pak je tam 23 letý Mitteregger, který bohužel začínal se ztrátou a navíc je to kandidát na SF a obávám se, že těch jeho 93 (65 + 28) je málo, aby to nakonec dotáhl na solidní SF v NT, ale uvidíme.
NT ale potřebuje i týmy, které budou hráčům, kteří dotrénovali primárky drtit STA/FT, mít specku na veterány a udržovat je při životě, jak jen to jde, když jim začnou padat skilly. Když to nebudu dělat já, maxson, Lukainos, musí tohle dělat někdo jiný. Podle mne minimálně 2 takové týmy jsou potřeba, když každý se takto postará cca o 5 hráčů současně.

This Post:
00
274195.112 in reply to 274195.111
Date: 11/12/2015 6:03:10 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Nad vlivem FT jsem taky trochu přemýšlel. Co se týče STA, tam je jasné, že hráč prostě dřív odejde, když má nízkou kondici. Ale u FT, máš třeba vysledováno jaký je rozdíl, pokud má hráč FT 8, 12 nebo 15? Jestli se vyplatí repre hráčům v pozdějším věku hodně tlačit právě FT...

Advertisement